"Modern kölelik düzeni, baştan çıkartıcı maaşlar ve albenili pozisyonlar karşılığında bizi, ruhlarımızı unutmaya ve hatta giderek Faustiyen bir anlaşmayla, ruhlarımızı satmaya çağırıyor."

"Modern kölelik düzeni, baştan çıkartıcı maaşlar ve albenili pozisyonlar karşılığında bizi, ruhlarımızı unutmaya ve hatta giderek Faustiyen bir anlaşmayla, ruhlarımızı satmaya çağırıyor."
özgür değilim çünkü kıyafetlerimde , giyeceğim şeyleri pek fazla giyemiyorum kisitlaniyorum bir yere gidemiyorum çünkü yine kisitlaniyorum.
Boşuna yaşıyorum kisaca
Umarım bir gün bu kısıtlamalardan kurtulursun.
Öyle deme. Önünde bir çok sene vardır. Bu senelerde neler olacağı bilinemez. Belki iyi şeyler olur. Yaşayarak göreceksin. Umarım her şey iyi olur.
Özgürlük iç yani zihinsel bir durumdur. Özgür bir zihin gökyüzü gibi uçsuz bucaksizdir, her seyi kucaklar ve her yere gidebilir. Kisinin etrafinda hiçbir engel olmadan istedigini yapmasi veya söylemesi özgürlük olarak adlandirilir.
Ben özgür oldugumu düsünmüyorum.
Bence özgürlük bir insanın kendi hakkında verebileceği kararların bir sınırı olmamasına denir. Buna bakarsakta pek özgür olduğum söylenemez
Rica ederim Deyzi.
Bence hiç bir insan tam anlamıyla özgür sayılmaz
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?