Kişilik & Karakter Manga gibi bir kadın/erkek karakteri çizecek olsan nasıl bir profil çizersin? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kestaneyi cizdirmeyelim yeter usta xdHayatınıza alacağınız o kişiyi tasarlayın bakalım Manga gibi bir kadın/erkek karakteri çizecek olsan nasıl bir profil çizersin? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aşık olduğum kadını çizerdim ama yok daha 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Huyu huyuma boyu boyuma uysa, güvenilir ve huzur veren bir güzel kadın olsa tamamdır. 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görseldeki kız bayağı iyi bayıldım ❤️😍🔥 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çizmem ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşık olduğum kadını çizerdim ama yok daha
Huyu huyuma boyu boyuma uysa, güvenilir ve huzur veren bir güzel kadın olsa tamamdır.
Görseldeki kız bayağı iyi bayıldım ❤️😍🔥
O ne ba
Çizmem ya