Elazığ'da 6 gündür kendisinden haber alınamayan kişinin evinde uyuduğu ortaya çıktı. Çok uyur musunuz?
Elazığ'da 6 gündür kendisinden haber alınamayan kişinin evinde uyuduğu ortaya çıktı. pic.twitter.com/JF6mzWzpT4
— BPT (@bpthaber) April 24, 2024
Elazığ'da 6 gündür kendisinden haber alınamayan kişinin evinde uyuduğu ortaya çıktı. Çok uyur musunuz?
Elazığ'da 6 gündür kendisinden haber alınamayan kişinin evinde uyuduğu ortaya çıktı. pic.twitter.com/JF6mzWzpT4
— BPT (@bpthaber) April 24, 2024
Ben o kadar çok uyumam.. en son 15 saat uyumuştum bundan bir kaç gün önce.. o kadar bir kaç gün uykusuz kaldığım da oluyor sadece.. yoksa 7 saatten çok uyuyamam mutlaka kesilir uykum
6 günde adam altına hem işe hem sçar. Yatakta o bkun içinde yüzerken nasıl uyuyabilir anlayamadım. Kesin bir ilaç falan almıştır. Normal bir insan öyle uyuyamaz.
Cevap
52Cevap
O nasıl uyumaymıs yahu😁Bence sağlık sorunu olabilir karaciğer yağlanması ve b12 eksikliği sürekli uyku hali oluşturduğundan normal. Yüzyıl uyuyan güzel masalından sonra 6 gün uyuyan adam efsanesi rekor kitabına girebilir belli olmaz😁
6 gündür uyumuyordur heralde sadece bulunma anı uyuduğu saate denk gelmiştir. Ayrıca 6 gündür evindeyse niye ilk önce oraya bakmamışlar mk saçmalıklarla dolu bir olay.
Çok uyumam diyeceğim de ruh halime bağlı bu çok kötüysem bi 2 3 gün uyurum kalkıp su içip geri uyurum bazende hiç kalkmam
Bu eleman beni de aşmış. Bende zaman zaman çok aşırı uyuyorum. Rekorum ihtiyaç/gereksinimler hariç 48 saat. Bu eleman aşmış beni de.
Kalk hadi
Hahah eskiden bende çok uyurdum ama hayatı kaçırdığımı farkettim bu yüzden uyanır uyanmaz kendime gelmeye çalışıyorum
Ya erkekse eğer agzinin ortasina vurmak lazım hele bide evli çıkıyormuş al işte tam sopalık ya arkadaş adam tatile gitmiş eşiyle eşi de dert yanıyor hep uyuyor diye ya ben 5 dk gözümü kırpmam cinselllik sürekli yapalım diye bu millet cins gerçekten
Ona bir kapsamlı kan tahlili yapsınlar neden uyuduğunu anlarlar bir insan Normalde 6 gün uyuyamaz O da uyumamıştır ayı mı bu 6 gün uyusun
Yinemi Elazığ
Elazığ da yaşıyorum Elazığlıyım
Gakgolar diyarı bir seferde şaşırt be
Her ay show habere haber oluyor uz
Tuhaf :D telefonları hiç açmaması, ya da dışarı hiç çıkmaması sırf 6 gündür uyuduğu anlamına mı gelir?
Bence o kişi depresyondaydı
Koala bile arada uyanır yani
Diğer tüm sorumluluklarımı boş versem ben de çok uyurum
Ben bir hafta uykusuzluktan geberdim adama bak uyuyacağım uykuyu çalmış 😂
Ölmüştür belki.. bedduâm tuttuysa🔥🔥🔥🔥🔥🤣
Elazığ’da ki o şahse alırı imtendim keşke ama mümkün değil uyumak
6 gün mü? Hiç mi tuvalete çıkmamış, acikmamış ben şok
Yakında benim düşeceğim durum gibi gözüküyor adam en iyisini yapmış bdbxbx
Oha
İşte olmak istediğim kişilik tam olarak bu keşke nasıl yaptığını anlatsa.
Hayır😀 uyanırım ama abimde başımıza gelmişti bir olay
uyumam. o adam da depresyonda falan yüksek ihtimalle
6 gün boyunca aralıksız uyumak şakamı😂😂 hiç tuvaletide mi gelmemiş bu adamın 😂😂😂
Kıs uykusuna felan yattı heralde 6 gün ne ya acliktandami ölmemis bu 😂
Evet ama bu kişi kadar değil fazla uyuyunca başıma ağrı giriyor
Özendim adama resmen.. iş dolayısı ile istesem de o kadar uyuyamam..
En uzun uyku surem 18 saatti onda da proje teslim sonrasi ayakkabilarla yataga atmistim kendimi
Yalan haber ya sahtekarlar ilgi çekmek için neler yapıyorlar
Shshsjjs bu muhtemel ben. Çok uyuyorum ya min 7 saat max allah ne verdiyse 🥲
Keşke bıraksalar da 5 gün yatakta yaşasam ve kendime gelsem.
Yuhhhh ya sığırı bu uyumamış baya ölüyor gibi olmuş son anda geri dönmüş 🤣🤣
6 günde abartıymış kgjk
Ama öyle umursamazca bende uyumak istiyorum bana da öğretsin kgjk
O nasıl bir uyku öyle. Hastalıktır bu. İmkansız bu kadar uyuyamam 🙂
Hayır 7-8 saat uyurum en fazla, bu haberi X'de gördüm 😂
geç yattığım zamanlar çok uyurum ama günlerce uyumadım huc
Tamam ben uykuyu severim ama bunu görünceye kadar öyle sanıyordum 😂🤣
Uyku ince çizgimdir 😂 bir gün bende böyle olacağım diye korkuyorum 😂
Yanii gece uyurum okula gider orada da uyurum eve gelir dinlenmek icin uyurum tatillerde sabah uyanirim oglene kadar tekrar uyurum. Ama isin kotusu bazi uykularimda cok sık uyanirim geri uyurum gerci ama ekwhflkhdlcjdj
Biraz da belki de asparagas haber de olabilir, bulamıyorlar ne haber yapsınlar atıyorlar bazı haber ajansları.
Aksine 6 saati geçmez uykum çünkü metabolizmam aşırı çalışıyor biraz hareketliyim sonuç olarak az uyku çok hareketlilik oluyor😂
O kadar uykucu şirin değilim
Bir keresinde ikindiye kadar uyumuşum başımda tepinmisler duymamisim uyandığımda annem dedi ki "niye kalktın ki akşam oldu zaten"😂 ama bu adam beni de aşmış 😂
Bu çok komik bir olay gerçekten 🤣🤣 kardeşim de saatlerce ortadan kayboldu meğerse yorganın altında uyuyormuş ve tam ilan verdimeye gidecek zaman çıkması 😂😂
Çok uyumam diyeceğim de ruh halime bağlı bu çok kötüysem bi 2 3 gün uyurum kalkıp su içip geri uyurum bazende hiç kalkmam
Çok istiyorum kimse utandirmasn uykuya aşığım ve uykum ağır herhal bende o kadar uyurum iki gün uyumusluğum var😂😂
Ben çok uyuyunca başım ağrıyor ağrıyor bir tık olsun hemen uyanıyorum
Ya ne elezığ sı internette de denizli de diyor herkes makattan bişey sallıyor
Yani 6 gün değil 6 ay uyusam haberleri olmaz kimsenin
sevme beni oglum, uyurum uyanmam yuzumu unutursun
Bizim komşu onun üst katında olsaydı bakalım uyuyabilir miydi
Oğlum nedeniyle pek uyuduğum söylenemez
2 gündür uyumuyorum benim uykumu çalmış
Uyumamış ölmüş geri gelmiş resmen.
Alarma kalkamıyorum ben cidden
6 ya da 7 saatlik uyku yetiyor bana.
şu kadar benide merak etselerdi keşke
Uyutmazlar ki 😅 bi huzur yok 🙈
O kimmiş ya benim erkek versiyonum kfkgkf
Ben genellikle çok uyurum ve iyi bir uyku alırım.
Yuh 6 gün mü ben o kadar uyuymam
Cok uyudugum oluyor da gunlerce degil tabii
Ölüm uykusuna yatmiş ama deprem çare olmamiş adama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?