Ağaçlar köklerini göremezler ama hep hatırlarlar. Sende kendi köklerini hep hatırla, gücünü hep oradan alıyor olacaksın. 🌻🌺💜 Hatırla diyorum çünkü unutuyoruz. 🧡

Ağaçlar köklerini göremezler ama hep hatırlarlar. Sende kendi köklerini hep hatırla, gücünü hep oradan alıyor olacaksın. 🌻🌺💜 Hatırla diyorum çünkü unutuyoruz. 🧡

Evet köklerimi hatırlıyorum ama köklerim benim seçimimle olur yani ben nereyi istersem ne şekilde yaşarsam öyle.. çünkü mesela sırf doğuştan bir yere aitsin diye orayı kabullenmek zorunda olmamalı insan :)
Geceleri yıldızlara dalmak, kayıp hatıraları yeniden canlandırmanın en etkili yolu gibi gelir insana. Her gece gökyüzüne bakarak unuttuğum anılara ulaşmaya çalışmak gibi. Ne zaman gökyüzüne baksam, unuttuğum bir şeyi hatırlatmak için çırpınan bir insan görürüm. O, her zaman orada durur, ve sen hangi maskenin altında olursan ol, senin de onun bir parçası olduğunu hatırlatmayı ihmal etmez. Bu hatıralar, hiç solmaz, asla unutulmaz. Bir hatırlatıcı hep olmalı yoksa demezler mi bu nerden gelmiş nereye gidiyo diye.
Yara izlerimi hatırlıyorum. Yeterli mi hocam 😊
Cevap
5Cevap
Ağaçlar kökleri ile haberleşir ve tedavi ederler. Köklerimi hatırlıyorum. Bizim orada eskiler atalarını sayardı. Bir gelenektir.
Her daim.. atalarimin kim oldugunu bilirim onlarin geleneklerini'de sûrdürürüm.
O kadar hatirlamiyorum. Insan hatirlamali ama, unutmamali:)
Unutur muyum hiç 😊 Onları iyileştiriyor ve güçlendiriyorum.
Unutursak tutunamayız bu hayata.
Evet hatırlıyorum
Unutmadık.
Hiç unutmadım.
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?