En çok özlemini hissettiğin o şey nedir ve neden özlüyorsun, bu özlemi bitirmek elinde değil mi?

#DeliMavi
25 NİSAN 2024
En çok özlemini hissettiğin o şey nedir ve neden özlüyorsun, bu özlemi bitirmek elinde değil mi?

#DeliMavi
25 NİSAN 2024
şu an özlem duyduğum hiç bir şey yok.. ama zaman zaman hatta her zaman sevgiye ihtiyaç duyuyorum her insan gibi.. bu zaten aşk olmak zorunda değil.. değer verdiğin birisi olabilir.. arkadaşın eşin dostun olabilir.. ya da aile olabilir.. bunun gibi şeyler var sadece zamanla alıştığım için de pek düşünmüyorum artık. insan her türlü acıya dayanıyor ne olursa olsun.
3,4 yaşlarında asma ağacının altında polis radyosundan istekle çalan Barış Manço'nun halhal şarkısı. Bu gün halâ o şarkıyı dinlerken o asma ağacanın kokusu burnuma gelir. O günler... Neyse
https://www.youtube.com/embed/fa2L-A2sS-4Bir de bu şarkı vardı
https://www.youtube.com/embed/JYJ94P_sGKIElimde değil abla , benimle mezara gidecek o özlem
Al benden de o kadar
En çok ahirete giden sevdiklerimiz
Cevap
4Cevap
Çok özlem duyduğum bir şey yok, biri var, onun da dönmesi imkansız zaten.
En çok annem o da elimde olan bir şey değil zaten
Son zamanlarda özlemini çektiğim bir şeyler yok. Hayatımda her şey olması gerektiği gibi ilerliyormuş huzuru var.
Özlem duyduğum aile ortamı büyükler gittikten sonra dağılıyor, ne sofraların ne de bayramların tadı kalmıyor
En çok özlemini duyduğum şey, insanların samimiyeti. Eskiden insanlar daha samimiydi şimdi herkes çıkar peşinde olmuş. Bir de çocukluk anılarımı ve telefonsuz hayatı da özlüyorum.
Eski köpeğimi çok özlüyorum onun saf ve karşılıksız sevgisini hiç bir zaman bulamadım hiç bir yerde
Görseldekine katılıyorum. Özlemek bana çok ağır gelir. Yanyana olmak var iken.
anne sevgisini ve özlemini her gün yeniden yaşamak 🫂🤞🤞
Bütün yüklerimden arınıp yalnızlık içinde ölmek istiyorum.
Huzur duygusunu merak ediyorum. Uzun zaman oldu
Kendimi özlüyorum ya en çok. Kıymet verip sevdiğim insanlari önemsiye önemsiye kendimden kaybettiğim beni kendimi çok özlüyorum
Özlem duyduğum hiç birsey yok.
Ruh eşim, çünkü içimde hep bir eksiklik var.
ölmüs yakınım
Lise...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?