Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzellik keyfi bir şey ama para insana fayda sağlar. Benim anlamadığım - söz meclisten dışarı - kadınlar “Biz güçlüyüz, kimseye ihtiyacımız yok, kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliriz.“ diyorlar ama iş uygulamaya gelince “Parasız erkekle olmaz.“ diyorlar. Tamam, paraya bak ama senin kazancın ne? Sen, kıytırık - kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın - bir mahallede en fazla 2 artı 1 evde yaşıyorsun ama zengin erkek istiyorsun! Bu ne saçma bir düşünce yapısı? Birincisi; zengin erkek öyle yerlere uğramaz, o nedenle tanışma şansınız 0. İkincisi; had diyelim uğradı, adam sana demeyecek mi “Eğitim durumun ne? Kariyer planın ne?“ sen ne cevap vereceksin? Bir şey isterken, sizin de bir şeyler vermeniz ve doğru yerde, doğru zamanda bulunmanız gerekiyor. Ayrıca son bir dipnot eklemek istiyorum: Siz, paraya bakıp erkeği alıyorsunuz ama ya karşınızdaki erkek kanmış gibi yapar, sizi kullanıp atarsa ne olacak? Kimseye derdini de anlatamazsın, sonuçta isteyerek olan bir şey.
Bu kısımları düşünmeden saçma sapan kriterler belirlemeyin ve kimsenin tam olarak - en azından bir kısmını - içini görmeden sırf parası var diye o kişiye gitmeyin, yazık olur!04 Yorumla- +1 yıl
Aslında bir çok kadının istediği kriter zengin bir erkek değil. Aksine güçlü bir erkek. Erkekler sanıyorlar ki güç para da bizim için böyle bir durum yok. Evet kadınlar güçlü olmak isterler yine de bahsettiğimiz durum kendi paramızı kazanıp bir başkasına muhtaç olmamak maddi veya manevi. Bu demek değil ki güçlü bir erkek istemesinler. Kadın kendi parasını kazanır ama olurda bir durum söz konusu olur dünya hali bütün denge altüst olur o zaman da yanında güçlü bir adam olması gerekir aksi hâlde orta da hiçbir şey kalmaz
Anlatabiliyor muyum?
Erkekler doğaları gereği daha güçlü varlıklardır kadınlar da bu gücü hissetmek isterler
Ama soruya ithafen. Erkek güzelliğe bakarsa kadında bu durumda paraya bakabilir.
Şayet o zaman bir denge kurulur. Adam demiyor ki seni sen olduğun için seveyim. Kadının da o adamın yanında durabilmesi için istediği gibi olmasa da en azından bir güce ihtiyacı oluyor bu da maddi güç işte
Umarım anlatabilmişimdir
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel anlatmışsın ama ben burada “Kadınlar zengin erkek isteyemez!“ demedim. Sadece “Xengin erkek istiyorsan senide özel kılan bir şey olmalı.“ dedim. Sen, boş boş evde oturup “Zengin erkek istiyorum.“ diyorsan burada bir dengesizlik söz konusu. Atıfta bulunmak istediğim nokta o idi ama yanlış anlaşılmışım.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim! Anlayışınız için de, ben teşekkür ederim!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelliğe bakmak farklıdır, paraya bakmak farklıdır. Zira güzelliğe bakan, kıza aşık olabilip sevebiliyor ama erkeğin parasına bakan kadın. sevemiyor. Bu durumda bakireyse ve çocuk olduktan sonra daha iyi bir erkeğe aşık da olursa, aldatıyor.
Ama bakire değilse, her türlü erkekle rahat aldatıyor. Çünkü aldatmak, cesaret ister. Bakire kadınlar, genelde ürkek oluyor. Bu yüzden parası olan akıllı erkek ; kendi gibi kazanan, kaşar ruhlu olmayan ( illa bakire olması gerekmez, seçici olması yeterli ) ve sadık kalabileceği kendinden tecrübesiz güzel kadınla evlenir. Bu yüzden çoğu kadın, maddi durumu iyi erkeğe ulaşamıyor. Böyle erkeğe ulaşabilmeniz için; ailesini dinlemeyen bir şapşal erkek denk gelmeli veya ailesi de şapşal olmalı. Çünkü ailesi, paraya bakan gelini eler; gelinin ve ailesinin maddi durumunu muhakkak inceler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye bakıyorsanız bakın, umrumda değil. Zaten evlenmeyeceğim. Bir kadına binbir zahmetle kazandığım parayı yediremem. Üstüne kadın dırdırı da çekemem. Bir kadını hamile de bırakmak istemiyorum. Kadına sabredeceğime uçkuruma hakim olurum. Canıma tak ederse basarım parayı bir eskortla beraber olurum. Hiç olmazsa güzel muamele görürüm. Böyle tek başıma iktidarım. İktidarımı kimseyle paylaşamam. Siz de yalnızlıktan çürüyün. Çocuksuz kalın, hayvan besleyin. Yaşlanınca kapıları korkudan elli yerden kilitleyin. Her işinizi kendiniz görün, yorulun, tükenin.
