Güncellemeler
+1 yıl
Bu yıl uni denicem bide + olarakk
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
2004luyum ama aralik ayi yani 20 yasinda olcam garip bi sekilde korkuyorum 17 18 gosteriyorum ama iste 20 olcam 20 yas sizce nasildir korkmalimiyim bildigniz depresona gircem ne ara 20 oldum keske 20gun gec dogup 2005li olsaydim off
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bir şey olmaz daha çok gençsin
2005 liyim,19 olacağım birkaç ay sonra, niye korkuyorsun, eninde sonunda hepimiz yaşlanacağız hayatın gerçeği bu, ki 20 daha hayatın başındasın
Ya bide ben 2004um ama aralik ayina denk geliyo benimki ama. ben 20ye hazir degilim gibi 17 18 gibi hissediyom hep
Olabilir ama hayatın gerçeği bu, bir gün daha fazla yaşlanacağız 40 olacağız anladın mı, bu normal bir şey
Normal evet ama beklemiyodumm iste sey olarak bi anda 20 olmusum mesela pandemjden sonra bayya hizli gecti gibi hatta bak tekelci bana kimlik soruyoru yeni 18 olmuştum daha dun gibi (babama sigara aliyodum)
Şimdi 20 yaşıma bakıyorum çocuktum diyorum 🙂
20 yas sence kucuk bi yasmiii lutfenn evett dee aralign yarisinda 20 olcamm ben nerdeyse 2005liyim ama korkutucu bi yas
Evet küçük yaş tabiki 🤷🏻♂️
sus kiz hatirlatma yaslandigimizi gerci 2004lu degilim ama olsun sbvsab
Ozurrr dilerimm skdjkdkfkf kaclisinn
Bende ayni durumdayim da korkutucu gelmesi ne alaka onu anlamadim yani
Ya 18 19 felan bitiyo artik 20 oluyo ya 2yle basliyo felan alisik degilimm
Gereksiz kapris yapıyorsun
Ya bide arkadas ortami felanda degisik benim mesela 20 21 var okeyde en yakinim 16 17 yasinda felan cok stres yapiyom 20 ne ara oldum diye
Neden korkuyosun 20den de korkulmaz
Biz 30a gireli 3 yıl oldu. Daha 30 u 40 ı var. Zaman su gibi
En güzel yaşlar 20ler
30 nasil sence sey olarak psikoloji vs
Olgunlaştıgını fark ediyosun. Artıık küçük değilsin. Ama güzel
Ya bide sey var bende bi işe girdim tamammi zaten 2 haftaya cikicam sey gibi hissettim hayat boyu caliscak felan gibi bi tik psikolojimi bozdu o bide sey yapcam uni sinavina gircem zaten en kotusude olsa uniye gitcem ya da ozel uniye felan boyle dusunuyom Şu an girdigim is moralimi bozdu gibii ya
Üni okumak güzeldir
Sonrasında herkes iş hayatına başlıyor. Hayat böyle
Ya evet basliyoda benim girdigim is 12 saatdi ve sey bak eve gelip uyuyup geri gidiyodum ondan boyle etkiledi beni tabiki işe gidilmeli normalde hep sey dusundum orada kendime kuafor acmayi felan
12 saat olmaz tai o fazla
Evet 8 veya 10 saat olsa mesela iyiydi benim icin Şu an tek istedigim uniye gitmek ve kendime bi kuafor felanda olsa is kurmak istedigim saatde gidip boyle stressiz bi is yani eglenceli
91 lisin o zaman
Çok güzel bir şey 20 olmak.. Artık hayatında yeni bir döneme başlıyorsun, yirmili taşlar dönemi.
Ya guzel diyolar evet ama boyle hep 18 19 felandim gibi 20 bi tik agir gelcek gibi hissediyorum kendi kendime
20 yine küçüksun, ama 21-22 olunca daha da bir ağırlığı var
kork bence bende 20 girdim bi kaç önce ve 2004 lüyümmm büyüyozzzz😭😭😭
Şaka maka korkma ama biraz değişik oluyor çünkü büyüyorsun hissediyorsun ve düşünsene ilerde anne felan olcaksin ne bilim garippp
Ne güzel işte. Her yaşı harika yaşamalısın. Mutluluklar.
Korkacak bi durum yok 20 sene sonrada 40. olursun 😀😀
Gençliğin kıymetini bil ibadete ver kendini edebe hayaya ebedi gençlik kazan inşallah
Korkma hayat yasadıkça güzel
Evettde 20 bi tik agir basti gibi bana ya ondan ama yani aralik ayinda 20 olcam ben
30-40 olucan zamanla hayat yas aldıkça güzeldir küçüğüm
20 yas sence kucuk bi yasmi bu arada
değil kasdın olmuşsun daha ne istiyorsun ki
Ama 17 18 gibi duruyorum iste 2006 2007lilwr benden buyuk duruyu
alınma bunlara daha gelişip büyüyeceksin çileğim
Koca kadinsin evlensen cocoğun olur
Abartttt
Abartmi hemcinslerinin yarisi senin yaslarinda evli oluyo
Ya moralimi bozmaaa uni dusunuyom Şu an bilee ya durr
Kiz evde klacan bak
2004’lünün 20 olduğu memlekette biz ölmüşüz lan
2006 linin 18 olduğu peki ahshs