Valla çok tebrik ediyorum seni ben bile bu kadar mükemmel Türkçe konuşmuyorum. Nasıl başardığınla ilgili bana da bir ara info ver belki ilham olursun, örnek alırım seni
Ben Azərbaycanlıyımda aksanim iyi ama türkçe bazı kelimeleri azerice yazdigimiz gibi yaziyorum kelimelr ayni diye ondan sizin bazı jelimelerinizi yanlış yazıyorum söylerken okey kimse anlamaz ama yazarken bazen böyle yanlışlar oluyor makesef. Yorumunuz için teşekkürler🙂🙂🙂
Yok bişi azarbaycanlı can gardaşım benim , soruya cevap vereyim ben en iyisi kadınlarda en beğendiğim özellik KIVIRCIK saç en beğenmediğimse hakkında fikri olmadığı konu hakkında çok konuşmaları.
@yannissss hayir kirmadin bişiy diyil özrün için teşekkürler ama benim yerimde başkasi ola bilirdi o kırıla bilirdi ve dile getirmezdi böyle bişey olurdu yani o yuzren bunu yas sorup soruşturduktan sonra söylemeli insan yadi hiç söylememeli
@yannissss mesela ben beni anlayin diye soruyu türkçe soruyorum düşündügüm için ayrica biz Azərbaycanlıların çoğu türk dilini öz ana dilimiz gibi biliriz Azərbaycanlıların 100/60 böyle tabi hatda buz evde babaya ata deriz ya Azərbaycanlılar öyke der ama biz türkce Baba deriz
Ha yok ben asene olmak isdiyorum ya da asena olmam için napa bilirim diye sormadim asena derken ondan kastınız ne diye sordum ama sagolun gerek kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kankam beyenmek - beyenmemek önemli değil. Jesus dil bilgisine önem veren insanlarla karşılaştırsın diyorum ve gidiyorum.
Bu arada ğ harfinin kullanımını bi’ araştır istersen, hayatın değişir👌🏻
Sen mi akıllısın bi tek haa senmi türk deyilim böyle mükkemmel türkcem var AZƏRBAYCANLIYAMM
Valla çok tebrik ediyorum seni ben bile bu kadar mükemmel Türkçe konuşmuyorum. Nasıl başardığınla ilgili bana da bir ara info ver belki ilham olursun, örnek alırım seni
Tabiki
Davranış: Ciddi, merhametli. ---- Alaycı
Vücut: Fit. ----- Kalın bacaklı
Tip:Az makyajlı, doğal -- Fazla makyaj, piercing
Sol beğendiğim, sağ begenmedigim
Ay kardeşim teşekkürler sadece soruya odaklandığın için
Yorumunuz için teşekkürler🤍🤍🤍🤗🤗🤗🤗
Ne demek
🤗
Patavatsız sözler, yapmacık hareketler üzerine olmayan elbiseleri zorla giymeye çalışması , alakasız şekilde her şeye kıskançlık yapması
Anladim yorumunuz için teşekkürler 🙂🙂🙂🙂♥️♥️♥️
Beyendiyiniz yazdın ya orada bende bi ipler koptu
Ben Azərbaycanlıyımda aksanim iyi ama türkçe bazı kelimeleri azerice yazdigimiz gibi yaziyorum kelimelr ayni diye ondan sizin bazı jelimelerinizi yanlış yazıyorum söylerken okey kimse anlamaz ama yazarken bazen böyle yanlışlar oluyor makesef. Yorumunuz için teşekkürler🙂🙂🙂
Niye öyle dedin üzüldüm şu an :/
Ne dedim
Yok bişi azarbaycanlı can gardaşım benim , soruya cevap vereyim ben en iyisi kadınlarda en beğendiğim özellik KIVIRCIK saç en beğenmediğimse hakkında fikri olmadığı konu hakkında çok konuşmaları.
Anladim Yorumunuz için teşekkürler🙃🙃🙃♥️♥️
düzgün türkçe konuşabilmesi beğenmeye beyenmek dememesi mesela
Üzülmesin diye demedim
Azərbaycanlıyam biraz sözlər oxşuyur diyə qramatkanizida yaxşı bilmirem diye bele şeyler olur demeseydin heckes ölmiyeciydi
He o zaman gayet güzel yazıyorsun
@yannissss teşekkürler aslında aksanım daha iyi ama dediyim gibi yazı şeklini pek iyi bilmedigim için karıştırıyorum
Yok Azerbaycanlıysan gayet iyi
Çok falza fark yok zaten
Kusura bakma yav o zaman ve bravo bu arada Türksün zannettiricek kadar güzel biliyosun turkceyi
@yannissss teşekkürler
Önemi yokda yani yazmadan önce bi sor karaşınızdakinin kalbi kırıla bilir bu kucuk konu yuzunden bile teşekkürler bu arada
Haklısın bu konuda kırdıysam özür dilerim ben
@yannissss hayir kirmadin bişiy diyil özrün için teşekkürler ama benim yerimde başkasi ola bilirdi o kırıla bilirdi ve dile getirmezdi böyle bişey olurdu yani o yuzren bunu yas sorup soruşturduktan sonra söylemeli insan yadi hiç söylememeli
Evet öyle olmalı
Türkiye de mi yaşıyorsun
@yannissss mesela ben beni anlayin diye soruyu türkçe soruyorum düşündügüm için ayrica biz Azərbaycanlıların çoğu türk dilini öz ana dilimiz gibi biliriz Azərbaycanlıların 100/60 böyle tabi hatda buz evde babaya ata deriz ya Azərbaycanlılar öyke der ama biz türkce Baba deriz
@yannissss hayır Axərbaycanda yaşıyorum
@yannissss 🙂🙂🙂
Bende gelmek istirem Azerbaycana
@yannissss gel burada seni çok iyi karşılarlar
Ondan eminim ama tek başıma gelmek istiyorum gelecek arkadaşım olursa gelirim
@yannissss anladim sevinirim
@yannisssss 🙂🙂🙂
büzen kendi hemcinslerimize karsi xok acimasiz olabiliyoruz kizlar
Çok doğru söylüyosunuz. Bana hitabenmi dediniz 🙂
Yoksa genelmi
genel
Ha parfon üzgünüm 🥰🥰🥰
Konuşmayı ve yazmayı berecemeyen kadınlar berbat
Biliyorum senin gibi aynı
Azərbaycanlıyam türk deyilim aksanim iyi ama bazi kelimelerin sizde yazılışını bilmiyorum lutfen yargilamayi kesin yargilamafan once sorup soruşturunn
Go... tu buyuk olsunn.
Anladim😅😅😅😊😊😊
Oyle 😀
Senin nasil
🙂
sana türkçe öğreten öğretmenine edeyim ya
Türk deyilim Azərbaycanlıyam yargilamayi brakin lutfen aksanim iyi ama bazi kelimelerin sizde yazilişini bilmiyorum yeyer artik
Türkçe
Azərbaycanlıyam türk deyilim aksanim iyi ama bazi kelimelerin sizde yazılışını bilmiyorum lutfen yargilamayi kesin yargilamafan once sorup soruşturunn
dış görünüş etkiliyor
Yorumunuz için teşekürler😊ama ayni fikirde deylim içide önemli
saygı duyuyorum fikrimi söyledim :)
Tabiki bende ♥️♥️♥️♥️🤗🤗🤗🤗
İri diri g. te
🤣🤣🤣anladim teşekkürler
Aaaaa kullan at hesap
Ne anlamadim
😀
🥲
Türk kadını asena olmalılar
Asena derken açarmısın biraz rica etsem
Asena olmak için önce türk olmak lazım
Ha yok ben asene olmak isdiyorum ya da asena olmam için napa bilirim diye sormadim asena derken ondan kastınız ne diye sordum ama sagolun gerek kalmadı
Niye gerek kalmadı yoksaa gereken şartları sağlamıyomusun
Bakın alakasız alakasız konuşuyosunuz gerek yok