Ben sözümün eriği olarak görürdüm kendime sanırım değilmişim çok eski ilkim olan arkadaşım ona söz vermiştim evlendiğimizde erkeğimle nikah şahidimiz olucagını kanımdan canımdan olacagını yastık savası yapıp birbirimizi sarılıp uyuyup korku flim pijama gecesi yapacağımızı erkeğim o ben hep beraber gezmeleri gideceğimizi birbirimizle hep konusucagımızı onu ruhuma satacak kadar okadar şeye yaptıklarıma rağmen hata olmayan ama bir şeyimle yüzüme vurdu haykırdı Ap tal acınasıymısım gibi baskalarıyla güldü vurdu ikimizde zaten hiç olmamıstık bir konusmamızda sevdiklerim erkeğim hep kavgalar can yanmayla sonuclanırdı eski ilkim olan diğer yarımım eniştesine baya bağlıydı ona sorular sorardı grup krup sohbet etmek kahkahaları bogulmak hayaliydi erkeğim ondan nefret ederdi cevap vermezdi eski diğer yarımım ama en büyük sancım olan hep bana ağlardı eniştem sevmiyor diye kalbime kalıcı hasara ugrattı parcalayarak tabak gibi kırdı öfkem nefretim kaldı artık onu görmeyecem istesem de göremem zaten ama istemiyorum artık onu bile bile beni vurdu ikimizde severek ayrıldık ve terk etti ortalarda kayıplara karıştı