Tartışırken bile sakin, ılımlı biriyim sanırım mesleğim ile ilgili olabilir. Çünkü işim çocuklarla sakinlik kanımda var. Damarıma basılınca damar bağlıyorum filan sfsdsdd o şekilde yaşayıp gidiyorum.
Genelde sakinim. Tartışma kaos ortamı olduğunda genelde o ortamda kalmamayı tercih ederim. Tartışmayı kavga boyutunda olmadıkça severim ve güzel bir şey aslında birçok durumu açığa kavuşturur. Ama maalesef çoğu insan saygı çerçevesinde tartışma ve kavga ayrımını yapamıyor😌
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet ben soğuk kanlı kalabiliyorum hatta bu daha güzel bir özellik.. karşı taraf mutlaka hata yapıyor çünkü.. sakin kalmak her zaman fayda sağlar insana.. ama tabi sevdiklerime zarar gelirse sakin duramam
İlk 25 dakika korurum baktım hala devam ediyor, a. nasindan başlar 7 ceddinin içinden geçerim. Benimde bir sabrım var sonuçta, baktım hala susmuyor, elime ne geçerse kafasına gözüne neresine gelirse fırlatırım.
Ben fazla tartışan biri değilim. Tartışsamda sakinliğimi korurum. Kolay kolay sinir olmam buda insanları daha çok sinir ediyor nedense.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende doğuştan olan özellik yani yok bagirasim gelmiyor benim.. kavga ettiğim kişi yan tarafta kendini parcalasin ben oturup kahve içiyorum yani bağırmak boş geliyor kafam kaldırmıyor benim, ama o zaman daha çok sinirleniyor