Kişilik & Karakter Ne olsa mutlu olurdun? ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Son Mercedes bir arabam olsa mutu olurdum Ne olsa mutlu olurdun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. param ve sağlığım olsaydı 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bi kutu dolusu çikolata olsa şu an mutlu olurum. 1 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Zihnimden geçenler birer birer gerçek olsa, taşınsam yerleşsem rutine binse her şey mutlu olurdum. 1 3 Yorumla ynkmert +1 yıl Herkesin hayali bu zaten🥲 Yorumla kahvefincani828 +1 yıl Herkes farklı problemler içinde aynı şeyi hayal ediyor demekki, nasip olsun 🙏 Yorumla ynkmert +1 yıl Umarım hepimiz icin🙇🏼 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu anlık ev kendi kendine temizlense mutlu olurdum 1 0 Yorumla
Meraklıveponçik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ölen kuşum geri gelse mutlu olurdum. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
param ve sağlığım olsaydı
Bi kutu dolusu çikolata olsa şu an mutlu olurum.
Zihnimden geçenler birer birer gerçek olsa, taşınsam yerleşsem rutine binse her şey mutlu olurdum.
Herkesin hayali bu zaten🥲
Herkes farklı problemler içinde aynı şeyi hayal ediyor demekki, nasip olsun 🙏
Umarım hepimiz icin🙇🏼
Şu anlık ev kendi kendine temizlense mutlu olurdum
Ölen kuşum geri gelse mutlu olurdum.
Ablamin düğününe abiye bulabilsem
Hiçbir şey manik ataklarım yetiyor 😃
Para 💰 😂😂😂
Aynen