Kişilik & Karakter Artık herkesin kedisi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyumayan var mı Artık herkesin kedisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bende yok hayır 0 0 Yorumla
clownbuthappy Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Almak istiyorum ama çok sorumluluğu yok mu be aynı çocuk gibi hiçbir farkı yok. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl İlgine muhtar kumunu mamasını veriyorsun kendi kendine büyüyor :D Yorumla clownbuthappy +1 yıl Ozaman sen balık al kedi dediğin çocuk gibi olur kucaktan inmez. Yorumla Soran +1 yıl Kedim var zaten :D şu an diğer odada uyuyor Yorumla clownbuthappy +1 yıl Abi mamasını verip kenara atma ama... Yorumla Soran +1 yıl Kendi gitti çok hırpalıyorum diye :D Yorumla clownbuthappy +1 yıl Haha çok iyi ozaman balkonda beslerim diyen hocam bile oldu maalesef hassas konum Yorumla Soran +1 yıl Balkonda da var bir tane :D çekyatın üzerinde uyuyor şu an Yorumla clownbuthappy +1 yıl Yok ozaman anlaşamayız haha. Benim hocam içeriye almam balkonda sıkıntı olmaz diyenlerden... Yorumla Soran +1 yıl O sokak kedisi diğeri ev kedisi Yorumla clownbuthappy +1 yıl Gene de bana yanlış geldi nerede eşitlik? Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok her baktığım kediyi eve alamam :D ailemle yaşıyorum Yorumla clownbuthappy +1 yıl Ha öyle desene ben de birisini balkona attın diğeri evde keyif yapıyor zannettim Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla clownbuthappy +1 yıl Abi bi de ismin neden öyle Yorumla Soran +1 yıl Zamanında koymuştum Yorumla clownbuthappy +1 yıl Kaç senelik uyesin be Yorumla Soran +1 yıl Ne çok sordun ya Yorumla clownbuthappy +1 yıl Pardon Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sertab Erenerin şarkısına uymuş millet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum onu Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Benim kedim yok 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Miyav Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen fısfıs’sın kendine gel Yorumla Soran +1 yıl Bugün kediyim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😅 cinsin ne Yorumla Soran +1 yıl Tekir :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ohoo çok var :D Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi kedi zor :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tekir işte daa Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bu özel tür :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Fısfıs tekir adjdja Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. herkesin yok maalesef be sprey 0 0 Yorumla
küllükedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim yok.🥺 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kendin kediymişsin zaten :D Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye yok alalım hemen :D Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yok hacı kendime zor bakıyorum zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende yok hayır
Almak istiyorum ama çok sorumluluğu yok mu be aynı çocuk gibi hiçbir farkı yok.
İlgine muhtar kumunu mamasını veriyorsun kendi kendine büyüyor :D
Ozaman sen balık al kedi dediğin çocuk gibi olur kucaktan inmez.
Kedim var zaten :D şu an diğer odada uyuyor
Abi mamasını verip kenara atma ama...
Kendi gitti çok hırpalıyorum diye :D
Haha çok iyi ozaman balkonda beslerim diyen hocam bile oldu maalesef hassas konum
Balkonda da var bir tane :D çekyatın üzerinde uyuyor şu an
Yok ozaman anlaşamayız haha. Benim hocam içeriye almam balkonda sıkıntı olmaz diyenlerden...
O sokak kedisi diğeri ev kedisi
Gene de bana yanlış geldi nerede eşitlik?
Yapacak bir şey yok her baktığım kediyi eve alamam :D ailemle yaşıyorum
Ha öyle desene ben de birisini balkona attın diğeri evde keyif yapıyor zannettim
Yok be
Abi bi de ismin neden öyle
Zamanında koymuştum
Kaç senelik uyesin be
Ne çok sordun ya
Pardon
Sertab Erenerin şarkısına uymuş millet
Bilmiyorum onu
Benim kedim yok
Miyav
Sen fısfıs’sın kendine gel
Bugün kediyim