#SheWolfWoman
#Hayatı nasıl algılıyor ve yaşıyorsunuz?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Hayatı nasıl algılıyor ve yaşıyorsunuz?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Hayat bir filmse, başrolü de sensin , hayatın bir film gibi düşünülebilirsin. Bu benzetmeyle, kendi hayatımızın başrol oyuncusu olduğumuzu anlatır. Elbette yönetmen senaryoyu biz yazmıyor karar vermiyoruz her zaman ama başrol oyuncusunun da bir müdahale hakkı hep vardırZ Yani hayatımızın nasıl şekilleneceğini, hangi yolu seçeceğimizi ve hangi rolü üstleneceğimizi biz belirleriz. kişisel sorumluluk ve özgürlüğümüzü vurgular.
Sahne bence kimi zaman eğlenceli renkli bazı zamanlar belki can sıkıcı. Ama can sıkıcı durumlar izlediğim film kadar kısa süreli kalır bende tüm hayatıma kötü enerjimi düşüren durumu yaymam.🍀
Hayat bir sahne ve oyunu belirleyen benim. Kendimi mutsuzluklara ya da üzüntülere bağlı kılmadan alabildiğim kadar mutluluk ve keyifle devam etmeye çalışıyorum.
Cevap
8Cevap
Hayat benim için hapis maalesef.. sadece izliyorum yaşamıyorum gibi geliyor çoğu zaman. ve sanki boğuluyor gibi.
Duruma göre hepsini kullanıyoruz
Hapis olarak görmekte sahneye çevirmekte bizim elimizde. Ben hapis olarak görmediğim gibi sahne olarak da hissetmiyorum
Hayat bir sahneye çıkma oyunudur. Zira kimse seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamıyor.
Kimin sorusuna cevap verdiğime göre değişir veya kiminle konuştuğuma
Hayat benim için bir sahne. Her gün yeni maceralar ve fırsatlarla dolu. 🎭✨
Maalesef hapis özgürlüğümü kazanamadım tutsak gibi yaşıyorum
Tanrı'nın laboratuvarı gibi.
ikisi de değil yaşıyoruz işte
Sahneee
Hayatın her anından zevk alıyorum
Güzel bir sahne ve güzel oynuyoruz 😇
Oynanması gereken bir sahne.
sahne bence
Hapis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?