Zeytinyağı gibi üste çıkarım medeni gibi gözükürüm ama içten içe zorbalarım istediğimi alırım.

Zeytinyağı gibi üste çıkarım medeni gibi gözükürüm ama içten içe zorbalarım istediğimi alırım.

Ben sözümü bir kere söylerim. Bunu da bir mantığa dayandırırım. Beni tanıyorsa yapmadığı takdirde neler olacağını bilir.
Bir süre sonra da rahatsız olacağımı bildiği şeyleri yapmaz.
Adam olan laftan anlar doğru
Helal
İkna kabiliyetim güçlüdür. Kelimelerimin ve mimiklerimin gücü fazlasıyla yetiyor. İkna olayı ve dediğini yaptırma tatlı dil ve birazda laf cambazlığıyla yaptırılacak şeyler😂
Cevap
4Cevap
Ben bir şey yaptırmam.. yani kimseden zorla bir şey istemem zaten.. bir kere söylerim sadece.. ikinciye demem
Seçim şansı sunuyorum. Benim istediğim şeye nazaran daha aşırı bir ürün isterim.
Ya bunu alırız ya da diğerinden 4 tane alırız gibi büyük hedefler koyuyorum.
Genelde bu ikisi de olmaz diyordu benim ex, sonra asıl istediğim olan şeyi söylüyordum. O zaman bari bunu alalım diye. Alıyordu. Bedava mal baldan tatlı misali dkkdkdkd
Sen nasıl bir manipülasyoncusun ders versen ilk sırada dinlerim 📿📿📿
Istediğim seye bağli sonucta bende bir baska kisi diyor diye yapmam veya yaparim diyemem aynisini beklememde... Allah hepimize akil ve zeka vermiş doğru yerde kullanmak nadip etsin.
Istedigimi yaptirmiyorum, istediğimi yapıyorum aileden çok fazla baskilayan olursa beni bu şekil de siz yetistirdiniz diyorum sevgilim de zaten gittiğim yere karismada söz sahibi değil sjkakdkslls
Bitmişim🚬
İstediğimi yaptiramadim bi türlü , demekki çokta ciddiye almamak gerekmiş bazı ilişkileri 😐
Bende yaptıramadığım yerde bırakıyorum…
Manipülatif bir insan değilim. Bir şey istiyorsam direk isterim.
Manipüle ederek haberi de olmuyor alan memnun veren memnun
Vay seni vay... Manipüle ediyorsun demek
Yoo
Ortalık karışık zaten yaptığına bak
Haıcndjcnsjc
Tatlı dille olmazsa çirkefleşiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?