Otızmlı gibı bakmam gereken yere bakamıyorum nıye boyle? oo nokta dışında saçma her yere bakıyorum böylece gormemıs oluyorm?

Odak sorununu acaba ya. Hep bırı bırı şey anlatınca tersten anlıyosun dıyolar. Bazen soruları yanlıa sekılde soruyorukm 1 demek yerıne 2 demek gibi heyecandan o da. Sonra bı şey ogretırlerken sankı beynım inadına o noktaya bakmıyo. Normal hayatta da enerjim hıc yok kafamı öne dogru egıp durmak istiyorum sadece. Hıc hevesım yok dıs dünyaya. Baksam da görmüyorm zaten. Duyuralım da heyecandan gıdıyo benım mala dönüyorum. Asosyallık benı otizmli gibi yapıyo.

Güncellemeler
+1 yıl
Yorgunluktan mıdır hevessızlk mı beynım tembel olduğu için zaten anlamıcagı ıcın kacıyo mu cıdden anlamadım. Gozlerım bozuldu zaten eskıden keskındı istemesem de görüyodum her yerı. şu an alısamadım. Dijital göz tembelligı mı oluştu acaba cıdden anlamıyorum. Mesela sıze şöyle dıyım okadar hevesim yok kı test kıtabına gözlükle bıle baksam sankı renksız bıseye bakıyorum çok korkumc gelıyor zamanında testler bıtırdım hâlbuki. Sonra kategorılerı olan karısık bı menü görünce hipnotize oluyorum nereye
Güncellemeler
+1 yıl
Nereye baksam bilemiyorum böylece bakar kör gibi oluyorum. Neyle alakalı artık yorulduğum ıcın dünya güzel gelmedıgı ıcın korktuğum ıcın dünyadan felan o yüzden mı böyle
Otızmlı gibı bakmam gereken yere bakamıyorum nıye boyle? oo nokta dışında saçma her yere bakıyorum böylece gormemıs oluyorm?