Şimdi arkadaşlar uzun zamandır atış poligonuna gidesim var. Eğer aramızdan giden varsa bana yaşadığı tecrübeleri yazsın mutlaka. Sizin de var mı böyle tehlikeli meraklarınız?

Şimdi arkadaşlar uzun zamandır atış poligonuna gidesim var. Eğer aramızdan giden varsa bana yaşadığı tecrübeleri yazsın mutlaka. Sizin de var mı böyle tehlikeli meraklarınız?

Ateşli silahları çok severim. poligonada gitmişliğim var çok güzel çok zevkli bir şey tavsiye ederim barut kokusuda çok güzel. evimde 7 tane av tüfeğim var 2 adet tabancam var
Oh maşallah
Evet bu sıralar dağ tırmanışı çok ilgimi çekiyor. Aslında insanın içinde olmak istediği zirveye ulaşmak istediğini fiziken temsil etmesi belkide en çok ilgimi çeken. Fırsatını bulduğumda yapacağım🌹
Cevap
11Cevap
Engerek yılanını elimle yakalamıştım sayılır mı
Ay helal olsun
Tehlikeli şeylerle alakadarım zaten 😂
😄😄❤️
😄🖤
ağzımızın tadı kaçmasın uslu uslu oturuyoruz şurda ne gerek var
😄😄
Güvenlik sertifikası için oraya zaten gitmem gerekecek 😅 Aklımda başka şeyler de var 😅
Dur hemen ben de geliyorum😄
Vaaay etkilendim 😎 Merakım var silahlara. Atış yaptıktan sonra arkadan kovanı düşen silahlar oluyor ya hani onlardan biraz çekiniyorum.
Başlarsam bakalım nasıl hissetcem bilmiyorum 😄
bumba jumping yapacağım bu yaz
Ve en büyük adrenelin hayalim vahşi bir hayvan tarafından kovalanmak
Askerde iken çok gidiyorduk. Dikkatli olursan eğitimli kişi varsa yanında asla tehlikeli değil. Rahatlıkla atış yapabilirsin.
Silahlara ilgim arttı. Ama kontrollü kullanmalı tabi.. oyuncak değil bu:)
Risk sevmeyen ve garantici bir insan olduğum için tehlikelerden uzak duruyorum
Var benimde öyle tehlikeleştiğim zamanlarım 😃
Süper bişey ya bir ara bende merak salmıştım tam benlik
Tehlike hep ilgimi çekmiştir. Poligona hiç gitmedim, fırsatım olmadı ama gitmek isterdim.
Yok, olmuyor. 🧌
Askerdeyken siyah noktayı vurdum ortasından. O sayılır mı?
İlgimi çeker heyecan olursa.
Evet risk heyecan aşılıyor.. zevkli..
Yok adrenalin sevmem
Ben kendim tehlikeli yim zaten😂😂😂🤪
Ben de severim ama poligona gitmedim hiç
Güvenlik belgesi alırken gitmiştim 😌
bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?