Hayat, en iyisini yapmanızı gerektirmiyor; sadece en iyisini denemenizi gerektiriyor.🌺🎀

Hayat, en iyisini yapmanızı gerektirmiyor; sadece en iyisini denemenizi gerektiriyor.🌺🎀

Denediğim şeye göre değişir.
Gerçekten hevesli olduğum bi işe girişyorsam motivasyonum zirvede olur ve sonuç almak için sabırsızlanırım. Ama başkaların zoruyla veya tavsiyesiyle bir şey deneyeceksem motivasyonum daha az olur. Sevip sevmememle alakalıdır daha çok.
Yeni olmasına motive olurum en başta, her ne deniyorsam. Acemilikleri daha fazla çekici buluyorum çünkü o ilk olma heyecanı merakımı yükseltir. Mükemmel olmasa da yılmadan giderim sonuna.
Başlangıçta oldukça yüksek oluyor. Ama genelde kısa sürede sıfıra yakın bir noktaya düşüyor. Denediğim şeyi neden denemek istediğimi bildiğim sürece eyleme devam etmek için motivasyona ihtiyaç duymuyorum pek. Çok sorun olmuyor o yüzden...
Yeni şeyler denerken genelde çok heyecanlı olduğum için ister istemez bir motivasyon kaynağı oluşmuş oluyor zaten. Merak ve gizem iyice karıştığı için o şeyi denerken motivasyon tam anlamıyla yükseliyor 🙌🏻🫠
Cevap
38Cevap
Ben yeni şeyleri sevdiğim için kendiliğinden gelir motivasyonum
Her zaman aynı heyecan ve ümitle başlarım yeni şeyler denerken. Insan umudunu heyecanını yitirdiğinde, hayal kurmaktan vazgeçtiğinde hayat çekilmez bir yer olur.
İlgimi çekmeyen bişey denemem. Dolayısıyla motivasyonum yüksek olur. Netice olarak motivasyonum değişebilir. "Amaaan bu muymuş" da diyebilirim " aa bak bunu sevdim" de diyebilirim
Son derece istekli ve meraklı oluyorum. O nasıl olacak bunu böyle yapsam olur mu, hmm acaba bu yeniliği yapanlar nelerden esinlenmiş gibi bir çok soru aklıma gelir.
Motivasyonumu bazen sağlayabilirken bazen sağlayamıyorum. Sağlayamayınca da denemekten vazgeçebiliyorum
Yeni şeyleri denemeyi seviyorum düşününce bile enerji doluyorum yani kısacası pek motivasyona ihtiyacım olmuyor
Yeni şeyler denemeyi seviyorum. Motivasyonumu yüksek tutarım. Süreç uzunsa gözümü korkutur arada tökezleyebilirim ama vazgeçmem
Ozguven ve motivasyon her zaman yüksek oluyor. En sevdiğim şey de bir şeye başlarken arkadaşlarımı da ona sürüklemek 😅
Benim motivasyonum genelde yüksektir, yeni şeyler denerken ekstra yüskek oluyor.
Çünkü yeni şeyler denemeyi çok seviyorum.
Yeni şeyler denemek için kendimi yorgun hissediyorum artık
Yenilik güzeldir severim. Yani motivasyonum yüksek olur, heyecan yapmam.
Çekinmem, bugünkü konumuma yeni şeylerin üzerine gidip deneyerek geldim
Amaan filmin sonunda hepimiz ölüyoruz, yap gitsin diyorum
Bazen çok dipte, bazen çok zirvedeyim. Duygularımın nasıl olduğuna bağlı
Motivasyonumu kaybedeli çok oldu ama yeni şeyler denemek iyidir
Motivasyonumu artık düzenleyemiyorum etrafımda hiç iyi insan yok
Bir şeyi kelimenin tam anlamıyla istediğim de ve çabaladığımda çok yüksek bir motivasyonum oluyor.
Yeni şeyler denerken heyecanlı olurum. Yeniliklere açığım
Yeni olan çoğu şey beni motive eder. Farklılıkları, yenilikleri seven birisiyim
Her zaman yüksek tutuyorum mentalimi, bir şeyi deneyeceksem büyük ihtimalle çoktan kendimi ruhsal olarak motive etmişimdir.
İç sesim sürekli "konfor alanını terk et" diyerek beni motive ettiğini zannediyor..
İlk başta baya motiveliyimdir sonra bi bakmışımki tüm motivem bitmiş tükenmiş
Heyecanlı oluyorum mutlu oluyorum
Deniceğim şeye göre değişir
Heyecanlı oluyorum.
Benim motivasyonum her zaman yüksektir.
hep bir enerjiyle başlıyorum
Motivasyonu bilmem ama ben tuhaf oluyorum
Yeni başlangıçlar yeni heyecanlar
Gayet enerjik oluyorum
Yeni olduğu için motivasyon yüksek sonra düşüyor
Ne olduğuna göre değişir bu
Motivasyon yoksa hiç bsieye girmem
Kafama uyuyorsa dener ve keyfine bakarim
Sıfırdan başlıyorsam motivasyon da sıfır oluyor
Motivasyonum yerlerde oluyor.
Yerinde oluyor.
0 motivasyon, 100 de 100 disiplin
Ne denediğime göre değişiyor
Denemen gerekiyorsa denerm üşenmezsem bide
Gayet motiveyimdir olumsuzluklar yıldırmamalı.
Ne olduğuna bağlı
Yeni şeyler güzeldir
Güzel bir film
Katılıyorum
Tavan
Meditasyon tavan yapıyor o zaman
Heyecanlı deneyeceğim konuya karşı istekli.
Bıkkın olduğum zamanlarda yenilik denerim
Her zaman yüksek
Buk gibiyim b3n
Karışık..
Hedefe odaklanmak oluyor
Siradan oluyor
100%
Meraklı oluyorum
mükemmel oluyoo
Heyecanlı😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?