Kişilik & Karakter Geceyi ve yalnizligi bir arada mi yasiyorsunuz? Gurlevik_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hgff Geceyi ve yalnizligi bir arada mi yasiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. evet yalnızım 0 1 Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Sen hep yalnizsin ve KS nin mudavimisin anlasilan.
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geceyi ve yalnızlığı bir arada yaşıyorum ve bundan memnunum. Huzur verici.. ilk kez böyle hissediyorum doğrusu. 😃🍀 1 0 Yorumla
Kuullanıcıııı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet hemde evli olduğum halde :)) 1 7 Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Esiniz anlamiyor mu sizi Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Şu an mesala farkli seyler yapiyor olmaliydiniz Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl Yahu eşim anasinda ondan yani drama gerek yok 😄 Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl O ne bicim bir sey ya? Annesinde ne isi var evlj adamin Yorumla Kuullanıcıııı +1 yıl İşleri çok yardıma gitti Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Ben de sana yardima geleyim. Ihtiyacin vardir.. Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Tam bir gvt kendisi Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet bea. 0 0 Yorumla
senqq0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Galiba. 0 7 Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Nasil geciyor peki yalniz gece.. Yorumla senqq0 +1 yıl Sosyalleşince Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Sosyalleselim birlikte, ister misin Yorumla senqq0 +1 yıl Olur gel dme Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Tkp at Yorumla Gurlevik_0 +1 yıl Bekliyorum Yorumla senqq0 +1 yıl Takip ettim yazabilirsin ben yazamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet yalnızım
Sen hep yalnizsin ve KS nin mudavimisin anlasilan.
Geceyi ve yalnızlığı bir arada yaşıyorum ve bundan memnunum. Huzur verici.. ilk kez böyle hissediyorum doğrusu. 😃🍀
Evet hemde evli olduğum halde :))
Esiniz anlamiyor mu sizi
Şu an mesala farkli seyler yapiyor olmaliydiniz
Yahu eşim anasinda ondan yani drama gerek yok 😄
O ne bicim bir sey ya? Annesinde ne isi var evlj adamin
İşleri çok yardıma gitti
Ben de sana yardima geleyim. Ihtiyacin vardir..
Tam bir gvt kendisi
Evet.
Evet bea.
Galiba.
Nasil geciyor peki yalniz gece..
Sosyalleşince
Sosyalleselim birlikte, ister misin
Olur gel dme
Tkp at
Bekliyorum
Takip ettim yazabilirsin ben yazamıyorum