bu kız açık mini elbise ya da mini bir etek giyiyor. altına siyah ince çorap giyiyor. Geçen sene club dj ile takipleşmişti. sonra dönem başında bir motorcu ile 2 hafta derslere beraber girip çıktılar.3. hafta hiç konuşmadılar. Oraya giderken niye boyle giyindigi acik yani. erkekleri davet eder gibi dedi
en yakın arkadaşı da tesettürlü biraz fazla yüzüne makyaj yapıyor. göz farı araba farı gibi deniyor. Yüzünüde fazla beyazlatıyor. club, bistro ve üni etkinliklerinde erkeklerle tanışıyor. Yurtdışına 4 erkek 2 kız erkeklerin arabalarıyla gittiler ve 4 gün kaldılar. ama sadece ikisi gitmiş gibi instadan paylaştılar. böyle olduğunu okula gelince anlattı. geçen dönemden beri üst sınıftan sevgilisi olan kaslı birine yazıyor. çocuk sevgilim var dedi mesafeli durdu mesajlarını gösterdi. kız yine her fırsatta çocuğun yanına gidiyor. bariz şekilde bildiğiniz yürüyor. bir de bu kızın lüks araç ve kaslı erkeklere ilgisi var.
ikisi çok yakın arkadaşlardı. ikinci anlattığım kız baskındı. ilk anlattığım kız onun peşinden gidiyordu. ama şimdi arkadaşlıkları bitti.
İkisinin de arkadaşlığım mesafeli de. arkadaşım uzak dur dedi. sizin düşünceniz nedir ikisi için? açık olursanız sevinirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak durmakta fayda var. Tesettürlü olup, tesettürüne dikkat etmeden gezen kızlarla, aşırı kendini teşhir eden kızlar genellikle sorunlu tipler oluyor. İlgi açlığı ve sevgi yoksunluğu yaşıyorlar. Bu sorunlarıyla yüzleşip, çözmek yerine farklı maceralara atılıp, kendi içlerindeki dürtüyü gidermeye çalışıyorlar. Umarım Rabb'im farkındalık sahibi yapar onları ve umarım başlarına kötü bir iş gelmeden kendilerine çeki düzen verirler. Bu uç davranışlar hiç hoş şeyler değil. Dediğim gibi bilinçli yapmıyorlar. Bilinçli olsalar kendilerinden utanırlar zaten 🌸
çok teşekkür ederim detaylı ve güzel cevabınızdan dolayı
Rica ederim. İyi geceleriniz olsun. Onlardan uzak durun. Onlara iyiliğiniz dokunsun istiyorsanız dua etmeniz yeterli 😊
Uzun zamandır, bu kadar uzun cümleler kurup anlaşılan bir yazı okumamıştım. Konumuza dönecek olursak; maalesef bu kişiler bana ve belki de bir çok kişiye yakinen tanıdık gelebilir. Bu kişilerin; aşk, sevgi, saygı, sadakat, arkadaşlık ve dostluk gibi kavramı yoktur. Dolayısıyla sen bu kişilerin yanında olduğun sürece, eminim ki zarar göreceksin. Sana ne gibi katkıları olacak mesela? En azından bunu düşünmeni isterim…
çok teşekkür ederim detaylıca güzel cevap verdiğiniz için.
Rica ederim, karşınızdaki kişiler bence artık bir erkeği nasıl kendine çekebilir bunu öğrenmiş kadınlar gibi görünüyor.
anladım peki erkekler ne düşünür peki bu kadınlar la ilgili. kadınların kendisine çektiğinin erkekler farkedermi
Soruna cevap vereceğim ancak, senin gözünde ilgi çekiyor mu sence? Öyle bir rol model olmayı ister miydin?
yok öyle olmak istemezdim. bana farklı tuhaf geliyor. bana ters ya. belkide o yüzden merak ettim. ben öyle bir rol model olmak istemem.
Belki sen de farkındasındır, artık erkekleri etkilemek için illa açık olup dekolte vermeye gerek kalmıyor. Tesettürlü olup, karşısındaki erkeği açık bir kadının sergilediği dekolteden daha fazla etkileyenler bile var. Örneklerini de biliyorsundur diye tahmin ediyorum, çünkü yukarıda benzetmeler yaptın zaten…
evet biliyorum. peki erkeğin bu şeylere karşı tavrı hareketi ne olur? genelde erkekler ne yapar. Bu kişilerle gerçekten duygusal bağ kurarlarmı.
Erkekler genellikle bu kişilere tek gecelik gözüyle bakar. Bunun haricinde, ben dahil bir çok kişi hayatındaki kadının en güzeli ve en özeli olmasını ister diye düşünüyorum. En iyi kıyafetleri giymesi, en iyi kombinleri yapması kaçınılmaz benim gözümde.
Örneklerini de, sen yazdıktan sonra sayayım hatta…
evet sevdiğine en iyi şeyleri giysin istersin. en değerli o olur senin için. olur say dinliyorum.
Benim için tesettürlü veya açık birinin hiç bir anlamı yok. Önemli olan tam anlamıyla sadakati, sevgisi ve saygısıdır. Benim hayatımda “kız arkadaş” faktörü yoksa, onun hayatında da erkek arkadaş faktörünün olmasını istemem mesela. Bu düzen böyle devam etmeli ki, sağlıklı ve empati yapılabilen ilişkiler ortaya çıksın.
evet kesinlikle haklısın çok teşekkür ederim.
Ben daha fazla konuşulur, düşünceler dile getirilir diye düşünmüştüm ama sanırım sohbeti bitirme odaklı yaklaşmışsın… :))
İkiside motorize tim kardeşim Sen bunlardan uzak dur.
motorize derken ne demek istedin.
aklıma geldi tamam teşekkürler yorumunuz için