10 Yorumla
+1 yılPek aynı şey değil bence. Güzellik temelde müdahale edilemeyen bir şey. Ama para sonradan kazanabilinen bir kıymet. Yani para kazanan birinin hayatta başarısı var. Güzelliğine güvenen ise genetik kodlama esnasındaki tesadüflerin sonucunda öyle oldu. Bu nedenle güzel olup paraya bakmak etik olmuyor. Çalışsın kazansın hanımefendi bir zahmet.
01 Yorumla
Soran+1 yılMüdahale edilemeyen bir şey mi? En çok estetik doktorlar kazanıyordur herhalde 😂. Erkeğin parasına bakması demek kadının çalışmaması demek değil ki. Kuzenim diş hekimi çalışıyor uzman oldu ve evlenirken erkeğin mesleğine bakıyor bakacak hakkı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil.. ben iki tarafı da yanlış buluyorum. kadın da erkek de karaktere bakmalı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok normal, bir estetik kaç para allasen
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme fiyatlar dolgun. Bir de estetik öyle kolay bir şey değil 😂. Burun dolgusundan kör planlar olabiliriyor mesela. Ya da burun ameliyatı 1 yılda iyileşiyor ancak o da en az
- +1 yıl
Eh yani, şimdi zengin değilse sevgili kim ödeyecek bunları :D kim kimmmm
Soran+1 yılBen babama ödettim 😂. Burun tadilatlı dişler telli 😂
- +1 yıl
😅 babası zengin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/viUT9Alc1yo?si=lvHNbHgncFehmt7Udiyeceğimi çok güzel özetliyor.
Çoğu erkek para kazanmak, çoğu kadınsa güzel görünmek için çok çaba sarf ediyor. Mantığını anladım. Bunların yerleri zeka, kültür, fizik, karakter vb. ögelerle de değiştirilebilir.
Erkek kadını fiziğine göre seçerken, kadın da erkeği fiziğine göre seçebilir veya kadın erkeği karakterine göre seçtiyse, erkek de kadını kültürüne göre seçebilir. Örnek bol, mantığı anladım.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların gönül vermeden çıkar için birlikte olması normal değil. Ama iki taraflı menfat birlikteliği yaşanıyorsa normal. Herkesin menfaati farklıdır çünkü. Erkeğin güzellik kadının güç
13 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir yorum çoğu erkek kadının güzelliğe bakılması normal ama erkeğin parasına bakılması aunı şey değil demiş. Sanki analarının hayrına kadının güzelliğine bakıyorlar
- +1 yıl
Onlar güzel kadın isteyen ama parası olmayan erkekler. İstedikleri güzellikteki kadınlara para olmadan ulaşamamanın öfkesini taşıyorlar
Soran+1 yılOlabilir. Kadın nasıl paraya bakmasın ya hele çocuk isteyen kadının öyle bir tercih hakkı mi var? Doğurup işe mi gidecek aile olmak isteyen erkek çalışmak zorunda
+1 yıl"Ya hayatımmm çok yakışıklısınn 🥰🥰😍❤❤"
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄😄
Soran+1 yılBeni güldürdün yaaa 😂😂😂😂
Kimi erkek güzelliğe bakmıyor. Kimi kız da paraya bırakmıyor bence önemli olan saygı ve sevgi ben parasına bakmam kendim çabalayarak kazanabilirim. Benim görüşlerim çok önemli değil aslında babam zegini olduğu için durumu iyi olmayan birisine vermez beni aşık olsam da bu yüzden aşık olmamak için dikkatli olmalıyım sonradan acı çekmemek için
02 Yorumla
Soran+1 yılBaban verince mi evleneceksin saçmalama ya
+1 yılKim güzellik ya da zenginlik için partner ayırt ediyorsa, bu beni hiç alakadar etmez ve kimseyle kıyaslamaya yarışa girip, halimi vaktimi bozamam. Ben ruh insanıyım. Ve her insanın suratındaki o hayvanı görürüm ya da görmem. Benim için ruhunun yansıması, ifadesi önemli.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadında yakışıklılığına bakabilir mesela paraya göz dikmek aç gözlülük gibi.
26 Yorumla
Soran+1 yılO zaman çocuk yapmayın.
- +1 yıl
Ne alaka anlamadım
Soran+1 yılNe ne alaka kadın hamileyken çocuk Doğunca gidip çalışacak mı erkek çalışacak mecbur hiçbir kadın maddiyata güvenmeden çocuk yapmamalı. Kendisi için de değil bu çocuk için. Ben anne olmak istemem ama isteyen kadınlar mecbur bakacak. O çocuk büyüdükçe ne kadar çok masrafları artıyor tablet al baba yatak al baba okul masrafları baba.
- +1 yıl
Erkeğin de kadının da evlenmek için belli koşullara ulaşması şart zaten maddi imkanı olmayanın çocuk yapmasına bende karşıyım yine işsiz birinin evlenmesine de ama senin sorun çok farklı anlaşılıyor. Gold diger diyorlar buna tek derdi para yemek olan kadınlar.
Soran+1 yılTek derdi para yemek olan kadınlsr için çok çeşitli meslek dalları var. Ve bir de çok para yedirmeye meraklı erkek bir gün birini öbür gün diğerinin parasını yer
- +1 yıl
Bence mesaj alındı uzatmaya gerek yok.
Tatlı yerken tipine bakarsın eşya alırken güzel duruyor dersin yani estetik hayatın her alanında.
Erkek güzel arıyorsa kadın da yakışıklı arayabilir bunun karşılığı budur, göz zevkimiz hitap etmek için. Biz doğal olan birsey arıyoruz, siz bedeninizi fiyat üzerinden satmanın derdindesiniz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen onun için bakmıyorum tamam önemli zaten de çok güzel kız değilim yani ne demek istiyorum bazısı öyle ister zengin koca kafası vardır her zaman bazısı da hiç gerek yok Allah ne verdiyse herşeye rağmen sevdiğimle olurum yeterki huzur birbirimizi sevelim kafasında insanına göre değişir o durum her cinsiyet için
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle, insanların farklı özelliklere ilgi duyması normaldir. Kimi insanlar güzellik, kimi insanlar maddi güvence veya diğer özellikler üzerinden çekim hissedebilir. Herkesin tercihleri ve değerleri farklı. Ancak ilişkilerde en önemli şey, karşılıklı anlayış, saygı ve sevgidir. Her iki tarafın da birbirini gerçekten tanımasına ve değer vermesine dayanan sağlıklı bir ilişki önemlidir.
01 Yorumla
+1 yılBen güzelliğinden daha ziyade içine bakıyorum, kalbine, karakterine. Onlar güzel değilse dünyanın en güzeli olsa ne yazar. Herkes yaşlanacak sonunda, gelip geçici şeylerdense kalıcı şeylere odaklanmayı daha mantıklı buluyorum.
Parama bakıyorsa biri o paraya şartlı bir sevgi o zaman.
Güzellik için bakıyorsam yoldan geçen daha güzel bir kız varsa bırakır giderim onun yanına.
Yüzeysel şeylerden daha çok asıl bağ kuran şeylere odaklanmak daha iyi herkes için00 Yorumla
+1 yılHerkes güvenecek dürüst insan arıyor ama kimse bulamıyor ama bulanlar nasıl buluyor bilmiyorum. Şöyle bir durumda var evlenirken kızlar bize evin var mı, araban var mı, şu miktar altın takacaksın onu bunu şunu alacaksın diye soruyor ya ozaman bizde kızlardan aynısını isteyelim olmaz mı niye kolaylaştırmak varken zora sokuyorsunuz okadar borç ile evlilik yapılıyor, borç içinde çabala dur sonra o evden huzur bekle.
00 Yorumla
+1 yılEvet sonuçta kizin çıkarı için bakıyor e erkeğinde sadece parasına bakmak yeterlidir çünkü erkeğinde çıkarı ve güzelliği parası olmuş oluyor bu kadar basit...
10 Yorumla
+1 yılParanın kölesi olmuşsunuz yazık. Sizi geçindirecek kadar para olsun yeter mezara götürmeyeceksiniz ya da zurna dürüm yapıp yemeyeceksiniz bu parayı... Siz erkekleri yürüyen banka olarak görürseniz onlar da sizin bedeninizi metalaştırır c! nsel bir obje olarak görür. Ne verirsen onu alırsın değer ver değer gör saygı ver saygı gör sevgi ver sevgi al...
