Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahiplenir, kıskanır ve bunu hissettirir
Dünyadaki tek kadınmışsın hissi verir
Güvende ve huzurlu hissettirir
Korur kollar, üzmez kırmaz kendine yapılmasını istemediği şeyi eşine yapmaz
Rahat hissettirir yanında özgürleşebilirsin, en içten gelen duygularını, hareketlerini gösterebilirsin
Gerçek bir erkek hayatın boyunca yanındaymış gibi hissettirir, sanki onunla doğmuşsun gibi ömürlük bir huzur hissettirir
(Genelde bunları hissettiren %90 nankörlükle karşılaşır😏)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha az sorumluluk sahibi hissettirir. Çünkü verdiklerinin karşılığı olarak erkek kadından ortak kararlarda diktatörlük yetkisi ister. Başka bir deyişle seni seviyorum, seninle yaşlanmak istiyorum, senin ihtiyaçların benim için önemli ama benim dediğim olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtak düşünüyorsa sadece kendini düşünerek karar almaz zaten. Liderlik böyle bişey. Birini ezmek değil aileyi yönetmek herkesi düşünüp ortak bir karar vermek ve evet bu erkeğin olmalıdır kadında istişare de olmalıdır. Öbür türlüsü despotluk oluyor diktatörlük
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Karısının çalışmasını isteyenler gibi gerçek erkek olmayanlar derken.. boyundan büyük laf etmişsin. Bazen düşünmek lazım sadece acaba neden karısının çalışmasını istiyorlar..
012 Yorumla
Soran+1 yılBunu şart koşamaz ve isteyemez de evet.. Uygun Bi iş ortamıolursa rica edebilir ancak
Soran+1 yılKarını erkeklerin için de uygun olmayan bir ortam da çalıştırıyorsun sıkıntı
Soran+1 yılDediğim gibi şart koşamazsın bu doğru değil. Uygun ortam varsa rızası varsa çocukları ihmal olup ortalıkta büyümeyecekse elbette olabilir. Kadının evde de bir işi var zaten sana bişey olursa kısmını yine evvela sen düşüneceksin bu da erkeklerin yaslandığı bir bahane olmuş sanki.. Ailenin sorumluluğu erkekte ve inana bana ev hanımı anne olmakta çok kolay bişey değil bizim de ömrümüz gidiyor çocukların önünde işlerle
Soran+1 yılNereye iki gram ya sen tek kendi işini zor yapıyorsun Allah bilir bir kadın dört beş insanın işini hizmetini yapıyor. Senin çocuklarına bakacak terbiye edecek sen işteyken sana bir yuva verecek neden değersiz yapıyorsun bu emeği iki gram diyerek. Sen kocalığını babalığını yap eşini hoş tut duygusal olarak tamam
Soran+1 yılHayır o kadınlar normal değil.. Kadın da evi çekip çevirecek eşine saygı hürmet duyacak.. Hizmetini seve seve yapacak.. Normal eşiyle iyi olan her kadın böyledir.. Adam ev işlerine yapmıyor belki ama çocuklarla ilgilenecek..
- +1 yıl
Bak hatun. Annem ev hanımı benim. Babam çok iyi bir insandır. Alkolü yok sigarası yok 5 vakit namazında bir insandır. Annemde öyle. Ama babamın kusuru herşeyi sadece kendi bilmesidir.. başkası bilemez ona göre... aralarındaki tartışmalarda bile annem hep susmak zorunda kalan taraf neden biliyor musun.. çünkü kazancını o sağlamıyor. Canına tak ettiğinde boşanacak, çıkıp gidecek cesareti de yok parası da yok çünkü hiç çalışmamış biri.. babamin eğer daha kotu huyları olsaydı gene çıkıp gidecek cesareti olmayacaktı.. dahası kocası annesi babası hayatta olmayan ve çalışmamış kadın. Sevmediği halde geçimini sağlamak için tekrar evlenmeye kalkıyor. Ben karımın ben ölürsem eğer sırf para ihtiyacı için biriyle evlenmesine hatta tüm kadınların bu şekilde evlenmesine karşıyım.. Allah senin bahtını güzel etsin insallah.. Ama olurda sende bu durumda bulursan birgün kendini bu kardeşim söylemişti dersin..
