Kişilik & Karakter Ne kadar açıksözlüsünüz? cigkofte_candir Takip Et Xper 7 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben açıkçası karşımdaki ne çaktırmadan ya da çaktırarak da olsa, düşündüğüm şeyi pat diye söylerimSiz? Ne kadar açıksözlüsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. açık sözlüyüm sonuna kadar. 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Ben sorarım önce :)) seni dikine mi gomeyim? Yoksa enine mi? Diye :))) 0 10 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl SJAHSHAHDHWHFHEHFJE denemek lazım Yorumla Sundaddy +1 yıl Valla her uzvum islevseldir :))) dilim benim ikinci skim 😂 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Terbiyesizleşmeyelim. Yorumla Sundaddy +1 yıl Bence o senin zihninin içi ile ilgili... Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Yani gelip bir anda tenasul organindan bahsetmek hoş değil. Yorumla Sundaddy +1 yıl Mizah zekânın olmaması da benim sorunum değil... Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Ya bu sitede şakayı gerçeği ayırt edemiyorum kusura bakma şaka ise komik fksmgjr Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Yani bir anda sorumun altına "donun ne renk😝" yazanı hatırlıyorum ne yazık ki :( Yorumla Sundaddy +1 yıl Kıyafet üzerinden Sürtünmeden hamile kaldığını sananlari da gördük burada 😂 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Evet var öyleleri fnsjfkskfjd ama troldur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsteseler bana millet saygısız desin umrumda değil saydırırım herkese agzının payını veririm kenara çekilirim öyle alttan alma yok 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Slayyy Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kalp kırmak açık sözlülük olmuş nedense 0 5 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Kalp kırmaktan kasıt şudur. Karşı taraf yanlış yapıyorsa ona onu söylerim. Karşı tarafı durduk yere neden kıralım ko Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Mesela narsist bir kişilik ya da iğrenç tavırlar sergiliyorsa bunu dile getiririm. Bu açık sözlülük Yorumla Konrad027 +1 yıl O zaman ayrı tabi de bazıları açık sözlüyüm diyerekten kalp kırarlar Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Yani kimseye zararı olmayan bir insana gidip laf atmak tabiki açık sözlülük değildir Yorumla Konrad027 +1 yıl E yani Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Bende öyleyim bazen kalp kırıyorum 0 2 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Bazen kırmak gerekiyor Yorumla LiarProphet +1 yıl Bazen evet ama sevdiğim insanlara karşı tutuyorum kendimi Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aşırı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
açık sözlüyüm sonuna kadar.
Ben sorarım önce :)) seni dikine mi gomeyim? Yoksa enine mi? Diye :)))
SJAHSHAHDHWHFHEHFJE denemek lazım
Valla her uzvum islevseldir :))) dilim benim ikinci skim 😂
Terbiyesizleşmeyelim.
Bence o senin zihninin içi ile ilgili...
Yani gelip bir anda tenasul organindan bahsetmek hoş değil.
Mizah zekânın olmaması da benim sorunum değil...
Ya bu sitede şakayı gerçeği ayırt edemiyorum kusura bakma şaka ise komik fksmgjr
Yani bir anda sorumun altına "donun ne renk😝" yazanı hatırlıyorum ne yazık ki :(
Kıyafet üzerinden Sürtünmeden hamile kaldığını sananlari da gördük burada 😂
Evet var öyleleri fnsjfkskfjd ama troldur
İsteseler bana millet saygısız desin umrumda değil saydırırım herkese agzının payını veririm kenara çekilirim öyle alttan alma yok
Slayyy
Kalp kırmak açık sözlülük olmuş nedense
Kalp kırmaktan kasıt şudur. Karşı taraf yanlış yapıyorsa ona onu söylerim. Karşı tarafı durduk yere neden kıralım ko
Mesela narsist bir kişilik ya da iğrenç tavırlar sergiliyorsa bunu dile getiririm. Bu açık sözlülük
O zaman ayrı tabi de bazıları açık sözlüyüm diyerekten kalp kırarlar
Yani kimseye zararı olmayan bir insana gidip laf atmak tabiki açık sözlülük değildir
E yani
Bende öyleyim bazen kalp kırıyorum
Bazen kırmak gerekiyor
Bazen evet ama sevdiğim insanlara karşı tutuyorum kendimi
Bazen patavatsız olacak kadar...
Aşırı