#Bazı insanların iletişim bilgileri hiçbir şekilde gerekmiyor, onların yokluğunda yenilendiniz mi sizce?

#💛🐝⭐🌾
#Bazı insanların iletişim bilgileri hiçbir şekilde gerekmiyor, onların yokluğunda yenilendiniz mi sizce?

#💛🐝⭐🌾
Evet zihinsel duygusal enerjisel harika bir tazelenme hissi oldu hatta çok yakın zamanda yine bu eylemi gerçekleştirmiş bulundum😄Kolay kolay iletişim kesmem önce karşılıklı konuşup anlamaya dinlemeye çalışırım karşı taraf niyetli değilse anlaşmaya arkama bile bakmam hayatımdan çıkarmışsam🌺🌺Hayat kısa ve negatiflerle vaktimize hırsız olmamak gerekir.Vakit yok keşkeye her gün bir hediye.⌛🌺🍀
Bazen yön değiştirmek iyi gelebiliyor farklı bir pençereden bakma ihtiyacı duyabiliyor aynı manzara herzaman herkese zevk vermeyebilir. Bakış açısını değiştirmek iyi hissettiriyor
Yaşadım tabi ki de.. bazı insanlar var mesela kıskanç çekemeyen o tür kişilerden kurtulduğumuz zaman her zaman rahat ediyoruz.. daha iyi hissediyoruz.. çünkü onlar fazlalık oluyor hayatta
Cevap
5Cevap
Lüzumsuz insan barındırmıyorum zaten yanımda yakınımda. Sildiğim çok insan oldu ve kafa rahatlıyor.
Evet yaşadım tabiki.. O tazelenme gibisi yok.. 😍
Kesinlikle yaşadım bunu kendimi benliğimin farkına vardım diye bilirim..
Bilmiyorum iletişimi bilerek kestiysem ya onları ya da kendimi korumak için oldu hep
İsteyerek ilerisimi kesmissem zaten tazelenmisimdir
İyiki yoklar dediğim okadar gereksiz insanlar la iletişimi kestimki
Bu ne güzel soru sormaktır🙏🏻Yaşayan en güzel haliyle yaşamıştır.
Öyle gereksiz insanları pek umursamıyorum
Yok yaşayamadım.
Gerçekten insanın içinde baharlar açıyor
kesinlikle hafifletici
Çok yakında inşallah tadacağım bu duyguyu
Yaşadımm
fazlasıyla
Yaşadım tabi.
Rahatladım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?