Ben mesela önceki sahibinin enerjisi - karması artık ne derseniz beni de etkiler diye 2. el eşya kullanamıyorum mesela 😀. Halbuki doğa ve geri dönüşüm için 2. el çok yararlı.

Ben mesela önceki sahibinin enerjisi - karması artık ne derseniz beni de etkiler diye 2. el eşya kullanamıyorum mesela 😀. Halbuki doğa ve geri dönüşüm için 2. el çok yararlı.

Hayır. Mantıklı gelmiyor bana. Cansız her nesneye enerji atamak ve buna inanmak... Hassas ruhlu eskiler önceden her eşyaya kıymet verir, ruhu incinmesin derdi. Bir an önce eskitip yenisine geçme derdinde olmazdı. Elindekini uzun süre götürme derdinde olurdu. Ben inceliğe inanıyorum, enerjiye değil.
2. el bir bir kez bilgisayar kullandım. Epey kullandım ama artık bilgisayar çöp oldu. Yenisini aldık iki sene önce. İkinci el eşya olayında enerjiye inanan biri değilim.
Öyle iyi düşün, iyi olsun fikrine de her zaman inanan biri değilm. Çünkü kişi ne kadar iyi niyetli olursa o iyi niyetini de o kadar çok kullanmaya çalışıyorlar. Bu bir yerden sonra ikili ilişkilerde biraz Polyanna olmak gibi bir şey.
Bir hastalık olduğu an en son iyi düşün iyi olsun demiştim anneannemin beyni pıhtı attığı an. Çünkü yaşamaz beyni pıhtı atan biri demişler doktorlar ve 2016 idi o zamanlar. O zamandan beri felçli ama yaşıyor anneannem. Yani blr hastalık falan olduğu an sadece inanıyorum.
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
O kadar gündem bir konu ki sinirimi bozuyor artık, sevmiyorum şu sosyal medyayı yararından çok zararı mevcut, çok kişi için en azından. Enerji patlaması yaşamama az kaldı 😃
Enerjiye inanırım ama eşyalarda değil kişiler arasında olana😇
Özel olan sensin 😇
Karşılıklı durumlar 😇
Cevap
7Cevap
Tabii ki. Kuantum dolaşıklılık, kuantum ışınlanma efsanevi olaylar. Enerji evrenimizim ve gerçekliğimizin olayı fakat taş vb. dogmalara, temellendirmesi olmayan inançlara inanmam mümkün değil.
Umurumda olmaz ama başkasının kullandığını kullanmam yine de😀
Pek inanmam , biri ellerini ovusturup üzerindeki kötü enerjiyi aldığını söyledi , elleri ile garip hareket yaptı gülesim geldi , sacmalk benim burada ne işim var dediğim anm
Aynen aynen tip de o zaman
Tek inandığım enerji, Redbull'un beni kanatlandırması.
Viskiyle mix yap, bak nasıl uçuyorsun.
Enerjim var desem sırf vergi için kıçımıza sayaç takarlar o yüzden inanmam öyle şeylere
Evet inanırım
evet inanıyorum
İnanıyorum
Bencede enerji var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?