24 Yorumla- +1 yıl
@DawnGuard Gerçekler kardeşim 🙏
Soran+1 yılAynen dediğin gibi karşındakini ne olaeak görürsen o da seni öyle görür. Kızı dış görünüş olaeak gören erkeğin parasına bakarlar
- +1 yıl
Tabii ki doğru. Herkes için geçerli kuzum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiler de alma-verme dengesi vardır. Mesela sen sevgi alıyorsan sevgi verirsin ya da ilgi alırsın sevgi verirsin gibi. Güzellik ve para mevzusu da tıpkı bunun gibidir sen ona güzellik verirsin o da sana para ya da tam tersi sen para verirsin o ilgi verir sevgi verir ya da çok daha başka bir şey belki yakışıklılık? Bu duruma çok sıcak bakmıyorum ama dediğim gibi o sende böyle birşeye bakıyorsa seninde onda böyle bir konuya bakmak hakkın. Almak ve vermek bütün mesele bu bence
Denge önemli00 Yorumla
+1 yılBu dediğin bile eskidendi, artık erkekler de paraya bakıyor. Şikayet etmeleri içsel streslerinden kaynaklanan birini suçlayarak işin içinden çıkma çalışmasından başka bir şey değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek bakmıyordur her erkek güzelliğe de bakmıyor aslında bu arada. Her kadında paraya bakmıyor
- +1 yıl
İstisnalar hep var tabii ama gündelik hayatta sıkça karşılaştığımız insanlar da ortada
- +1 yıl
Yani durumu kötü annesi babası olmayan bir kadınla sevsen evlenirsin, öyle mi?
+1 yılMaddi anlamda sevgi de doğru dediğin. Ama şöyle bişey var para kazanmak emek istiyor, güzellik biraz genetik. Sanırım bilimsel erkek güzel genleri aktarmak istiyor , kadında çocuklarını hayatta tutacak erkeği.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadının tabiki güzelliğine bakıyor ama kadın hem paraya hem yakışıklılığa bakıyor sence hala eşitmiyiz? Yanlış düşünüyorsun genelleme yapmanda ikinci bir yanlış zaten 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam erkek de paraya baksın. Bakmasın diyen kim
Değil güzellik doğal birşeydir herkes güzelliğe bakabilir güzelliğine aşık olabilir kızlarında aynı şekilde erkeklerin yakışıklı olana bakma hakkı vardır parasına bakma hakkı yoktur o ap ayrı konu zevkine göre erkeği kullanmaya girer
00 Yorumla
+1 yılBu yüz yıllardır olan bir şey zaten. Kimse itiraz etmesin kadın parayı erkeğin parayı sevdiğinden daha çok sever. Bu onların yaratılışında vardır. Bir kadın alışverişte poşet poşet makyaj malzemesi, yeni kıyafet vs. alırsa eğer o dünyanın en mutlu kadınıdır. Kaç yaşında olursa olsun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çoğunluğu güzelliğe bakmıyordur aslında geçirebilecek acaba biri mi diye bakıyordum ama kadınlar çogu para avcısı olmuş erkeğin cüzdanına ve arabasına bakıyor
00 Yorumla İkisi de normal değil. Kadın erkeğin parasına, erkek de kadının güzelliğine bakarak evlenirse böyle boşanmalar çoğalır işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olup da boşanmayan çok insan da vardır 😂. Böyle olmayıp boşanan da
- Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılBiriniz de deyin ki para önemli değil ben bireyim bana salça olmasın aramızda maddi konular olmasın anlaşabilelim birbirimizi sevelim fikir uyumu olsun desin yav
00 Yorumla
+1 yılTicaret olarak bakarsan belki ama öyle bile değil güzellik değeri düşen bir maldır para ise kendini korur ve artar biraz ileri yaşa gelince kadın çirkinleşirken adam daha zengin olmuş olacak, tabiki evliliğe aşka ticaret gibi bakmıyorum ama öyle bakınca da yanlış
00 YorumlaGüzelliğe bakan tüm erkekler para için gelen kızlarla eşleşse geriye kadar normallerde normallere kalsa ne kadar güzel olur, 😅
02 Yorumla
Soran+1 yıl@XxVişnexX haklısın da 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılörnek kendi içinde çarpıtılmış.
biri güzellik/fiziksel görünüm, diğeri ise maddiyat.
elma ile armutu karşılaştırmak gibi olmuş00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabii o seni plastik bebek yerine koyacaksa sende onu cüzdan olarak göreceksin bu işler böyledir gerçek aşkta zaten güzellik ve para puldan geçmiştir çoktan ama ne ekiyorsan onu biçersin
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek aşkta insan birisini sevince gerçekten aklına başka hiçkimse gelmiyor o olsa yeter başkası mı olsaydı demiyorsun o olsaydı diyorsun. Güzel dedin
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Kızında erkeğin yakışıklılığına çekiciliğine desen anlarım. Ama biri güzelliğe diğeri paraya dersen ne alaka denir?
