Kişilik & Karakter Öncesinde çok farklı şu an çok farklı baktığınız konular var mı? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Geçmişte bu konu hakkında şöyle düşünürdüm, şimdi fikrim değişti artık böyle düşünüyorum dediğiniz konular var mı? Güncellemeler+1 yıl Yalnızca var yazmaya mı geldiniz yahu😂 Öncesinde çok farklı şu an çok farklı baktığınız konular var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet var çok konu 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl her şey diyebilirim. Kendimi bulmadan önce farklı düşünüyordum ailemin yetiştirdiği gözle görüyordum. Kendimi bulduktan sonra farklı bakıyorum 1 0 Yorumla
kolostop Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl eskiden sorunları kafamda çok büyütürdüm şimdi sorunlara sorun olarak bakmayı bıraktım 3 günlük dünya.. insan amaaan seviyesine gelmeli 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Güzel bir bakış açısı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok yok ama fenomenlikr dalga geçerdim şimdi de fenomen olarak daha çok geçiyorum uhffjcj 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Islamiyet. 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. var. 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Var tabi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet var çok konu
her şey diyebilirim. Kendimi bulmadan önce farklı düşünüyordum ailemin yetiştirdiği gözle görüyordum. Kendimi bulduktan sonra farklı bakıyorum
eskiden sorunları kafamda çok büyütürdüm şimdi sorunlara sorun olarak bakmayı bıraktım 3 günlük dünya.. insan amaaan seviyesine gelmeli
Güzel bir bakış açısı
Çok yok ama fenomenlikr dalga geçerdim şimdi de fenomen olarak daha çok geçiyorum uhffjcj
Islamiyet.
var.
İllaki vardır
Ewet
Var tabiki
Var tabi