İstemediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum?

2 yıla yakındır düzenli olarak psikolog görüşmelerim oluyor. Yaşadığım şeyleri anlatmak ve içime atmamak için gidiyorum diyebilirim. Arkadaşlarımla kendim hakkında konuşmayı sevmediğim için tercih ettiğim bir yöntemdi aslında çünkü sizi tanımayan birine derdinizi ya da kafanıza taktığınız şeyi daha rahat anlatabiliyorsunuz. Görüşmelerimiz daha çok hafta degerlendirmesi gibi oluyordu ve sohbet havasında geçiyordu. Son görüşmemizde bana danışman gözüyle artık bakmadığını, mesleki kişiliğinden ziyade sosyal kişiliğiyle bana yaklaştığını dile getirdi ve bu durumun sağlıklı olmadığını söyleyip beni başka bir meslektaşına yönlendirmek istediğini söyledi. 2 yıldır o kadar alıştım ki, yeni birine bu kadar alışabileceğimi sanmıyorum ve bir şey diyemedim. İstemediğimi dile getirmeli miyim bilemiyorum, psikolog danışmandan daha ileri bir ilişkimiz vardı bazen dışarıda buluştuğumuz da oluyordu arkadaş gibiydik ama değildik gibiydi de. Yeni birine alışmak da kolay olmayacak nasıl cevap vermeliyim karar veremiyorum
İstemediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum?