Kişilik & Karakter Hayatimdan karaktersiz birini nasil çikartabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaradan niye bunlar az bi karakter sahibi etmemiş Bi insanda hic mi karakteri olmaz😭😭 Hayatimdan karaktersiz birini nasil çikartabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence direk iletişimi kesebilirsin 0 0 Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Akraba değilse kan bağı yoksa çok kolay çıkartılabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Akraba değil cok sükür Yorumla _Tazz06_ +1 yıl E tamam çok basit.. direkt suratına söyle bitsin gitsin.. Gerçi olayın aslını bilmeden konuşuyoruz da en iyisi sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sağol tavsiyen için Yorumla _Tazz06_ +1 yıl Recaaa ederim Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Niye hala umursayıp iletişim halindesin ki bas engeli geç 0 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bizim burada da var, ben dengesiz diyorum. Ama cidden ♊ ikizler burcu 0 0 Yorumla
gencbirrkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ya direkt iletişimi kes ya da yüzüne karşı muhatap olmak istemediğini söyle 1 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. hadi o karaktersizde sende onu nerden buldun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Buldu iste bi yerlerden beni Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl sadece o seni bulmamış bence :D Yorumla Soran +1 yıl Evet bende buldum ama gercekden bu tip insanlara Allah bidaha karsima cikartmasin Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl neyse olmuş artık bundan sonrasına bakacaksın Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şılap diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çık hayatımdan de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence direk iletişimi kesebilirsin
Akraba değilse kan bağı yoksa çok kolay çıkartılabilir
Akraba değil cok sükür
E tamam çok basit.. direkt suratına söyle bitsin gitsin.. Gerçi olayın aslını bilmeden konuşuyoruz da en iyisi sen bilirsin
Sağol tavsiyen için
Recaaa ederim
Niye hala umursayıp iletişim halindesin ki bas engeli geç
Bizim burada da var, ben dengesiz diyorum. Ama cidden ♊ ikizler burcu
Ya direkt iletişimi kes ya da yüzüne karşı muhatap olmak istemediğini söyle
hadi o karaktersizde sende onu nerden buldun?
Buldu iste bi yerlerden beni
sadece o seni bulmamış bence :D
Evet bende buldum ama gercekden bu tip insanlara Allah bidaha karsima cikartmasin
neyse olmuş artık bundan sonrasına bakacaksın
Hayatında ne işi var?
Şılap diye
Nasil
Çık hayatımdan de