+1 yılYani genelde fiziğini göstermek için ayna karşısında çekilir ya da yeni bir kıyafet aldıysa bunu göstermek için çekilir mutlu olduğunu göstermek için çekilir herkes cinsse öbürleri farklı farklı olur mesela saç şeklini göstermek için çekilebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genelde aynadaki görüntü insanların bizi gördüğü görüntüyle aynı değildir. Ve aynadaki görüntümüz bence daha güzel en azından ben aynada kendimi gördüğümde “Bugün de güzelim çok şkr” moduna geçiyorum ama kamerayı açınca tam tersi oluyor. Tam tersi olsa daha memnun olurdum ama napalım idare edicez böyle. Yani hayır, fizikle bir alakası yok sonuçta her aynadan çektiğin fotoğraf boydan olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediğim kızlar popo kaldıran açık seçik olanlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞahsen ben güzel bir kıyafet giydiysem bütün kombinimin görünmesi için fotoğraf çekerim bazen de zayıf olduğum için zayıflığımın belli olmasını istediğim için fotoğraf çekerim Çünkü ileride evlendiğim zaman Belki hamile kaldığım zaman kilo alırım ve Belki bu eski zayıf Halime dönemezsem En azından Bir Hatıra kalır benim için bilmiyorum Ama genel olarak kıyafet kombin için çekerim
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediklerim açık seçik kızlar mini etek falan
+1 yılHer zaman değil aslında bazen giyimimizi çok beğeniriz ama o gün makyajımızı mesela çok beğenmeyebiliriz ya da yüz ödem tutmuş olabilir göz kapağı şisebilir vs kendimizi güzel hissetmediğimiz bir gün olabilir hormonel etkiler yüzümüz çıksın istemeyebiliriz kıyafetle öne çıkmak isteyebiliriz☺️
028 Yorumla
- +1 yıl
O başka tabiki fizik göstermek için
Soran+1 yılSence öylesi düzgün biri midir
- +1 yıl
Değil net teşhirci ve dişiliğiyle öne çıkmaya çalışıyordur
Soran+1 yılTeshirci ne demek
- +1 yıl
Kendini sürekli sergileyen
Soran+1 yılBen tek erkekle konuştuklarını da sanmıyorum açıkçası
- +1 yıl
Ona günahını almayalım yine de o çok zıt durum olabiliyor. Bazı kadınlar sadece ilgi ve güzel söz duymak için bunu yapabiliyor aşk oyunları seviyor falan
Soran+1 yılÇok takipçisi olanlara ne diyorsun peki
- +1 yıl
O çok takılacak durum değil ya sayı çoğalsın diye takip kabul edende var bende sallamam sayı vs mesela Instagram ya da baska mecrada😏
Soran+1 yılBenim konuştuğum kızlar diğer türlü kızlar demişti de ondan sordum
- +1 yıl
Kötü anlamda diğer tür demek istedin sanırım o zaman rekabet çabası var diğer kızlara üstünlük kadınsal güdü
Soran+1 yılEvet dul boşanmış tiplerle konuşuyor.
- +1 yıl
Dul boşanmış tek başına kriter değil bence bekar olup daha kötü hayatlar yaşayanlar var her dul boşanmış ipi salınmıs hayat yasamıyor ne de olsa nasıl yaşadığı önemli olan
Soran+1 yılTabiki haklısın yani nude atanlar desem daha doğru olur veren tipler
- +1 yıl
İste kendinde biliyorsun aslında cevaplarını ama seni anlıyorum insan fikirlerinin doğruluğuna inansada onaylanmak isteyebiliyor:))
Soran+1 yılDul ve boşanmış genel oldu her dul veya boşanmış yapmaz öyle. Kasar diyelim biz ona😂
- +1 yıl
Ahahah olsun yine kötü kelimeler kullanmayalım😉😄
Soran+1 yılBakireyim diye reddedildim kaşar seviyormus
- +1 yıl
Ya bosversene varsın reddetsin dua et sana psikolojik bedensel aşağılık hissettirirdi emin ol fantezi pesindedir o adam
Soran+1 yılBencede oyle
- +1 yıl
her şey zamanla elbet yaşanmalı ama adam yanlış öncelikteyse ondan ne köy ne kasaba olur hayatına gelmesi değil, gitmesi şans olmuş😁
Soran+1 yılYalvarsanda ben ypmam seninle dedi
- +1 yıl
O sana ters psikoloji yapmış sen yaparım deyip yapman için onu diyor sana kadınlık duygularını amacı eksik hissettirmek
Soran+1 yılTipim değilsin bana göre değilsin dedi
- +1 yıl
Salla ya iyi ki bitmis daha hayırlısı olacağı icindir
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sevdikleri içindir
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikleri beğendikleri için
05 Yorumla
- +1 yıl
Onlar gösteriş için ilgi çekmek için yaparlar
Soran+1 yılDüzgün biri midir sence öylesi
- +1 yıl
Pek hayırlı çıkmayabilir
Soran+1 yılNe gibi
Hep baba travması işte. Kadınları saçma hallere sokuyor. Kadın kendine biraz kıymet verse aslinda hiç bu tarz ilgi beklentilerine girmeyecek.
Bakıyorsun kıza fıstık gibi zaten. Ama dekolteler, bacaklar, mini etekler o biçim. Yani bunu bana gösterme. Ben senin profiline girince bana bir şeyler öğret.
Mesela diyetisten bir kadın reels atıyor o kadını takip ediyorum. Bana bir şey öğretiyor. Ama ayna karşısında sadece güzelliği ile öne çıkmaya çalışan kadın bana ne verebilir ki tek gecelikten başka? Bu kadar ilgi açlığı iyi bir şey değil.
47 Yorumla- +1 yıl
bence baba tramvasıyla alakası yok kadınların önemli bir kısmı zaten fazla ilgiden hoşlanır.
- +1 yıl
ha her kadın ilgi içinfizigini ön plana cıkartmaya calışmaz bu kadının utangaclık yapısı ahlka anlayısı ile ilgisi var bazı kadınlar fizigi ile ön plana cıkmayı etik bulmaz ancak bazıları etik bulur etik bulanlar zaten fizigi düzgünse fizigini ön plana çıkarmaya çalısırlar genelde çünkü kadın doğası fazla ilgi ister. Ben kadınların ilgi için fizigini ön plana çıkartmalarını dogru bulmam ama herkesin düsüncesi kendine oldugu için saygı duyuyorum sonucta kimse kimsenin nasıl giyindigine nasıl fotograflar paylastıgına karısmaya hakkı yok ve kıyafet üzerinden ahlaksız diye eleştirmeye de hakkı yok çünkü giyen kişiye göre ahlaklı bir kıyafet olabilir herneyse asıl mesela tabi bu degil asıl mesela su kadınlar genelde ilgiyi çok severler bu kadın doğasıyla ilgili baba tarvmasıyla ilgili değil eğer toplum kadının baya açık giyinmesini kadın fazla ilgi almasına ragmen normal kabul etseydi ve dinlerde günah sayılmassydı açık giyinen kadınların sayısı çok cok daha fazlada olurdu cünkü kadınlar ilgi sever hem karşı cinsin hem kendi cinsinin kısacası genel olarak insanlardan ilgi almayı seveler kadınlar bu kadın dogasıyla ilgili baba tramvasıyla alakası yok baba tarmvası vad diye neye denir hemen açıklıyorum
eğer bir kadın hic bir cıkarı yokken ( yani erkek paralı basarılı veya ünlü olmadıgı halde ) ve kızın etrafında yaşıtı erkekler var oldugu halde kızın kendinden 15 yastan fazla büyük erklerden hoslanıyorsa bu baba travmasıdır. - +1 yıl
demek istedigimi anlamadım galina kadınlar fazla ilgi ister demek ile kadınlar fazla ilgi veren erkeklerle birlikte olur demek aynı seu degil. Kadınlar kendilerine fazla ilgi gösteren erkeklerin kendilerine fazla ilgi göstermeleri hoslarına gidebilir ancak o erkekten etkilenmezler sadece ilgi almak icin kullanırlar o erkegin etrafında pervane oldugunu diger hemcinslerine göstererek kıskandırmaya calışanlar bile olabilir ancak o fazla ilgi veren erkekten etkilenmezler cünkü belli süre sonra o erkegin abazan ya da saf oldugunu düsünürler o yüzden kendilerini aşırı ilgi göstermeyen erkekler daha etkileyici gelir ancak o tarz erkeklerden hoslanan kadınların o erkekten etkilenmesinin sebebi
o erkeğin ilgisiz olmasını istediklerinden degil. kadınlara genel olarak fazla ilgi gösternemeyen her kadın beni tavlayamaz tarzı kendini ağırdan satan erkegi
tavlayıp kendi kendilerine " nice kadınlara burun kıvırp begenemeyen su erkegi kendime asık ettim pesimden kosturuyorum " dedittirebilmek icin ilgisiz erkegi daha cok tavlamak isteyebilirler ama o ilgizi erkek de tam tav olduktan sonra ondanda sıkılabilirler aynı sey erkekler içinde gecerli erkekler kadınlar kadar cok ilgi sevmez ama erkekler de zor tav olan kadınlardan hoşlanır. kendine sürekli ilgi gösteren kadınlardan sıkırlar cepte görürler ve maalesef ki kaşar olarak görürler kendisine yüz vermeyen kadını takıntı yaparlar
ama tabi genellemedir her iki cinstede istisnalar fazla olanilir anvak genele vurursak
erkekler kadınlar kadar ilgi istemez kadınlar cok ilgi ister
anack her iki cinste kendisine yüz vermeyen zor tav olan kisilerden etkilenirler.
- +1 yıl
@gizliinsanım çok haklıusın gizliinsan çok iyi açıklamışsın 15yaş büyük birisini tercih ediyorsa baba travmasıyla alakalı demişsinya 10 yaş büyükse de öyle mi sence
- +1 yıl
@gizliinsanım zor tav olan kısımdan etkilenmelerine çok katılmıyorum ama bazıları öyle, kafa yapısının uyuşması, birlikte keyifli zaman geçirmek falan daha önemli
- +1 yıl
@prototoype zor tav olan kısmı bazı erkek ve kadınlarda gecerli ancak erkek fazla trik fazla naz yaparsa kız soguyabilir yani erkek kıza abazanmıs kadar ilgi gösterip ben tavım modunu vermemli ve fazla özgüvenli olmalı ancak ulaşılmazım adı altında naz yaparsa oda olmaz kısacası ikisinin ortasında olmak daha iyi olabilir
10 yas baba tramvasıyla ilgili değildir ama kız en az 18 yasında olmalı altı yasal olarak suctur.
Aslında kadınlar en güzel halini kayıt altına almak için sürekli bir fotoğraf çekme çabası içerisinde (her kadını kastetmiyorum ama bol bol kendi fotoğrafını çekenleri kastettim)
Ama o kadar çok seçenek oluyor ki bu sefer seçimde zorlanıyor. Seçmeye çalışırken benzer fotoğrafların arasında hepsi sıradanlaşıyor 😁
Sil baştan başka bir sefer döngü tekrar başlıyor.10 Yorumla
+1 yılÇünkü abazanya Cumhuriyeti'nde herkes görmek ister talep varsa arz vardır
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏
+1 yılTabiki , yoksa aynaya bakınca gördüğü şeyi tekrar telefona niye çeksin 😃
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sanmam. Bende çektim çünkü fotoğrafımı çekecek kimsem yoktu..🚬🚬
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHele şu dudaklarini buzup g. tunu gösterenler var ya...
28 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha eee
Cevap sahibi+1 yılHem ağzına hem g. tune veresim geliyor 😂
Soran+1 yılDüzgün kız değillerdir o zaman desene
Cevap sahibi+1 yılTabiki değiller
Soran+1 yılBen tek erkekle konuştuklarını da sanmıyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılTabi bir sürü vardir konuştukları
Soran+1 yılOna yazan erkeklerinde tek değildir baya abazalar yani
Cevap sahibi+1 yılEvet öyledir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar kültürlü olmadığı için kendilerini görsel olarak sunmak ister
21 Yorumla
+1 yılNe alakası var yahu ben de ayna fotoğraflarına bayılıyorum ama fiziğimi göstermek için değil kıyafetim hoşuma gitmiştir bi çekiliyim diye veya hoş duruyor fiziğimi de beğeniyorum orası ayrı🙊🐣
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediklerim kızlar açık seçik
- +1 yıl
O zaman bilemem dnbdbdhs. Onların işi gücü başka sende anlarsın neden paylaştıklarını bi kız olarak. Kızlar akıllıdır🐸
Soran+1 yılİşi gücü başka derken?
- +1 yıl
Kendini göstermek işte kötü kızlar yani
Soran+1 yılKasar mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılben tek erkekle konuştuklarını da sanmıyorum açıkçası
- +1 yıl
E yani
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kadını görsel bir varlıktır, güzel görünmeyi, güzel görmek istemeyi ve beğenilmeyi sever. Bu yüzden de fotojenik olmak hoşlarına gidiyor. biz de zaten onları öyle seviyoruz😎✌️
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani öyle demeyelim de daha çok teşhircilik, vitrinlik et gibi kendini satmak için çekerler.
20 Yorumla
+1 yılEvet bu selfilere bakınca yüz kapalı neresini gostercekki
20 Yorumla
+1 yılKendine güdülecek koyun aradıları için, kendileri gibi piyasada m4l çok herhalde öyle olacak ki instagramda onlarca yüzlercesi vlog sayfası adı altında saçma bir şey açmışlar bir b4ka yaramayan tiplerle dolu hepsi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yani boydan kendini görmek ister önce sonra başkasina belki. Ama o aynadaki benle fotoğraftaki ben çok farklı oluyor:) aynadaki ben daha güzel geliyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün değiller o zaman yani
Tayt krop giyinip yandan , değişik poz veriyorsa tabi. Diğer normal biçimde herkes çekiliyor alakası yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılPopo kaldıran tayt crop giyenlerden bahsetmistim
Soran+1 yılBen tek erkekle de konuştuklarını düşünmüyorum ya
Soran+1 yılNiye güldün
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğraf çekecek kimse yoksa ayna karşısında çekilir ayrıca benim instagram ve whatsapp profil fotom ayna karşısında çektiğim bir fotoğraf o yüzden profil fotosuda yapılır neden yapılmasın
11 Yorumla
Kendilerini de görerek beğenerek ego yapıyorlar sanırım ama güzele ne yapsa yakışıyor ya, libidom tavan oldu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılHayır başkası çekecek olmadığı için kendisi ayna karşısında çeker
20 Yorumla Kadın her zaman güzel ve Seksi olmalı diyenlerdenim ben !
30 YorumlaHayır kombinimi beğenmişimdir o yüzden çekiyorumdur.
01 Yorumla
Bilmem ben kombinimi göstermek için çekiliyorum ayna önünde
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi beğenmiş ise bunu onaylatmak olarak görüyorum ben bu olayı. 😂
06 Yorumla
- +1 yıl
Onlar başka dünya da yaşıyor piyasa yapıyorlar ve takipçi kasmak
Soran+1 yılPiyasa yapıyorlar derken?
- +1 yıl
Piyasa takipçi arttırmak ve gelir elde etmek sosyal medya bunun için var
- +1 yıl
O kendi ile kendisi arasında bir şey yorum yok düzgün mu değil mi bilemem
Kıyafet, ışık açısı bazen aynadan daha iyi yansıyor sadece fizik değil yani
06 Yorumla
Soran+1 yılSporla alakalı değil ya normal pantolon giymiş poposunu kaldırmış mesela aynaya karşı
Soran+1 yılYani bu kadar frikik bana göre düzgün olmadıklarını gösterir
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bazı aynalar kişiyi daha ince ve uzun gösterir o sebebten olabilir veya farklı perspektif istemiş de olabilir neticede zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
+1 yılGenelde kombin yapınca çekiyorum ben fiziğimi belli edecek kadar dar giymem
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediklerim açık seçik kızlar
- +1 yıl
Olabilir
Evet sevdiğine göstermek için çekinir. Beni zaten bildikleri için çekme meraklısı değilim ama kahdkshx
00 YorumlaUzaktan çekicek birisi yoksa o an ayna kullanıcak tabi
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ya telefon bi yere sabitleyip yine çekebilirler ayna karşına özel pozlar var
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerine ve karşı cinse kadınsı yani dişiliğini göstermek hoşlarına gittiği için.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka bende ayna karşısındayım profilde fiziğim yok 😂
12 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir anlamı yok bence fiziği kötü de olsa iyi de olsa boş
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkendilerini en iyi orada gördükleri içindir sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılBeğendikleri her yerlerini göstermek isterler.
10 Yorumla
+1 yılBirazda gösteriş biri yapinca bini de yapıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri kudurtmak için mi
- +1 yıl
Erkekler buna kudurmaz sinir olur eminim ben kadinken bile sinir oluyorum anlamsız cekindikleri yer ya lavabo ya da asansör saçma sapan yerler olunca
Soran+1 yılYok ya kimisi sinir olmuyor
- +1 yıl
Olmuyor sa da zevksiz biridir bana göre başkasını bilemem tabi
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka yani hani göstermek icin olsa da ne alaka abk
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çözen varoluşun ve hiçliğin anlamınıda çözer bence.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılKadınları senin daha iyi tanıyor olman lazım aslında
00 Yorumla
+1 yılYok aynayi gostermek icin, bak ne kadar titizim ki aynami tertemiz sildim diye 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. bilmiyoru gizli kız. bu soruda cinsellik yok niye gizliik sayi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResim olayı temelde beğenilme isteğiyle alakalı. Selfiw hastalık olarak görülmesinin doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuna bile kendileri için yapıyorlar diyenler gelir a-*
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloyle guzel oldugunu dusunuyor, aynada gercek guzel cikiyor insan...
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Olugide anlamadim
+1 yılaslinda fizik gostermek icin degil de "kombin gostermek" icin derler ama arkada bi fizik gosterme istegi de yatiyo sonucta fizigi iyi olmayan kimse surekli ayna fotografi cekip de paylasmiyo yani paylasanlar hep iyi fizikli oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense ayna karşısında foto cekinenlerin hepsi iPhone kullanıyor 🤣
Bence hem fizik hemde iPhone telefonum var demek istiyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka, birine bişey göstermek değil mesele. Beğenip koyuyoruz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet mantıklı sanmam belki hayır olur mu öyle şey
Niye olmasın ki
Bence de olabilir
Aynen00 Yorumla
+1 yılEvet bizi kudurtmak için. Bide dekolte falan olunca tam kudurtucu oluyor
22 Yorumla
Soran+1 yılTek erkeği kudurtmuyorlar ama
- +1 yıl
Evet gören erkek kudurur zaten. bende sabahları çok kuduruk oluyorum
Öyle olduğunu düşünmüyorum şahsen ben çokça ayna karşısında fotoğraf çekerim çekecek kimsem yoktur o yüzden aynayı tercih ederim ve aynada çekilen çoğu fotoğraflar iyi çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılBu da bir şey mi Bazı kızlar profillerine sadece göğüslerini koyuyor
17 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için mi koyuyorlar ki
- +1 yıl
İlgi çekmek için ego tatmini için kimisi de eskrt oluyor
Soran+1 yılYani tek erkekle konuşmuyor o zaman eskrt olanlar
- +1 yıl
Yani öyle olur genelde
Senin yaş kaç
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Gençsin daha
Soran+1 yılEvet
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAyna karşısında fotosu olanı aşırı itici buluyorum
20 Yorumla
+1 yılYoo kızlar kendi icin makyaj yapar, güler , eglenir, foto çekinir.
01 Yorumla
açık gitmekte ne var kabka ne erkekleei kudurtmak için denişsin bide ne kadar gerisin? insablar kendini iyi hissetmek icin de giyinebilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu amaçla yapanlar var tabi
10 Yorumla
+1 yılsergiliyorlar resmen
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılkombinim hosuma gidiyor cekiyorum fizikle alaksi yok
30 YorumlaŞeyim var pozları çok yaparlar
18 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün kız değillerdir o zaman
+1 yılEvet olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri kudurtmak için mi
- +1 yıl