Kişilik & Karakter Hayat bir gün güler mi yüzümüze? cisemm2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çektiğimiz acılara değecek mi? Hayat bir gün güler mi yüzümüze? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bana gülmez. 0 1 Yorumla cisemm2 +1 yıl Böyle demeyelim ya güler güldürmeliyiz yani
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Güldürmesini biliyosan neden olmasın 0 0 Yorumla
yellowpipi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl hiç bi şey olmasa bile bir şeyler olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gülmez mucize bekleyerek yaşama 0 1 Yorumla cisemm2 +1 yıl Mucizemiz kendimiz olmalıyız gülmeyen hayatı güldürmeliyiz belki de Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana gülmez 0 2 Yorumla cisemm2 +1 yıl Öyle deme ya gülmeli Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Gülmez Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Sanmam 0 2 Yorumla cisemm2 +1 yıl Niye ya öyle deme Yorumla ynkmert +1 yıl Ben bulmam sen bul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana gülmez.
Böyle demeyelim ya güler güldürmeliyiz yani
Güldürmesini biliyosan neden olmasın
hiç bi şey olmasa bile bir şeyler olabilir
Belki Birgün olabilir
Gülmez mucize bekleyerek yaşama
Mucizemiz kendimiz olmalıyız gülmeyen hayatı güldürmeliyiz belki de
Bana gülmez
Öyle deme ya gülmeli