- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Genel olarak Evlilikve sevgililik şartlarım şöyle :
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesiile 66. maddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Benim aynı ;kariyer/ gelire sahip olmalı.
Bu şartın, evliliğe gitmeyen sevgililikte olması zorunlu değil.
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
Bu şart, sevgililikte de olacak
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
Bu şart, sevgililikte de olacak
Bu durumda cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Bu durumda evlenmeden önce seks yapılır, tatmin olup olmadığı konusunda yalan söylemez Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz. Bu durumda tatmin olduğunu söylüyorsa, benden tecrübesizdir ve sadık kalır.
Bu şart, sevgililikte olmasa da olur. Sonuçta aldatırsa terk etmek, zor değil. Boşanmak ise, kolay süreç değil.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !!
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğinigerçek anlamda seviyor demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
03 Yorumla- 1 yıl
sen ne yapıyrsun bunun karşılığında
- Cevap sahibi1 yıl
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum, mesleğim var. Hep sevgilisi olmamış kadınlar denk geldi, ben ise evlilik istemiyorum ve tecrübeli arıyorum; sevgililik için. Bu yüzden, zorlanıyorum ama umutsuz da değilim. Kadınlara karşı iletişim kuvvetlendikçe, hep yeni kadınlar denk geliyor. Erkeklerin çoğunluğu, kadınlar konusunda pek başarılı değil. Bu yüzden, rahatım..
- Cevap sahibi1 yıl
Yeterli deneyim kazanmadan da asla evlenmem. Zira bakire kemalist kız yok. Deneyimsiz evlenirsem, tatmin olamaz ; aldatır.. Aman..
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
- 1.60 ile 1.65 cm boyda olan, kilolu olmayan.
- Asosyal olması
- Parayı amaç değil araç olarak gören ve sevgiye odaklı bir aşk isteyen.
- Yenilikleri seven ve değişikliklerden hoşlanan.
- Gratis ve Watsons'ta saatlerce beraber gezmemiz ve benden fikir istemesi
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olan
- Fazla kıskançlığı abartmadan karşı tarafı boğmayan bir karakteri olması
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması
- Yengeç burcu olmaması
- Dominant bir ruha sahip olması
- Sarışın ve renkli gözlü olmayan01 Yorumla
Karşı tarafta aradığım özellikler, öncelikle dürüstlük ve sadakat olurdu. Ayrıca, anlayışlı, sevgi dolu ve destekleyici biri olmasını tercih ederim. Benim için önemli olan birliktelikte karşılıklı saygı ve iletişimdir.
00 Yorumla
s
1 yılMerhamet.
Birey olduğunun farkında olması.
Aç kalmayacak kadar gelir, fazlasına gerek yok.
Oturup saatlerce sohbet edebilmek.
Gezmeyi sevmesi.
Cimri olmaması.
Empati yeteneği olması.
Yani fazlasına gerek yok, patlamış mısır sevmediği halde mısır almış benim için, heyecanlı heyecanlı "sana mısır aldım patlatayım mı" dedi. Öl de ölelim be adam😂 bu kadar basit aslında ama herkes kızlar paraya bakıyor diye kendini yırtıyor00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- 1 yıl
Artık helal süt emmişten filan vazgeçtim mama ile beslenmiste olabilir 😂 nefes alsın yeter 😂
73 Yorumla- 1 yıl
asdfgasdfg
- 1 yıl
👍👍💞😂
u
1 yılBenden yaşça olgun büyük olması sdfsd karakteri düzgün olmalı ve kafa dengi eğlenceli deli dolu bir yapıya sahip olması..
33 Yorumla- 1 yıl
yaş derken 19 yaş falan mı 5 yaş tarzında bişi, mi
- 1 yıl
25-31 aralığında
- 1 yıl
hee anladıım
Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ortak mizah anlayışı
Birey olabilmiş birisi
Eli yüzü düzgün
Empati yapabilen20 Yorumlau
1 yılAnlaması, dinlemesi, merhamet duyması
11 Yorumla- 1 yıl
+para
- 1 yıl
Sanırım ilk aradığımız özellik haddini bilmesi.
Duygusal ve fiziksel olarak ilgi duyduğun, hoşlandığın birileri muhakkak çıkıyor. İlişki başında beyaz atlı prens gibi davrananlar, bir süre sonra kendisini ilişkinin patronu gibi görmeye başlıyor.
Onu yapma, bura gitme gibi saçma tavırlar takınmaya başlıyorlar.