00 Yorumladegil herkes kendi parasini kendi kazanmali koca parasi yemek cok sacma erkek guzellige bakiyosa kadin da yakisikliliga bakicak o zaman
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi. A normal olan şey erkeğin yaşına bakmadan parası olan her erkeğe gitmeniz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣. Ben erkeğin yaşına önem veriyorum maks 5 yaş. Önemli şeyler de var cinsellik gibi
+1 yıltaş devriden beri öyle gelmiş genlerinize işlenmiş normal demekki ama hoş bulmuyorum ve param için gelen kızla olmak istemem
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Sen de yakışıklı olana bakarsan normal olur
010 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar hep tipe baktım 🤣. Reddetmekten başka bir şeu gelmedi elimden
- +1 yıl
Sana çirkinler denk gelmiş kanka
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Neyse paraya bak ama kanka fakirle ömür geçmez aq
Soran+1 yılValla elin adamının parasıyla da Saadet olmuyor geç de olsa kendi mesleğini eline almak için çalışmak lazım evlensen bile işin gücün yoksa uğraşcan olsun diye evlilik bitiş değil
- +1 yıl
Valla ben mesela kariyeri olan kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan çok etkilenirim bu da var yani
Soran+1 yılEtkilen knk 🤣 ben de yakışıklı erkeklerden etkilenirim ama bakalım 😂
- +1 yıl
Buluruz sana birini 😂
Soran+1 yılBen kendim bulabilirim. Hayatımda hep iyi bölüm okuyan meslekleri iyi ve boyları iyi erkekler denk geldi ama hiçbirinin tipi içime sinmedi. Hayatım boyunca içime sinen tek erkek oldu ya neyse.
- +1 yıl
Tamam kral
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİhanete ihanetle cevap vermek gibi bir şey bu herkes kendine yakışanı yapar
10 Yorumla
+1 yılbence normal bizim güzelimize bakınıyorsa bizde parasına boyuna bakabiliriz
00 Yorumlaİki tarafta yanlış onlar alışveriş için birlikteler günümüzde f*ck body diyorlar sanırım
00 YorumlaGüzeli değil dekoltesi için bakıyorsa erkek kızda para baksın bişe olmaz
00 Yorumla
+1 yılKusra bakmada siz ikisinede bakiyorsunuz sizin kriterleriniz daha fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
"https://makeagif. com/i/nFymA4"
makeagif.com/.../nFymA400 YorumlaBirinin parası bitince, diğeri de patates olunca gerçekler ortaya çıkar
00 YorumlaDeğil her ikiside normal değil hem biri doğal bişey biri çok farklı bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende her şey bakiyorum bi tek güzellik değil kimse kusura bakmasin herkes Paraya bakiyor parasiz biriyle kimse istemez hakan sabanci olacak diye bir kural yok işi gücü olsun yani öyle degilmi kizlar
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden iki yüzlü oluyoruz pardon herkes Paraya bakiyor ama ne yönden? milyoner olsun demiyoruz ki işi gücü olsun diyoruz
Cevap sahibi+1 yıl😂 tamam seninlen devam konusmak istemiyorum
Cok komiksin
+1 yılHayır normal olan kız erkeğin parasına bakıyor sa erkekde kızın güzelliğine temizligine bakar
00 YorumlaTip karakter para hepsi önemli ama sade paraya konsantre olmussa esc den farki yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız hamilelikte kilo aldı erkek ekonomik krizde zarar uğradı? Şimdi ne olacak? 🙃
16 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin kadın hamileyken ve doğurunca aileye kim bakacak? Kadın mı çalışacak baba da bebeği emzirir artık
Cevap sahibi+1 yılHayır cevabımı yanlış anladın.
Diyorum ki. Güzellik maddiyat elbette önemli ama sadece bu kavramlara bakamaz insan. Bunlar geçici kavramlar. Bunlar aksadı kız kilo aldı diye ayrılacak mı adam veya çok zengin bir adam ekonomik zor bir döneme girildi diye kadın ayrılacak mı hemen.
Sadece bunlarla yola çıkılmaz sonu hüsran olur demek istedim
Soran+1 yılErkeğin parasına bakmak çok zengin olmasını beklemek değil.
Cevap sahibi+1 yılParasına bakma demiyorum ki 🙃… erkek dediğin güçlü olur her anlamda…
Ama yeterli bir kriter değil yüreğine bak ayrıca
Soran+1 yılBen zaten kadının güzelliğine bakan erkek için dedim. Erkek kadının dış görünüşüne önem veriyorsa beğendiği kişiyle olmak istiyorsa o kişi de erkeğin parasına işine bakmış anormal mi
Cevap sahibi+1 yılİkisi de anormal ….
+1 yılNe alakası var la onlarda yakışıklılığı için baksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKizlarda para tip boya gore bakiyor ki zaten?
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂. Hayatımda hiç paraya boya bakmadım ama tipe çok baktım. Çoğu erkeği tipinden reddettim paraları da olsa içime sinmedi
Cevap sahibi+1 yılSen istisnasin
+1 yılHayir degil cunku birini huzel buluyorsun begeniyorsun yani en azindan onun ile ilgili olan biseye bakiyorsun ama birisinin parasina bakmak daha kotu
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olduğu için beğeniyorlar erkekler güzel kızların peşinden koşar. Ne kadar güzel o kadar iyi onlar için
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen güzelliğine bakmıyorum valla dış görünüşte bi çok aşırı kilolu olmamasina bakıyorum okadar.
073 Yorumla- +1 yıl
he ha kesin öyledir
Cevap sahibi+1 yılBeni o profil resmindeki sarı toplara benzetme
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar tek 1 kızı gerçekten sevdim ona da 6 senemi verdim öyle platonik kaldı aşkı bana öğretmeyin
- +1 yıl
top deme yawruma siz çirkin kız sevmeseniz ama biz severiz
Cevap sahibi+1 yılLan git kim seni aldattiysa terkettiyse ona havla
- +1 yıl
aldatılmadım yawrum hepsinde ben ayrıldım sen konuyu anlamıyorsun burada kişisel bişey yok objektif bakıyorum sen hiç çirkin kızın yanında yakışıklı erkek gördünmü hayır ama kekonun yanında güzel kız gördün mü yes
Cevap sahibi+1 yılYoo gördüm. Modifiyeli Tofaşlara binen gergedan kızları da gördüm klasik Mercedes-Benz lere binen huri gibi kızlar da
Cevap sahibi+1 yılSenin egonu da o çürük kafanı da skiem
- +1 yıl
bak senin arkadaş çevren var bak bakil yanında çirkin kız var mı
Cevap sahibi+1 yılBenim mi arkadaş çevrem var🤣 4 tane arkadaşım var biri hariç hicbirinin sevgilisi yok
- +1 yıl
ciddenmi😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca çirkin kız var mı derken benim arkadaş çevrem yakışıklı da biz onlara bakan insanlar değiliz
Cevap sahibi+1 yılNe ciddenmi aq yok iste
Cevap sahibi+1 yılYani onlara bakan derken güzellik çirkinlik umurumuzda değil karaktere bakariz
- +1 yıl
ya neyse işte ben hiç görmedim ondan olaya farklı bakıyorum senin bakış açınü göre
Cevap sahibi+1 yılKarakteri düzgün 2 kıza denk geldik birini ben 6 sene işte ondan biriyle de diğer o arkadaş sevgkli
- +1 yıl
karaktere bakan erkek kaldımı ya burcun ne senin jsjm
Cevap sahibi+1 yılÇevrene göre bakarsan bu iş yaş bacım
Cevap sahibi+1 yılBurcum ne güzel soru
Cevap sahibi+1 yılBekle
- +1 yıl
valla bakıom çevremee hacım
- +1 yıl
bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılTeraziymiş
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyorum o saçmalıklara
Cevap sahibi+1 yılGoogle a sordum
- +1 yıl
çapkın oluyor öylemiisin
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına doğduğum günle karakterimim ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılBırakın şu saçma şeyleri
Cevap sahibi+1 yılÇapkın biri 1 kızın peşinden 6 sene koşar miydi
Cevap sahibi+1 yıl?
