Susmuş, lâl olmuş, sükûta bürünmüş, sükûn olmuş, sesinden vazgeçmiş birinin içine, içiniz gider mi?

Susmuş, lâl olmuş, sükûta bürünmüş, sükûn olmuş, sesinden vazgeçmiş birinin içine, içiniz gider mi?

Susmuşsa bir dil, hele ki gönül eyvahlar olsun. Konuştuğu, anlattığı her şey "boş" imiş. Susarda artık tek kelam etmez. Ne içine konuşur nede yanına yaklaştırır. Kimseyi lâl edecek kadar küstürmemek gerek.
Aynen öyle.
Giden, gider yaptığı için gider. Alıp gittiğinde sadece kalbini değil, bir rüyayı da yanında götürür. Bu bitişin sonunda o rüyanın sende kabusla uyandığını hatırlatıverir. Fakat yinede içimizde gider, dışımızda gider, zamanımız da gider, aklımızda gider. Gitmeyen bir şey kalmaz. O giden her şeyi götürür. Resmen hırsızlık..
Teşekkür ederim
🌿
Sessiz insan hayata küsmüş insandır
Cevap
9Cevap
Hayır kaldırmaz
Sessiz anlatışları duyduğumu bilse sustuğu sürede hissettirdikleriyle yüzleşecektir. O bunu taşıyabiliyorsa ben sessizliği okurum
Gider. Sessizliğinin kıvranışı canımı yakar. İçim kaldırır mı hayır. Bir taraf için ölüm diğer taraf içinse zulüm.
Ben de sustum. Benim sessizliğim beni sağır etti zaten başkasının sessizliğini duyamam.
Karamsarlışı sevmem genelde
Kim benim sesimden vazgeciyosa net aptaldir
Bu benim sanirim benim icim kaldirmiyor.
Konuşurum empati yapmak isterim
Yok gitmez
Derin insanları severim
Hayır kaldıramaz
Şu herkesin sorusunda gülüp bende resmî olmanı kabullenemiyorum 😂😂
Sen de okursun, resmî olmak zorunda değilsin 😂 takılıyorum
Yok hayır
Hayır
Sanmıyorum 😒
Gider
Hayır çünkü erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?