Kişilik & Karakter Gün içinde ne yaptığını merak etmeyen sevgili? Gizliperiii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu ara ilgisi azaldı, hemen ayrıl demeyin. Neden böyle ya da ne yapmalı? Güncellemeler+1 yıl Her zaman böyle değil bu arada Gün içinde ne yaptığını merak etmeyen sevgili? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Umursamıyor sevmiyor demektir 1 0 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öyle sevgili sevgili değildir 1 1 Yorumla Gizliperiii +1 yıl Gündüzleri evet ama akşam neymiş ailesi benim hakkımda kötü düşünürmüş bu kızın bi sorumluluğu yok mu derlermiş, evli olabilir diyolar 23 den sonra mesaj atıyo ama Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Ondan hayır gelmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ondan hayır gelmez 2 5 Yorumla Gizliperiii +1 yıl Ben artık mutlu olmak istiyorum ya 😔 ayrılırsam boşluğa düşücem bunu biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama böyle de olmaz ki seni böyle üzmeye hakkı yok boşluğa düşecem diye de üzülmek olmaz uzak dur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle konuşmak isterim Yorumla Gizliperiii +1 yıl Yazabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazılmıyor sen yaz gizliden çıkayım olur mu Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Olmaz bundan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umursamıyor sevmiyor demektir
Öyle sevgili sevgili değildir
Gündüzleri evet ama akşam neymiş ailesi benim hakkımda kötü düşünürmüş bu kızın bi sorumluluğu yok mu derlermiş, evli olabilir diyolar 23 den sonra mesaj atıyo ama
Ondan hayır gelmez
Ondan hayır gelmez
Ben artık mutlu olmak istiyorum ya 😔 ayrılırsam boşluğa düşücem bunu biliyorum
Ama böyle de olmaz ki seni böyle üzmeye hakkı yok boşluğa düşecem diye de üzülmek olmaz uzak dur
Seninle konuşmak isterim
Yazabilirsin
Yazılmıyor sen yaz gizliden çıkayım olur mu
Olmaz bundan
Experim olsa yazmak atardım
Gvaat