Kişilik & Karakter Cok tehamuzleşdim sıkılıyorum herseyden neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tahamülsüzşleşdm Cok tehamuzleşdim sıkılıyorum herseyden neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. mutsuz olduğundandır 0 0 Yorumla
Keremadanr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hormonlardan dolayı hayattan yaşantından tatmin olmuyorsun 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güncellemeyi bile doğru yazamamışsın olum ya 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl sen yaz da görelim bide Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Tahammülüm kalmadı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Tahammülsüzleştim çok saçma bir kelime oluyor Yorumla Soran +1 yıl koreli seni Yorumla Soran +1 yıl Kore nasildi Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Japonya’ya gittim ben Kore’ye gitmedim Yorumla Soran +1 yıl nasildi peki Yorumla Soran +1 yıl beni de götür kacalim Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Çok güzeldi öyle böyle değil yani Yorumla Soran +1 yıl Ben asya ülkelerini gezmeyi cok isterdim hayalim Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Uzak doğunun en iyisi orasıymış ya metropol olarak tabii. Arkadaşım Japonya’dan sonra Kore’ye de gitti beğenmedi. Ben Bali ve Filipinler’e gitmeyi çok istiyorum bakalım Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum işte ama Tayland’da olabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Hayirli git gel sonra anlat bize macerani Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Tamam kral Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adınız elif mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu rumuzu kullanan elif adında birini tanıyordum Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Birikmişlikler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
mutsuz olduğundandır
Hormonlardan dolayı hayattan yaşantından tatmin olmuyorsun
Güncellemeyi bile doğru yazamamışsın olum ya 😂
sen yaz da görelim bide
Tahammülüm kalmadı
Tahammülsüzleştim çok saçma bir kelime oluyor
koreli seni
Kore nasildi
Japonya’ya gittim ben Kore’ye gitmedim
nasildi peki
beni de götür kacalim
Çok güzeldi öyle böyle değil yani
Ben asya ülkelerini gezmeyi cok isterdim hayalim
Uzak doğunun en iyisi orasıymış ya metropol olarak tabii. Arkadaşım Japonya’dan sonra Kore’ye de gitti beğenmedi. Ben Bali ve Filipinler’e gitmeyi çok istiyorum bakalım Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum işte ama Tayland’da olabilir tabi
Hayirli git gel sonra anlat bize macerani
Tamam kral
Normal gunumuz sartlari
Trkrar güncelle 😅
Evermek lazım seni
Adınız elif mi?
Evet neden
Bu rumuzu kullanan elif adında birini tanıyordum
Birikmişlikler