Kişilik & Karakter Sizin en sevmediğiniz mevsim ne🍂? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sonbahar mevsimini pek sevmem adeta içimi karartıyor🤦🏿♀️ Sizin en sevmediğiniz mevsim ne🍂? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. En sevdiğim mevsim son bahar en sevmediğim mevsim diğer geri kalanı 0 0 Yorumla
Faraziharnici Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Allah'ın gücüne gitmesin ama kışı hiç sevmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraf çok hoş adeta içimi ısıttı. Bazı fotoğraflar güzel hisler yaşatır nostalji gibi, söylemeden geçemedim :D 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevmediğim mevsim yok ya ama en az kışı severim heralde 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kış. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yaz kesinlikle. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sonbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En sevdiğim mevsim son bahar en sevmediğim mevsim diğer geri kalanı
Allah'ın gücüne gitmesin ama kışı hiç sevmem.
Fotoğraf çok hoş adeta içimi ısıttı. Bazı fotoğraflar güzel hisler yaşatır nostalji gibi, söylemeden geçemedim :D
Sevmediğim mevsim yok ya ama en az kışı severim heralde
kis insani degilim
Sonbahar benim
sıcağı sevmediğimden yazı sevmem
Kış.
Yazdan nefret ederim aşırı sıcak oluyor
Yaz, yaz, yaz
Yazz
Kış.
Yaaaz
Yaz kesinlikle.
Sonbahar