Aşk ilişkisi olarak sığlaştırmadan tüm beşeri ilişkilere göre değerlendirme yapmak gerekirse hangisini benimseyen daha çok yorulur? Yormayın.

Aşk ilişkisi olarak sığlaştırmadan tüm beşeri ilişkilere göre değerlendirme yapmak gerekirse hangisini benimseyen daha çok yorulur? Yormayın.

Bence bahane arayan daha çok yorulur çünkü bahane aramak istedikten sonra zaten çok bulur insan.. ama çözüm ise nettir ve bir tanedir onu da başarırsa zaten ortada sorunlar kalmaz ilişki düzelir
Bahane aradıktan sonra çok bulunur çare aramak bulmak olmak daha zor daha yorucu
Çok teşekkürler abi
rica ederim kardeşim
Arayan belasını da bulur mevlasını da😂 Bahane arayan niye yorulsun ki? Kaçmak için sebep çok. Çare arayan daha çok yorulur hele ki karşısında bahane arayan biri varsa
Anlamayana anlatmaya çalışan her türlü yorulur..
Ayrıldık Agâh ile. Başkasına verdim uzun bir süreliğine. İlgilenemedim yoğunluğum sebebiyle.
Maalesef, ben de üzgünüm
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
6Cevap
Kim daha çok emek veriyorsa o yorulur ama önemli olan beraber yorulup beraber dinlenmek değil mi zaten.
Çare arayan daha çok yorulur. Garibandır bir kere, enayidir. Sevginin saflığına inanır ve yenilir.
İkisi de yaratıcılık ister yorucu:) ama bahane arayanın dili alismistir yalana birqz idmanlidir..
😂😂
Kadınlar çare arayan, onlara kıymet veren erkekleri asla sevmezler. Aslında onlara kıymet vermeyen erkeği de sevmezler ama o erkek çaba göstermez. Kadınların IQ seviyesi çok düşük olduğu için de ikinci erkeğe çaba harcar ve bağlanır
Bahane arayan insan umursamazdır ben onların yorulduğunu pek düşünmüyorum ya
Çare arayan, yürütmek için çabalayan daha çok yorulur.
Çare arayan, çünkü boşadır bazen. Bahane her zaman vardır
Çare arayan yorulabilir. Ama bahane arayanın yorgunluğu daimidir.
Çare arayan olurunu bulmaya çalışan daha çok yorulur. Bahane zaten en kolay bulunan şey
Care arayan yorulur karşısındakine verdiği değeri ilgiyi sevgiyi boşa gittiğimi görünce dahada yorulur dahada cabalar
Bahane arayan çok yorulur genelde gitmek ister ama açık konuşamayacağı için bahanelere sığınır
Çare arayan yorulur tabiki. Bahane arayan zaten kolayını bulmuş demektir her fırsatta kaçmaya çalisircasina bahane üretir bu yormaz ki
Arayan zorlanır
Çare arayanın vay haline
çabalayan
çare arayan
Bahane arayanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?