- +1 yıl
ya bazı özelikler çıkıyo ama
- +1 yıl
ohaaa 6senemiii
- +1 yıl
kız nasıl kabul etmedi jjmjm
Cevap sahibi+1 yılTesadüfen çıkar ayrıca çoğu her insanda olabilecek ozellikler
Cevap sahibi+1 yılYukarıda ilk 3. yorumum
Cevap sahibi+1 yılSoylemistim
- +1 yıl
6senede başka birine hiç aşık olmadınmı ya da . başkasını arzu etmedinmi
Cevap sahibi+1 yılEtmedi iste lise 1 den üniversitede de aynı üniversiteye denk geldik orada da ama sadece 3 kere teklif ettim gerisinde sadece pesindeydim
- +1 yıl
böyle seven kaldımı ya kızlar sever ilgili aslında niye kabul etmemiş seni
Cevap sahibi+1 yılHayır tek 1 kişiyi bile. Lisedeydim karizmam da vardi biraz bide lisede sadece bende motosiklet vardi simsiyah parıl parıl bi motordu o zamanlar gelirdim okula onla fiyakalıydım kendi isimle uğraşıyorum o zamanlar da biseuler yapardım param da saglamdi. Hiçbir sebep yoktu ilk sene çok kötüydü 2. sene o bana yaklaşmaya başladı okuldan gitti sonra yasadigi yer bana 70km uzak ben durur muyum atladım motora kaç kere gittim geldim birinde kaza yaptim hatta konusmaya çalıştım kovdu
Cevap sahibi+1 yılKızlar severse sever beni ilgilendirmez kendimi kimseye beğendirme çabam yok
Cevap sahibi+1 yıl1 kere yedim o poku🤣
- +1 yıl
nasıl ya seni kabul etmeyecek kızda yokmuş aslında kızın neden kabul etmediğini çözemedim
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kabul etmeyecek kız yokmuş derken falan umurumda değil yani beni burnu havada sanarlar ama alakası yok sadece beni ben olduğum için beğensin ben ona kendimi beğendirmek için peşinden koşuyorum diye değil
- +1 yıl
anladım güzel düşünceler hayırlısı olsun hakkında
Cevap sahibi+1 yılşu an çok meşgulüm kimseyle uğraşamam bosverin zaten gelecek 1 2 ay duracak çekip gidecek ne gerek var artık seven mi kaldı erkekler skis derdinde kızlar para ve aynı anda 10 erkekle konuşma ego doyurma derdinde
- +1 yıl
katılıyom bu arada erkeklerin tek amacı kalmış bir anda se@girebiliyorlar konuyla ilgisi olmadan ne ara konu oraya gidiyor anlamadan kızlarda ayrı dert bende manit yapmicamjsöblö
Cevap sahibi+1 yılManit ne la?
Cevap sahibi+1 yılAllah allah 1 harf fazla yaz doğru yaz
- +1 yıl
ne diyim😂
Cevap sahibi+1 yılHem manita yapacam dersen zaten kaybedersin. Manitalar arka koltukta sevdiğimiz başımız üstündeki koltukta olsun derler
Cevap sahibi+1 yılNeyse seviye dusmeye basladi ben ufaktan yayları gıcırdatayım hadi eyvallah
- +1 yıl
oo güzel sözmüş başının üstüne koyanla olcak yan koltuk kızı olmayız asla
Cevap sahibi+1 yılO zaman o profile koyduğun gibi tiplerle gezmeyecen onları istemeyecen erkek gibi erkek bulacan
- +1 yıl
ya profile ne ilgili var hayran olduğum biri sadece gidip onla yatıp gezcek halim yok bende adam gibi biri isterim öyle peçete değiştirir gibi kız değiştiren her deliğe girmiş erkeği anası alsın
Cevap sahibi+1 yılSeni ben alayım o oluyo mu🤣
Cevap sahibi+1 yılO olayı anlattığım herkes bana canım sen gerçek aşkın kıymetini biliyosun belli
Cevap sahibi+1 yılO olayı anlattığım herkes bana malsin diyodu
- +1 yıl
beni al isterim ama senin geçmişi önce silmen lazım 6yılı n acısı zor çıkar yara bandıda olmak istemem yani
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
mal değilde sevmisin seven insan herşe. yapıo😅
Cevap sahibi+1 yılLise 1 deydi o olayın başi. Üni 2 de bitti. şu an mezunum. 1.5 sene kadar oldu unutalı 5. sene zaten artık cabalamayi birakmistim 1 sene unutma süreci oldu yara bandı olmazsın ama kim bilir belki iyi gider esim olursun 😊 takip ediyorum ozaman
- +1 yıl
eskiler çabuk unutulmaz ama izler kalır izler kalırsın oo evlendirdin bizi😅
Cevap sahibi+1 yılBen öyle takilmalik sevmem tanisirim görüşürüm olursa ilerisi olur
Cevap sahibi+1 yılBirkaç ayda evlenelim de demem merak etme🤣
- +1 yıl
😂😂kabul ettim
- +1 yıl
nedenn
Cevap sahibi+1 yılNe neden
- +1 yıl
engelemen
Cevap sahibi+1 yılKendini önemli hissetmek için birkaç saate Bi cevap verip anında cevapla geri dönsem dahi kaçıp gitmeden olmasin
- +1 yıl
bildirim gelmiyor hem uyg kilitli bende neyse boşversene
Cevap sahibi+1 yılSktr git aq
Cevap sahibi+1 yılHep yalan dolansınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu testisi su yolunda kırılır diye boşuna dememişler
00 Yorumlabence iki tarafın da kriterleri bunlar olmamalı ama illa güzellik diye tutturan bir erkeğe karşı parayı önemseyen bir kadın çıkması da topyekun yanlıs sayılmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız cirkin olsun ama zengin olsun benim için daha iyi
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bence mesela sen paralı bi erkek mı yoksa kumral yeşil gözlü yakışıklı bi erkek mı istersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuk istemiyorum para benim için çok önemli değil.
+1 yılHep böyle saçma sapan şeylere baktığınız için zaten ülkede ne ahlak kaldı ne hedef kaldı ne evliliklerde uzun süre kaldı yazıklar olsun
10 Yorumlaİşte ilişkiler buna döndüğünden beri hiç kimse doğru düzgün mutlu olamıyor. Bir ilişki menfaatsiz olduğunda gerçekten mutluluk o zaman yaşanır.
10 Yorumla
+1 yılnormal tabi değil diyenler kudursun
217 Yorumla- +1 yıl
yo normal dedim gene
- +1 yıl
düzgün okumayı öğren önce sen
- +1 yıl
bedavaya temizlikçi, aşçı, çocuk bakıcısı bulabiliyorsan bul o zaman
- +1 yıl
siz gte göğse bakarken iyi sanırsın İngiliz kraliyet ailesinden
- +1 yıl
sizde jig0(0sunuz ama bedava olanından
- +1 yıl
tercih etmeseydin o zaman seninle ilgili sıkıntı
- +1 yıl
gelip paragözleri seçiyorsanız hak ediyonuz
- +1 yıl
o zaman seçme zorunluluğunuz yok illa biriyle olmak zorunda değilsin uymuyorsa olmazsın olur biter
- +1 yıl
napalım hepiniz cinsellik düşünüyor diye hepinize hakaret mi edelim bizde
+1 yılEvet gayet normal çünkü kızı sevmiyor güzelliği için kullanıyorsa o kadının da onu parası için kullanması doğal
00 Yorumla
+1 yıl1,30 boyunda kilolu obez bir erkekle parası için evlenirsin yani.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.30 mu 😂 alo polis mi ben çocuk istismarından şikayette bulunacaktım
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğru ama keşke böyle olsa :D çirkin ve orta güzellikte kızlar bile havasından geçilmiyor. bu gereksiz özgüven nereden geliyor tabii cevabını hepimiz biliyoruz maalesef.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılemin ol güzel kızlar paraya daha az önem veriyor :D ortada bi tezatlık var. bunun da sebebi erkekler güzel bir kızla tanışmaya çekiniyorlar. ama çoğu erkek orta halli kızlara ilgi gösterdiği için bu tür kızların maalesef havasından geçilmiyor. ben kız olsam ben de kendimi bir şey sanardım. burada erkekler kusurlu maalesef.
Soran+1 yılSen öyle SAN knk benim çevremde hep çok güzel kızlar oldu ama sen de haklı olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılolabilir. valla çevremde herkes yakışıklı der, düzgün bir işim, evim ve arabam da var ama yinede şu ana kadar istediğimi bulamadım. sebebi de beğendiğim bir hanımefendi gördüğüm de tanışmak için türlü şaklabanlıklar yapıp kendimi küçük düşürmemem. asla karşı cins için kendimden ödün vermem. varsın yalnız olalım ama sürüden ayrı olalım.
Soran+1 yılKendini küçük düşürmekle falan alakası yok. Birisiyle ilerletmek için kendini küçük düşürmek zorunda kalacağın insanlarla zaten konuşma
Cevap sahibi+1 yılerkek yüksek değerli biri olursa zaten beğendiği biri ile tanışmak için çaba sarf etmesine gerek yok. çoğu kızın gözü yüksek değerli erkekte olur. dediğim gibi bir hanımefendi ile tanışmak için çokça dil döküp değerli zamanımı harcayamam. tanışmak istiyorsa zaten sinyal verir.
Kız da erkeğin yakışıklılığına baksın illa biseye bakilacaksa esitlensin
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne