Hiç yarı yolda bıraktınız mı veya bırakıldınız mı?

Hiç yarı yolda bıraktınız mı veya bırakıldınız mı?
yolu bulur çünkü her zaman arkadaşlarıma yardım etmeye çalıştım en kötüsü de az kalsın kendi başımı yakıyordum arkadaşım diye demiyorum bir hata yapmıştı onu defalarca uyardım 16 yaşında cinsellik için uygun olmadığını söyledim ayrıca 17 yaşındaki bir çocuk cinsellik için uygun değildi onlar birlikte oldular korunmasını söyledim dinlemedi ona düşük yaptırmak zorunda kaldım tabii annesinin haberi vardı annesi ile birlikte kapımı çaldılar yallardılar yakardılar en ufak bir hata yapsaydım şu anda seninle konuşuyor olmazdım
Tehdit mi ettiler yani veya hapse girmiş olurdun öyle mş
Yok en ufak bir hata yapsaydım septik şoka girerdi neyse ki benim hocam annemdi annem sayesinde çoğu ilacı biliyorum istesem bir kadını sonsuza kadar doğurmamasını sağlayabilirim istesem bir erkeği istekli biri erkek haline çevirebilir çoğu şeyi yapabilirim ama sağlığı hiçbir zaman kötüye kullanmadım
Ürkütücü 😅
Cevap
4Cevap
Benimle yola çıkanlar genelde yoldaş bulur, eğlenir, vefa bulur. Tabi ki bunları hak etmesi gerekir yoksa yolumu değiştiririm.
Benimle yola çıkan doğru yolu bulur...:)))
İddialı :))
Benimle yola çıkan olmaz. tek takılırım.
Ben kendi yolumu bulamiyorum kimse çıkmasın benimle yola 😀
Bul artık sen de djsnjd
Yarı yolda bırakmam onlar kendileri yoldan cikrsa onu bilemem))
Ben sonuna kadar giderim diyorsun
Yoldan cikarlarsa gidemm))
yarı yolda bırakıldım ama beni bırakanlar kayboldular yolu gösteren bendim o ışık gidince anlamsızlaştı hayatları
Vay be bak soru çok çekici olmuş 🤩👌
🌥️⛅️🌤️😅🌺🌷🍀🌹 teşekkürler
Rica ederim 😂
En fazla yolda birlikte kayboluruz, tekrar yolumuzu buluruz..
Bilmem belki bırakmışım dır hatırlamıyorum
Yeni keşiflere çıkarız.
O yola küfür ederler asdjdk
benimle yola çıkanlar yolunu bulur
Yeni bir yol bulur
Benimle kaybolur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?