Eleştirdiğini yapan, yalan söyleyen, iki yüzlü olan. egolu vb..

Eleştirdiğini yapan, yalan söyleyen, iki yüzlü olan. egolu vb..

Pek yok aslında ama öyle laf soktuğunu sanan embesil cahil insanlar var sadece de çok umursamıyorum :d umursamadığım için de öyle alerjim olan pek bir şey yok gerçekten umursamaz olmak çok güzel bir duygu
Beni tanımadan etmeden eleştiren insan sevmiyorum derdimi ona açıp beni yargılayan kişileri sevmiyorum derdini bana anlatmış rahatlamak istemiş asla onu yargılamam ne yapmış olursa olsun hata insana mahsus bir şey 🤨
Kendini çok önemli bir halt sanan, dedikodu ve sinsilikten beslenen, karamsar, enerji sömürücü, yalancı, merhametsiz, m@l insanlara alerjim var.
Az bile söylemişsin ✌️
Bazen az bazen çok söylerim :D
:D 🥳✨
Teşekkür ederim Barış 🥳✌️💛
Rica ederim abla 💛😌
Eleştirdiğini yapan insanlara tilt oluyorum 😀😀
Kesinlikle :D
Cevap
19Cevap
Sürekli olarak sözümü kesen veya sürekli olarak konuşan insanlar , başkalarının sınırlarını ihlal eden veya kişisel alanıma saygı göstermeyenler, yüzüme gülüp arkamdan atıp tutan samimiyetsiz insanlar.
Egoist, güzelim diye her şeyi yaparım kafası, başkalarını hor görme, kendisi muhteşemmiş gibi eleştirme çabası, başkalarının hayatına burnunu sokma, dedikoducu tipler, abazalar, para için yalakalık yapan kişiliksizler vs.. Uzar gider liste.
Çok fazla var ama şu sıralar o insanlara sinirlenmek yerine acıyorum neden bu hale gelmiş olabilecekleri beynimde dolaşıp duruyor ve sanki başka bir derdim yokmuş gibi buna üzülüyorum günlerce
Sevmediği halde aynı anda bir sürü kadına aşk rolleri kesen
Arkadaş gibi gözüküp herkesin eksiğini kollayan
Dedikodu yapan
İftira Atan
Bir damla sıvıdan meydana geldiği halde büyüklük taslayan. Sen daha dün mikroskopla görülüyordun neyin kibri bu 😀 işte insan böyle aciz bir varlık olabiliyor
sürekli kendi kendine konuşan aşırı bencil karşı tarafa değer vermeyen öylesine konuşan kendi keyfinden başkasını düşünmeyen insanların tüm davranışları
Kendini bı b*k sanan çok bilmiş tm, by gibi gıcık cevaplar veren ve arkadan konuşan insanlar. (İnsan denilebilirse tabi)
Kendinden haberi olmayan insanlara egoist olan insanlara herkesi eleştiren insanlara yalancı merhametsiz toksik insanlara alerjim var
Yalancı, eleştirdiği şeyi sonra kendisinin yapması, hep olumsuz konuşması, kaba davranması, kendisini bir şey sanması, insanları eziklemesi vs
İkizler burcu insanı net. Bunlardan memnun kalan yok arkadaş. Varsa da gelsin söylesin😂
İkizler denen burçla Arkadaş olanlara bile sabır diliyorum ben. :D
ikizleri tanımakla s*. tiri çekmek aynı şey🤣
Abi benim çevremde baya çok da hepsi aynı değil
@Turuncu_pankek şaşırtdın bizi😂
Çok şaşırma derim :)
@Turuncu_pankek 😂😂
Bence komple ikizler burcu. Yorumlarda söylenenlerin hepsi ikizler burcunda var. Zerre anlaşamıyorum
Kendini kibrinden yere göğe sığdıramayan
Söz söylerken başka şeylerle ilgilenen
Sadece kendi sorunlarını sunup, seni yok sayan
Altı boş egoya sahip insanlar bir de her konu hakkında bilgisi olup saçma sapan her dakika konuşanlar.
Dizi film karakterlerinden aldığı söz dağarcığı ile birşeyler anlatmaya çalışan ve hayatı öyle sanan kişiler
egolu insanlar mesela ben etiler'de oturuyorum ama hiçbir zaman egoist olmadım
Karaktersiz konuşma yi bilmeyen görgü kuraları ni bilemeyen kişi
Sonradan görme insanlardan hoşlanmam, ukala olanlardan ve kaf dağında yaşayanlardan…
Kötümser habire konuşan içten pazarlıklı kaşı gözü oynayan kendinden bihaber
Kendisinde olmayan şeyi bizden istemesi mesela
Anlayış, dinlemek vb
Hiç bir şey bilmediği halde bir şey bildiğini sanıp her şeye atlayanlar
Bebek gibi konuşması cidden sosyal hayata bu beni rahatsız eder.
İki yüzlü insanlara alerjim var kesinlikle. Alerjim her geçen gün artıyor maallesef.
Kendini üstün sanan ve egolu sürekli kendini öven insanlar
Egolu ve empati yoksunu insandan daha korkutucu bir şey düşünemiyorum.
Dengesizlik ikiyüzlü yalan söyleyen dedikodu yapan karaktersiz egolu insanlara hiç işim olmaz.
ikiyüzlü ve egolu ve yalancı insanlar bencede merhametsiz insanlara alerjim var
Say say bitmez
Egolu yalanci ve birde z kusagii tr kizlari hepsine alerjim var 🤢
Tartışmaya kapalı, her şeyi bildiğini sanan, kendini başkalarından üstün gören..
Egolu kendini beğenmiş insanlara alerjim var
sürekli dert anlatan insanlar
Kalbi kötü olan , kibirli.
İki yüzlü davranışlar..
Yalan söyleyen ve egoist insanlar.
Trip kapris ego tarzı şeyler kanser oluyorum
Egolu insan davranışları
yalan söyleyen ve geri kafalı olanlar
Genelde insanlara olumlu bakarım
İnsanların hepsine alerjim var.
Egolu insanlara alerjim var.
Çok biliyormuş gibi yapan, aşırı egolu olan vs...
Çok bilmişlik taslayanlar
Patavatsızlık ve anlayışsızlık ilk başta geliyor
Yalan egolu lar
gösteriş meraklısı
İki yüzlü, egolu
Hepsi.
İki yüzlü..
Toksit
İkiyüzlü insanlar
Çok bilmiş tavırları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?