Bazen kendimde de olduğunu düşündüğüm, bir tavır olan kendinden bahsederken detaylara girme, sizde de var mıdır?
Sizce bu, kendini kanıtlamak mı bilâkis dürüstlük müdür?

Bazen kendimde de olduğunu düşündüğüm, bir tavır olan kendinden bahsederken detaylara girme, sizde de var mıdır?
Sizce bu, kendini kanıtlamak mı bilâkis dürüstlük müdür?
Kendimden bahsederken sıktığımı düşünüyorum, bundan sebep zamanla, minik minik olarak dağıtıyorum her şeyi. Zaten birden olacak iş değil ki, cv mi veriyoruz. 😄 Hem zamanla tanımak, keşfetmek daha ilgi çekici.
İnsanın kendini detaylı anlatması dürüstlük değildir diyemeyiz belki mükemmeliyetçilik diyebiliriz ama kendimizi yüzeysel ve objektif olarak tanıtmamız daha samimi algılanır. Samimi olmak mükemmel olmaktan daha etkilidir. Kimsenin onayına ihtiyacımız yok. Özgüven ve özdeğerimiz, imalat sektörü gibi dışa bağımlı olmamalı.
Bence de öyle abi, eline yüreğine sağlık.
Eyvallah azizim.
Ben detaylara girmem hiç çünkü bunun için karşımda ki insana önce güven duymam lazım samimiyet kurmam lazım bu da olmuyor olanlar da zaten gerçek yüzünü gösteriyor bir süre sonra. bu yüzden de gerektiği kadar açıklarım karşımda ki anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir.
Her zaman, daha net ve şeffaf olayım diye yapıyorum bunu.
Cevap
7Cevap
Aşırı detaya girmem. Kim ne hak ediyorsa öyle. Karşımdaki insan beni tanımak istiyorsa sorduğu kadar cevap alır.
Kendimde çok olmasa da en azından herkese karşı değil bu huyum evet bahsederim ama bende açıklayıcı konuşmak genelde huy. Bir konu olay iş hiç fark etmiyor hep böyle. Çünkü karşımdakinin anladığından emin olma amacım oluyor öylesine dinlenmek beni irrite eder😌
Ayrıntıya giriyosan bence bu dürüst olmandan kaynaklanıyor
Bense ayrıntıya girmem çünkü gerek yok bence, beni çok bilmelerini istemem kimsenin🤭
Rica ederim Semiii 😂
Çok detaylara giriyorum. Anlaşılmak istiyorum. Yanlış bir şey değil kendini detaylı tarif etmek.
Detaylara girdigimi fark edersem kendimi durdururum. Bazen hizimi alamayip girdigimi fark ediyorum. 🤭
:D
Olur oyle
En samimi olduğum bir insan bile, benimle ilgili bir çok detayı bilmez.
Bir nevi dürüstlük karinesidir. Sorulduğu sürece detaylara yer veririm.
Rica ederim 🌹😊
Her insanın kendine göre açıklama gereği duyduğu metotları vardır
Yeni profil resmi yapmışsın hayırlı olsun 😂 😂
Hayır girmem. Kendimden de mümkün olduğunca bahsetmem. "Benimle yaşayarak beni tanı" derim kısaca.
Aslında bu konuya göre değişir. Ayrıntı gerektiren bir şeyse veya yakın olduğum biriyle konuşuyorsam detay veririm
Kendimden bahsetmeyi hiç beceremiyorum kendinden bahseder misin dediklerinde bi sessizlik oluyor bir yerden sonra
Bazen karşımdaki anlamıyor tek cümleyle detaylı anlatırım.
Yeterli bilgileri veririm gereksiz ayrintiya gerek yok
Kime bahsettiğimle alakalı
Bunu çok yapıyorum ne yazık ki
Dürüstlük göstergesi bence 😄
Detay verirm ama yüzeysel bir detay
Girmem gerekiyorsa evet
Kendimi anlatırken istemesem de detaya giriyorum.
Fazla ayrıntıya girmem 😅
Bazen dozu kaçırıyorum
gereksiz detaya girmem sevmem
Hayır sorulursa söylerim🦦
Neysem o ayrtım flaan bilmem duzmdüz
Bazen yapıyorum bunu evet.
Sanırım çok az bir girizgâhım oluyor.
Azıcık giriyorum 😁
Kendimden bahsetmeyi sevmiyorum
Hayır girmem
Karşımdakine bağlı
Düz sade