Soran+1 yılO zaman ortamların uygun olması için tepkinizi gösterin kadınlara pozitif ayrımcılık yapılsın bu ülke de yan gözle bakılmasın iş yerlerinde bunu sağlayabiliyorsanız çalışsın tüm kadınlar. Hem çalışıp hem de annelik yapacakları işyerleri olsun mesela.. Bu düzen de eşinin sen öldükten sonra kızlı erkekli ortamlar da çocuklarını ortada bırakıp çalışması senden sonra biriyle evlenmesinden daha kötüdür. Biz çırpınıyoruz bu düzen değişsin diye.. Siz ümmetin erkekleri de öyle olun da değişsin artık bişeyler
Soran+1 yılÖyle çalışırsın ki evini alırsın bir şekilde. Hanımın senden sonra başını sokacağı evi olsa diğer konuları da bir şekilde halleder ayrıca evlenebilir de.. Kadın senin sorumluluğuna ancak bu şartlarda ortak olabilir.
+1 yılGerçek erkek peygamberini örnek alandır
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek erkek, sahiplenir, benimser, eşini kıskanır kıskandığı için de çalışmasını istemez. Kadınına asla hesap ödetmez onu da mağdur etmemek için elinden geleni yapar. Yerine göre romantik olur yerine göre masaya vurur. Ne yapıyorsa karşısındaki insanın iyiliği için yapar kızıyorsa sevdiği için kızar. Gerçek erkek olmak zordur, gerçek erkekle birlikte olmak daha zor. Kısıtlanmak zoruna gidiyor şimdiki kadınların, onlar herşeyin en doğrusunu kendisi biliyor zaten, nasıl davranacağını nasıl giyineceğini, yabancı erkek olan ortamda rahatça sesini duyura duyura gülmek çok normal mesela onlar için. Şimdiki kadınlar gerçek erkeği haketmiyor.
Onlara kıskanmayan, karışmayan, sürekli seni seviyorum deyip arkasından da iş çeviren oğlanlar lazım.
17 Yorumla
Soran+1 yılBence erkekle yarışan manyak feministler yüzünden erkekler Bi gevşedi.. Haklarınızı savunmak ayrı erkeğin her yaptığını ben de yaparım diye ortaya düşmek gereksiz rekabet yapmak. Neredeyse kadınlar erkek gibi oldu erkekler Bi keyif Bi rahatlama feminenlik
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum, bu feminizm furyası yüzünden kızlar da erkekler de toplumdaki yerini unuttular. Zaten erkek gibi erkek dediğin o ADAM ları bitiren şey de o vasıftaki insanlara kötü gözle bakılması ile yeni neslin kafasında olunmaması gereken bir profil gibi canlandı. Senin gibi düşünen kadın sayısı da muhtemelen iki elin parmaklarını geçmez. Kıymetini bilen biri ile yaşar yaşlanırsun umarım.
Cevap sahibi+1 yılSen gerçekten böyle güzel düşünceleri nerede nasıl aldın?
Soran+1 yılFıtratıma bakmam yeterli.. Erkekle yarışmak beni erkeksi yapar.. Ne münasebet onun alanı farklı benim alanım farklı derim bşraz mantık yürütülse anlaşılır bişey
Cevap sahibi+1 yılYa keşke tüm kızlar senin gibi düşünse, hiçbir aile problemi kalmaz. Bişey soracağım size bu şekilde kim öğretti bunları?
Soran+1 yılİslam dini kadının da erkeğin de yerini isabetli güzel anlatıyor ordan öğrendik. Dedim ya bir de fıtratına baksa insan anlıyor nasıl davranacağını
Cevap sahibi+1 yılNe güzel şeysin ❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılkarisinin calismasini isteyenlere sen gercek erkek degil mi diyorsun? no no ben yanlış okumaliyim. aa ya da tahmin edeyim. hmm, tembelliğin yüzünden calismiyorsun ve calisan hemcinslerini de kiskandigin icin kocalarının onları kısıtlamasını istiyorsun. senin adına uzuldum doğrusu. senin gibiler keske konusmasa. gereksiz ve boş.
