Herkes üstüne alınmasın.
Cidden yani insan olmak çok mu zor bazıları için ekstra bi efor harcıyorsunuz gördüğüm kadarıyla
Herkes üstüne alınmasın.
Cidden yani insan olmak çok mu zor bazıları için ekstra bi efor harcıyorsunuz gördüğüm kadarıyla
Hayattan nefret etmekten oluyor canım takma kafaya. Takma kafaya demesi evet sıradan bir teselli cümlesi ama gerçekten takma. Hayat kafaya takmayacak kadar kısa ve keşkelerimize zaman geçtikçe vakit olmadığını yaşayarak öğrendiğimiz hayat ve insanlarla karşılaştıkça bunu deneyimliyoruz⌛🌸Sana iyi gelmeyenin sal ipini gitsin🍀
Cevap
4Cevap
Ben moral bozucu değilim. zaten kimseyi de takmaman gerekiyor.. insanlar bazen boş konuşur umursama hiç birini
Haklısın gerçekten takmamak gerekşyor ara sıra takasım geliyo işte
Moral bozmayı ya da enerji düşürmeyi sevmem. Pozitif bir ortamda olmayı sevdiğim için ben de buna uygun davranırım.
Hm
Sus cüce
Kimsenin moralinide bozmak istemem kimseyede birsey yapmak istemem kendi kabuğumda k3ndim olabilkçe ben mitluyum geriside umrumda değil
Türk insanında aşağılık kompleksi var Fark ederseniz Azerbaycan'dan başka bir tane dostumuz yok Koca Dünyada onlar da zaten bizim gibi beş para etmez batmaya devam Türkiye
O başka bi mesele de diğer ülkelerin derdi başka çünkü hepimiz biliyoruz nedenini islamofobi den kaynaklı biraz da İsrail ona buna savaş açarken arkasında duran ülkelerle Türkiye niye dostluk kursun mesela? Ama ilk dediğine katılıyorum anlaşma özürlüsü bi toplumuz
Osmanlı zorbalık yaptığı herkese haraca bağladı O yüzden kimse sevmiyor bizi
Ben bunu mu sordum konu buraya ne ara geldi 😂 davranışsal anlamda demiştim
Pardon çok doluyum :(
:( ben de, az önce biri moralimi bozdu anlamsız.. her neyse aklıma şey geldi kelimelere anlam yüklemezseniz onlar size çarpamaz diye, dilini bilmediğim bi ülkede biri bana küfretse anlamam ne anlatıyor acaba diye güler geçerim ya o bilince kelimenin anlamını bildiğim halde gelmek istiyorum o kelimelerin anlamlarını boşaltıp.
Denemek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?