İlk tanıştığımızda ben neysem, altı ay sonra da aynıyım, bir sene sonra da.
Tanıştığımızda ne giyiyorsam, çıkmaya başlayınca da aynı şeyleri giyiyorum, nasıl konuşuyorsam öyle konuşmaya devam ediyorum.
Beni istedikleri bir kalıba sokmaya çalışan hadsizlere, haddini bildirmekten geri durmam.10 Yorumla - 1 yıl
ilk defa bu sorulari ciddiye alip yazicam
ilk olarak bana cok cok fazla zaafı olsun
yakisikli
İstanbul beyefendisi
1.87 ve artı
sarışın olmasında esmer ve ya koyu kumral olabilir (koyu kumral olursa daha iyi olur)
kesinlikle sporcu olması gerekiyor yani spor yapmayan insanlar acıkcası bana cok garip geliyor
kız görmemis yapıya sahip biri olmaması gerekiyor
geleceğine derslerine onem veren biri olması tabii ki de önemli o yuzden uni mezunu/okuyan biri olmalı ama aile sartları falan okuyamamissa sorun degil paraya bakan biri degilim zaten
bu kadar11 Yorumla- 1 yıl
ketcap mayonez de olur vu arada
Sadakatli olsun, efendi olsun. Yerine göre davranmasını ve konuşmasını bilsin. En azından ilişki de böyle olması daha iyi olur. Yerine göre eğlensin. Ciddi bir ilişki arıyorsa ciddi olmalı bir kere. Çocuk oyuncağı işler değil. Yanlış anlaşılmasın. Bu özelllikleri kendimde tanımladığım için böyle biri istiyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
Hm bence fiziksel olarak ince belli beyaz tenli bir hatun karakter olarak neşeli eğlenceli enerjisi yüksek birlikte olduğu insanı yormayan dişil enerjisi düşük olmayan ve bence bakire olmamalı çünkü bakire kizlar cok tripli ve huysuz oluyor cinsellige uzak insanla yapamam gibi geliyor
10 Yorumla - 1 yıl
Saygı,
Dürüstlük,
Kişilik ve karakter
En son ve en önemsiz olan güzellik ve hoslanti bu en az asgari düzeyde olsada olur çünkü güzellik bulunur ama diğerleri Asla.10 Yorumla - 1 yıl
1 kitap okuması 2 eleştirel yaklaşım 3 duruş 4 kimlik sahibi olması 5 güler yüz 6 karşılıklı güven 7 en az 168 boy🫢🫣8 Sigara içmemeli küfür etmemeli 🫣🫣🫣 Ben bu özelliklerde birini hak ediyor muyum🤔🤔🤔😮💨😮💨😮💨😮💨
02 Yorumla- 1 yıl
10 lira farkla siparişinizi bğyğktmek ister misinz
- 1 yıl
Yok hayır teşekkür ederim aç gözlü olmamak lazım😅😅
Olduğu gibi olması yaa gerçekten sahte olmasın isterim
20 Yorumla- 1 yıl
çok basit
ona yapılmasını istemediği hiç bir şeyi bana yapmayacak..20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Iyi, merhametli, sadik, guvenilir, saygili, sabirli ve ahlakli
10 Yorumla- 1 yıl
Uzun sürer hepsini yazmamda kısaca sadakat saygı anlayış
10 Yorumla - 1 yıl
Özellik sevmiyorum ben bildiğin düz insan olmalı özelliksiz sade.
10 Yorumla - 1 yıl
Durustuk ve acık sozluluk olmasi gerisi uyum jle zaten olacaksa olur
10 Yorumla - 1 yıl
Samimiyet, anlayış, dürüstlük gibi şeyler. İnsanlarla derin bağlar kurabilmek ve birbirimize destek olabilmek önemlidir.
11 Yorumla- 1 yıl
Ama bunlar sadece etken değil mi? Temel şeyler liste halinde uzar gider
Zeka kültür
Ortak sosyal zevkler,
Ortak mizah anlayışı,
Saygı, anlayış,
Kısacası huyu huyuma, boyu boyuma 😄00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Millet saymış da saymış, benim aradığım özellik sadece düzgün temiz saygılı insan olması
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sarışın bakımlı güzel yüzlü sempatik ilgili ve beni sevmesi bu kadar..
10 Yorumla - 1 yıl
Saymaya gerek yok. Kısacası doğruluk, birleşim ve uyum.