211 Yorumla
Soran+1 yılEvet isteyemez
Soran+1 yılZor durumdaysa rica edebilir kadın da uygun ortam varsa çocukları da ihmal olmayacaksa kendi rızasıyla çalışabilir. Ve kadın da evde çalışıyor. Evde hangi anne rastgele oturuyor. Sen Bi de çalışan annelerin çocuklarının yaşadığı şeyleri konuş.. Ben çalışmaya giderken bebeğini bıraktığı için her sabah araba da ağlayan mutsuz Bi şekilde giden kadınlar tanıyorum. Kredilerde ki mutsuz çocukları gördün mü sen yetimhaneye dönmüş kreşler.. Annelik tembellik mi hiç sanmıyorum bir çocuğu terbiye etmek emek vermek evi yuva yapmak bunlar emek.. Ayrıca erkekle aynı kulvar da değiliz erkeğe göre fiziksel ve mantalite olarak. Ortamlar uygun olsun kimse çalışan kadına yan gözle bakmasın pozitif ayrımcılık olsun o zaman tüm kadınlar çalışsın hiç sorunum yok kadınlarla.. Ama eziyet oluyor. Tabi bunlar edep ahlak bilen namus kavramı olan vatandaşlar için
- +1 yıl
sen direkt kadınlar calismasin demeye calismissin. bir de erkeklere gercek erkek değil diye bos konusmuşsun. herkes cocuk yapmak zorunda değil ve sen iki ağlayan gördün diye burada pozitif ayrimcilik yok ahlak namus deyip yok yerden duyar kasma kanka. söyle olsun boyle olsun lafım yok demen de cok komik kafanın için yasıyorsun. kizlar bosuna okumuyor erkekler de calismasini isteyebilir ki kadınlar da istiyor he aglayan zirlayan varsa cocuğu yaparken bana sormadı. sen boyle dusunuyorsan calisma beni ilgilendirmez ama diğer insanların ne yapacağı, ne isteyeceği hakkında atıp tutma. gereği yok.
- +1 yıl
kadınların şiddet görüp aldatılıyorken maddi durumu olmadigi bosanamadığından hic bahsetmiyorsun ama
- +1 yıl
şimdi bana ben onu savunmuyorum şöyle böyle deme aklından en doğrusunu düşünüp. hayat böyle kızım ona gore hareket edeceksin.
Soran+1 yılÇalışma ortamın da kadınlar eziliyor mu ezilmiyor mu bana bunu söyle.. Sırf burada bile sayısız itiraf görmüşsündür iş yerinde şöyle böyle diye.. Çocuklar ortada kalıyor mu kalmıyor mu bana onu söyle.. Benim lafım erkeklere zaten kadınlara değil biraz düşünürsen anlarsın demek istediğimi
Soran+1 yılYa adam olsunlar hanımlarını böyle durumlara sokmasınlar (uygunsuz ortamlardan bahsediyorum) ya da çalışan kadınlara pozitif ayrımcılık olsun anneliklerini de yapsınlar işverenler de samimiyse kadınlar konusun da elini taşın altına koysun. Bişeyler değişsin diye uğraşıyoruz burada zaten..
Soran+1 yılOkuduğunu anlamıyorsan uzatmayalım
Soran+1 yılBen de çok sıkıntı çektim öylesine konuşmuyorum inana bana. Yine de senin fikrin yani ne yapayım
Soran+1 yılHerkes anne olmak istemiyor ne alaka abi BAnane kim anne olursa olsun ama olana da saygı duyulsun.. Annelik bu kadar değersiz mi ya yazıklar olsun gerçekten
Soran+1 yılAhlaksızlığın bekçisi olacağıma ahlak bekçisi olurum daha iyi
+1 yılKadınların sözlerine bakılmaz davranışları esas alınır, gerçek bir erkeğin erkekliğini hissetmesinin yüzde doksan rolü kadının kadın olmasıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru karşılıklı olmalı
- +1 yıl
şu an ki zamandq kadınlar genis erkek arıyor kısıtlayan erkegi yobaz cahil diye görüyorlar
+1 yılAçıklamaya göre yorum yapıyorum. Bu anlattıkların erkekleri sıkıntıya düşüren şeyler. Bir ömür boyu bir kadını kıskanacak ve bir ömür boyu ona sponsor olacak enayi bulursanız hiç durmayın derim basın bastırın nikahı.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvine bakmayı sıkıntı gibi gören adama da adam demiyorum zaten.. Kendine bakacak kadın bulsun... Kıskanma da güzel kardeşim olmasın yeter yani...
Soran+1 yılG.. Vt olmasın yeter diyecektim anladın sen onu
- +1 yıl
Bunun sonu yok. Bir kere kıskanmaya başladığında sınırın ne olacağı belirsiz. Sosyal medyada evli karılara yürüyen bisürü insan var. Sosyal medyaya evli karılar da bisürü tahrik edici foto koyuyor. Yazanlara cevap veren çok var. Takipçi listeleri dolu. Reel hayatta kadınlar çok açık giyiniyor. Kapanan da çoğu kadın vücut hatlarını belli ediyor. Çalışma ortamlarında bisürü şey dönüyor. Vs vs. Bir erkek kıskanmaya başladığında kafayı yer bu devirde. Bunun azı çoğu yok. Bu devir çok boktan. Seni anlıyorum haklısın da. Ama bu devirde olmaz o iş. Ben sevgililerimin ne yaptığına hiç karışmam. Hiç kıskanmam. İstediğini yapabilir umrumda değil. Çünkü bir kere kıskanmaya başlarsam kafayı yerim bu devirde.
Soran+1 yılKadınlar azmış azmış zaten.. Allah akıl fikir versin. Nerdeyse çırılçıplak gezecekler. Ben izmirliyim urla da bile merkez de bikiniyle gezenler görünce çarşı da biz bile şok olmuştuk. Sosyal medyadan daha yeni bir kadın dayımı aldattı.. Ne berbat bir döneme denk geldik bilmiyorum Allah erkeklere de sabır versin evvela
- +1 yıl
Anlaştığımıza sevindim. Şartlar uygun olsa bu şekilde olmazdık ama bu şartlarda bir kadını sahiplenmek isteyen erkek benim gözümde enayidir. Bu benim g. a. vat olduğumdan veya adam olmadığımdan değildir. Neler görüyoruz neler yaşıyoruz ohooo.
Soran+1 yılYine de sen doğru ol. Kendine göre de kız bulursun illa ki. Selametle. Birilerinin de diremesi lazım fıtrat bozuluyor çünkü
- +1 yıl
Benim öyle bir niyetim hiç mi hiç yok. Bu devirde evlenilmez ciddi ilişki de yapılmaz. Fıtrat bozuldu mu evet bozuldu yapacak bişey yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi tamam da hesap ne be? Bu kadar küçültmeyin kendinizi bu arada erkek kıymet verdiği birine hesap zaten ödetmez ama kadının böyle bekletiye girmesi acizlık
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun hesabını yapan erkek itici zaten kadından bahsetmedim
Soran+1 yılParası yoktur o ayrı.. Ama sen ben hesabı yapıyor bişey olduğunda kendini tercih ediyor.. Erkek gibi değil de oğlan çocuğu gibi oluyor direk gözüm de
- +1 yıl
Fikrinize saygı duyarım ama benim dediğim şu bir kadın yiyip içtikten sonra erkeğin popon hesap ödesin diye bakıyorsa orada sıkıntı var demektir ki zaten burası Türkiye kolay kolay hiçbir erkek bir kadın hesabı ötürmez değer veriyorsa seviyorsa ama bir günlük ya da yeni tanışmıştık durumu varsa vs ya da sınamamış gibi gibi durumlar içinde durum değişebilir değerlendirilebilir ama her oturulan masada erkek hesap ödeyecek diye bir kayde yok
- +1 yıl
Ne yazmışım ben kendim bile anlamadım 🤷🏻🤦♂️
Soran+1 yılHaha ben anladım eyvallah
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Erkek güç ve güvenin simgesidir. Kadına güçlü ve güvende hissettirmelidir
10 YorumlaGüvende huzur verir mutlu olduğunu anlasın onun yanından kendini daha çok huzurlu hissetmeniz lazım bence
14 Yorumla
Soran+1 yılEn son eş adayın dA çalışma şartı arayan imam gördükten SonrA baya Bi sorguladım bu erkeklere ne oluyor böyle diye
+1 yılNettir korumacı davranır
İlgisinide sevgisinde hissettirir
Her şeyden öte iyi bir insandır
İyi insan olmayan kimseden iyi bir partner olmasını beklemeyim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta bir kere hakkini verir kadinini orgazm etmeden kalkmaz
Sosyal hayattada onunla vakit gecirmekten keyif alir
Istediklerini yerine getirmeli
O yuzden sorun yasamadim genelde iliskerimde elimden geleni yaptim
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel gelelim mutlu etti mi hepsi dersen asla olmadi tam mutluluk hep fazlasini istediler
Ama benim gordugum cinsellikte kesinlikle kadini tatmin etmeliisn
Cevap sahibi+1 yılSorulardan anladigim kadariyla seks hayatiniz bitmis cok gencsiniz ustwlik mutlaka doktora gorunsun
Soran+1 yılKadınlarda da hep daha fazlasını isteme huyu var maalesef
Cevap sahibi+1 yılTabi var neler neler yapiyorum gunde defalarca istiyorum bazen yapiyorux ama genelde karsilik bulamiyorux
Cevap sahibi+1 yılcalıssın ıstemedım ama paramı yemek ıcın geldıler bunu nası engelleyebılırım
Soran+1 yılBu kanıya nerden vardın. Yakınımda ciddi cimri biri var ama karısına paragöz diyor.. Emin misin kendinin cimri olmadığına. Karun baba evin de kötü müydü ki durumu..
Cevap sahibi+1 yılYok ben oldukca harciyorumda zaten aylik gelirim 250bin civari
Benden iyi olma sansi yok baba evinde de
Cevap sahibi+1 yılYataga gelmeyen erkek mi olur ayrica varsa da problemi vardir ya da baskasi
Soran+1 yılYani paran çoksa vesvese de gelebilir şeytandan.. Gerçekten öyleyse de ona göre davran tabi ki seni evvela sevmesi sayması lazım evvela eş olma sonra maddiyat
Soran+1 yılOluyor oluyor çok duyuyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılO da zor emin olun cok zor
Cevap sahibi+1 yılGercekten mi yataga gelmeyenler. varmis
E kadin nasi dayanabilir buna
Ilgi olmak zorunda temas sicaklik
Cevap sahibi+1 yılCok haklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek erkek derken? Bizim erkek sandıklarımız kız mı yani
42 Yorumla
Soran+1 yılHepsi erkek gibi değil..
Cevap sahibi+1 yılŞerefsiz hepsi
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir kadına sevildiğini, değerli olduğunu ve güvende olduğunu düşündürten erkek gerçek erkektir.
Diğerlerinin topunu kibrit çöpüyle yak gitsin.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocan böyle heralde erkek dediğin baskın olacak karını her yönden bitirecek kıskanacak kadını çalıştırmayacak sekste ilim ilim inletecek
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Öyle bir sever ki, son cümlesi bile seni seviyorum olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu baya romantik geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılarti olarak benim oldugunu aklindan cikaramayacak sekilde sahibi olmaliyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDünya da tek kadın gibi hissettirir..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDövderde severde yat demeden yatırır kalk demeden kaldırmaz
21 Yorumla
Soran+1 yıl😄
o adamla tanıştıktan sonra bu soruyu sormuyorsun bile anlaşılıyo..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dünyadaki tek kadın benmişim gibi hissetdirir.
00 YorumlaDeğerli hissettirir, ince fikirli olur, centilmen olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKadını hiç boş bırakmayacak hep yatakta olacaklar ozamn erkekliğini hissettirir😅
00 Yorumla karşısındakine ne kadar önemli olduğunu hissettirir
00 Yorumla
+1 yılSevilmiş korunmuş ve iyi siqilmiş hissetmelisin eğer gerçek bir erkekteysen
00 YorumlaGerçek erkek yoktur bütün erkekler sorunludur
32 Yorumla
+1 yılküs yatırmayan, gönül almayı bilen, trip atmayan, düşünceli ve çaba gösterir ayrıca çok değer verir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şöyle 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek bir erkeğin yanında bir kadın güvende hissetmeli. Onun yanında huzurlu olmalı. Mutlu olmalı. Tereddütü olmamalı. Korkmamalı.
00 YorumlaTamamen kadını sevip sahiplense ondan başkasına bakmasa bile harcanıyorlar zaten illa
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Bunu kızlar söyleyebilir sadece.. bence değerli hissetmek ister kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen köle arıyorsun kölelik kaldırılalı yüzyıllar oluyor
00 Yorumla
+1 yılİlgi sevgi tutku sahiplenme
10 Yorumla
+1 yılÖyle hissettiren olmadı bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHatunum diye hitap eder.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsoyu tükendi...
10 Yorumla Buluların üstüne gibi
10 Yorumla
+1 yılkadın olduğunu iliklerine kadar hissettirir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHissedene sormak lazim
11 Yorumla- +1 yıl
Altta biri hepimize serefsiz demis. Ben naptim
Gerçek kadını bulunca gökyüzünde hissettireceği anı bekliyor..
00 Yorumla
+1 yılsen ona kendini nasıl hissettirirsen öyle. gerisi kerizliktirr
00 Yorumla
+1 yılYatağa gelmeyen erkek mi olur 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu fıs ya.. O kadar duyuyorum ki çevrem de.. Gelmeyen.. Hatta izmirli bir arkadaşım kadın fıstık gibi kocası gelmiyor.. Ve daha bir sürü duyuyoruz gelmeyen soğuk
- +1 yıl
Başka kadınlarda kullanıyordur hakkını.
Bu aile yapısı ile ilgili bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYetiştirme tarzı demi. Mesela kadın erkek eşit değil bu vatandaş eşit diyor.. Yani her anlam da sen ayrı ben ayrı takılıyor. Koruma içgüdüsü yok endişelenmiyor erkek mi bu şimdi kıskanma yok
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne bileyim hiç yasayamadik ki
10 YorumlaSeverek seni hiç bırakmaz vb
10 Yorumla
+1 yılSevgi dolu hissettirir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılEşin böyle davranıyor sanırım ve mutsuzsun
00 Yorumla Gerçek aşk üzmez.. üzüyor ise aşk değil
00 Yorumla
+1 yılMutlu huzurlu romantik
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSuçlu veya yetersiz hissettirmez o bir kesin de.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih ederseniz hissedersniz.
00 Yorumla
+1 yılGerçek bir kadın gibi
00 Yorumla
+1 yılKalbini yerinden cikarir bam bam bam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercek bir erkek yatakta belli olur sen evli misin bekar mi
00 Yorumla
+1 yılDurusluyle issedilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhuzurlu ve tutkulu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mutlu hissettirir
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Huzurlu hissettirmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluçurur. ne anlamda sorsuydan. tek cevap.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılonlar malll
13 Yorumla- +1 yıl
feministler yüzünden böyle oluyor. proje tamamen. kadın erkek eşit olamaz istesen de
Soran+1 yılHay Allah razı olsun bak yukarıda birileri diyor ki öyle kadına sürekli bakamm kıskanamam yorulurum diyor gel de bu adama adam de.. Bunlar savaşa gitse orada da ay yorulduk falan diyecek galiba
- +1 yıl
karısının çalışmasını isteyenler ve bunu yapıp kocasını takmayan kadınlar da aynı o erkekler gibi hiç kadınsı gelmiyorlar bana.
Vay be evlilik istiyor birileri
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlilik istemeden kendini kullandırtan kadının aklına şaşarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes aldırmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası