Kişilik & Karakter Sigara içki kullanmayan erkekten olmaz mı? demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sigara içki içmiyorum diye millet benle dalga geçiyor ne biçim erkeksin diye..Adam değil miyim ben Sigara içki kullanmayan erkekten olmaz mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sigara içerim ben 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Ergenler dalga geçer e nede olsa alkol ve sigara kullanmayi bir halt zannediyorlar. Ama yaş bellinbir olgunluğa gelince esasında bir başarı olmadığını fark ediyorlar. En güzeli de zaten kuklanmamak 0 1 Yorumla demir5222 +1 yıl Ergen evet genelde 20 yaşındalar çoğu içiyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya boş ver asıl böyle alışkinliklari olmayan erkek iyidir digerleri kokuyor 0 6 Yorumla demir5222 +1 yıl Yok beni kızlar erkek saymıyor Yorumla demir5222 +1 yıl Pisirik diyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya boş ver o kizlari egolari tavan iki kuruşlukta degiller Yorumla demir5222 +1 yıl Hep öyleleri buluyor benide nedense Yorumla demir5222 +1 yıl Hep öyleleri buluyor benide nedense cidden sinir bozucu Yorumla demir5222 +1 yıl Bundan sonra kızlarla konuşmuycam hep üzülen ben oluyorum Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Alakası yok 0 1 Yorumla demir5222 +1 yıl Kızlar bana pisirik diyor ama Yorumla
Ecesencokslaksin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayır doğru olan kullanmaman, çevreni değis 0 3 Yorumla demir5222 +1 yıl Çevremdekiler hep içiyor ama Yorumla Ecesencokslaksin +1 yıl Sorunun bu olduğunu söylüyorum zaten Yorumla demir5222 +1 yıl Bu yaştan sonra yeni çevre yapacak zamanım yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara içerim ben
Ergenler dalga geçer e nede olsa alkol ve sigara kullanmayi bir halt zannediyorlar. Ama yaş bellinbir olgunluğa gelince esasında bir başarı olmadığını fark ediyorlar. En güzeli de zaten kuklanmamak
Ergen evet genelde 20 yaşındalar çoğu içiyor
Ya boş ver asıl böyle alışkinliklari olmayan erkek iyidir digerleri kokuyor
Yok beni kızlar erkek saymıyor
Pisirik diyorlar
Ya boş ver o kizlari egolari tavan iki kuruşlukta degiller
Hep öyleleri buluyor benide nedense
Hep öyleleri buluyor benide nedense cidden sinir bozucu
Bundan sonra kızlarla konuşmuycam hep üzülen ben oluyorum
olmaz diyenin #### ..
Alakası yok
Kızlar bana pisirik diyor ama
Hayır doğru olan kullanmaman, çevreni değis