00 Yorumla - 1 yıl
Hayvansever merhametli güvenilir olsun isterim
Birde benim gibi çatlak kgjk00 Yorumla - 1 yıl
Uyumlu, anlayışlı ve yüksek libidolu olsun :)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aramam için ilk önce birini arıyor olmam gerek ben kimseyi aramıyorum 😂😂
00 YorumlaKesinlikle iyi bir yatak arkadaşı olmalı. Gerisi hikaye
00 Yorumlabenimle aynı zevklere sahip olması, beni anlamısı, güven vermesi, aldatmaması, erkek ortamının olmasiy
bu kadar sanırım10 Yorumla- 1 yıl
Tip den ziyade kısa saç
10 Yorumla - 1 yıl
Kalite
Ozguven
Tutku
Hirs
12 Yorumla- 1 yıl
Sence peki
- 1 yıl
saygılı olması bakımlı olması güzel kokması ve görüşleerimizinm aynı olması
Sesi ve tipi uyuşsun valla bıktım artık
114 Yorumla- 1 yıl
asdfgasdfg
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Çok sorgulamadan ateşli bir sexe hazır olsun yaşıda 30 50 yaş arası llsun. Zayıf olsun boyuda 160 cm altı olmasın. Beyaz tenli olsun. Yeter.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bütün kadınlar zengin ve uzun boylu erkek arıyor ben ikisi de olmadığım için benim ne istediğimin önemi kalmıyor.
10 Yorumla Dürüst, akıllı, yakışıklı, kibar ve bir az da ciddi erkeklerden hoşlanıyorum. Ayrıca boyu benden uzun olmalı ve 2-3 yaş büyük olmalı, beni kendinden çok sevmeli. Çünkü bende onu öyle seveceğim. Eğer sesi iyi olsa daha güzel
00 Yorumla- 1 yıl
Anlayış, sevgi , sadakat, şevkat.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ses tonu etkileyici olan.
Boyu 170'ten uzun olan.
Uzun saçlı.
Entellektüel birisi13 Yorumla- 1 yıl
Sizin boy kaç
- Cevap sahibi1 yıl
169.
- 1 yıl
İyimiss
- 1 yıl
kardeşim, gevşek olmayıp dürüst, sadık olması
22 Yorumla- 1 yıl
*krdşm değil yvşk
- 1 yıl
Adam olsun :)
Tek kelime yeterli.. Saygılarr 🛡️10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kız eklememesı benden Baska kadını begenmeemesı bakmaması bu kadar
11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Ha Bı de kız arkadaşı olmayacak
- 1 yıl
Gülüşü ve sesi çok önemli
10 Yorumla liste uzun yazmıym şimdi
10 YorumlaSevgi, saygı, hoşgörü, sadakat ve edep.
10 YorumlaSaygı, sevgi, sadakat.
10 Yorumla- 1 yıl
Nefes alaşım yeter 😃😃😃😃
11 Yorumla- 1 yıl
Alsın 😃😃😃
- 1 yıl
Arzuları kuvvetli olması
10 Yorumla - 1 yıl
Birazcık genel kültür..
10 Yorumla - 1 yıl
Düzgün fizik
Yatak performansı10 Yorumla - 1 yıl
güleryüzlü olsun , sakin tatlı dilli olsun
10 Yorumla - 1 yıl
Sempatik Esprili nazlı cilveli minik 😍😌🤤
10 Yorumla - 1 yıl
Sabırlı, sakin, merhamet, şefkat, ilgi göstermesi bunlar olsun yeter
00 Yorumla - 1 yıl
Fotodaki sen isen direk senin gibi bir hatun tenin ve enerjin cok güzel duruyor 😉
00 Yorumla - 1 yıl
Pek umrumda değil karşi taraf
13 Yorumla- 1 yıl
Ben demedim öyle bir şey
- 1 yıl
Zihinsel ve bedensel uyum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saygılı bir insan olması
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Nüfus cüzdanının pembe olması
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Nefes alsın birde çok parası olsun yeter
11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Birde senisin gibi giyinsin
- 1 yıl
92 model corrolla tarzı masa mühim
00 Yorumla - 1 yıl
Kadın olması xuhshsha
00 Yorumla - 1 yıl
O kadar çok özelik var anlatsam da anlayamazsınız.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadik dürüst olsun yeter
00 Yorumla- 1 yıl
Samimiyet, merhamet, dürüstlük, güler yüz..
00 Yorumla - 1 yıl
Akrep ve yay erkeği olmasında
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi