Anasını satayım gece yarısına kadar mesaide kaldım. 4 saatini zaten vinçte uyuyarak geçirdim şimdi uykum gelmiyor. Yemek mi dinlesem, film mi okusam, kitap mı yesem, müzik mi izlesem bilemedim. Siz uykunuz gelmediğinde ne yapıyorsunuz?
Benim uykum gelmediğinde bir şey izlemek uykumu getirir getiriyor Tabii bu durum kişiye değişir Bazı insanlar bir şeylerle uğraşırken uykusu hepten kaçıyor Kimisi uykusu gelsin diye normal şartlarda kahve uyku kaçırır ama uykusunun geldiğini söylüyor elbet senin de uykunu getiren bir şey vardır
Uykum gelmediğinde " study with me " videoları açıyorum piano eşliğinde uzanıyorum ancak yine uyuyamıyorum o yüzden 1 bardak süt ısıtıyorum ve mayışmaya çalışırken onu içiyorum lakin yine uyuyamıyorum o yüzden codlamaya devam ediyorum uykum hafiften geldiğinde uzanıyorum ANCAK gözlerimi kapattığımda uykum kaçıyor o yüzden kalkıp çalışmaya devam ediyorum
Açıklaman kısa bir süre beynimi yaktı doğrularını unuttum djdj Kendimi uyumaya zorlarsam daha da kaçıyor olmayan uykum bunu bildiğim için kalkıp gözlerim yorulana kadar bir şeyler izliyorum, sonra yatarak izlemeye devam ediyorum ve gidiyorum bir süre sonra.
Yalnız o kadar belli ki uykunun gelmediği yemeği dinleyip kitabı yemeye karar vermişsin 😄 duş alıp klasik müzik açarak meditasyon yapıyorum sonra gelsin mışıl mışıl uyku
Uzaya ışınlanıp bilimsel araştırma yapıyorum😂😂 napcam? Buraya girip define arar gibi kaliteli soru arayıp, mükemmel türkçemle cevap veriyorum sayın o pa re tor bey 😂😂😂😂😂😂😂😂
Uyumak istersem uyurum uykum gelmiyorsa zorlamam bu bence genel insan beyni için geçerli bişey istersek ve bunu biliyorsak yaparız ama zorlamayla olmaz
Valla uyuyorum bu ara hemde ilk akşamdan. Uyuyamadığım da telefona takılıyorum Tv izlerim, balkona çıkar müzik dinlerim, nargile yakarım dertler derya olmuş derim 😂