AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kötü hissediyorum
Neden?
Kendimi ortalama bi ruh hali içinde hissediyorum.. idare eder diyelim. 🍀
Daha da iyi olursun umarım... 🙏
Umarım 🌸🙏🏻
Senelerdir eve kapalı yaşamaktan özgürlüğümü hissedemiyorum tutsak kalmış gibiyim
Dışarı çıkmayı dene...
Maalesef başaramıyorum
Neden zincirli misin?
Utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz biriyim hiç açılamadım insanlardan kaçıyorum hep eve kapandım senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep evde geçti her sene her mevsim her gün sabah akşam hep evdeyim zamanla iyice içime kapandım kendimi hayattan dışardan soyutladım dışarıya hayata yabancı kaldım
Peki bunu değiştirmek için ne yapıyorsun?
Çocukluğumdan beri istesemde değişemedim 35 yaşındayım her şey daha da zorlaştı gençliğimi yaşayamadım başarısız oldum yetersiz kaldım hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım
Peki bunu değiştirmek için bir şey yapmayı düşünüyor musun?
Yaptım ama olmadı gerisi gelmedi maalesef hayatı sınırlı kısıtlı yaşadım böyle de devam ediyorum istesemde değişmiyor
Peki neden bunu bana anlatıyorsun? Amacın ne?
Amacım yok sadece cevap yazdım iyi günler
Seni kırmak için söylemedim. Demek istediğim durumundan şikayet etmenin sana bir faydası var mı?
Hayır bir faydası yok ama maalesef hayatta başarısız güçsüz yetersiz biriyim hayatın dışında kaldım toplumda yerim yok kendime ait hayatım olmadan yaşlanıyorum
Çaba sarf etmediğin sürece bir şey elde edemezsin. Şikayet etmenin de sana bir faydası olmaz zaten.
Haklısın
Uyumaya ihtiyacım var
Neden?
Yorgunum
Madden mi manen mi?
Her ikisi de
Uyursan madden dinlenebilirsin. Ama manevi yorgunluk uykuyla geçmez, sadece uyuşur.
Uyuşmak için alkol alıyorum zaten
Alkol bir çözüm değil ki. İyileşmek için çözüm aramalısın. Alkol kabullenip köşene çekilmek demek.
Zaten öyle yapıyorum
Neden iyi olmaya çalışmıyorsun peki?
Yalnızım çünkü
Belki de kabullendiğin için yalnızsındır?
Artık kabullenmek zorunda kaldın
Bir şeyleri yanlış ya da eksik yapmışsındır belki?
Daha ne yapayım
İnançlı bir insan mısın? 🤔
Değilim maalesef
Öyleyse derdini dökebileceğin kimse yok. İnsan insanı anlayamaz çünkü. Ne kadar anlatsan boş... En azından üzerindeki ölü toprağını atıp bir mücadeleye girmen gerekiyor ama. Karamsarlığa kapıldıkça daha çok batarsın.
Dibi gördüm zaten merak etme
Umarım karanlıklardan aydınlığa çıkmana vesile olacak şeyler yaşarsın...🙏
Umarım
Kaygılar içinde boğulduğumu hissediyorum.
Neden kaygı duyuyorsun?
Sen tesettürlü gaziospaşada yaşayan kız değilmisin
Değilim 🤔
Peki bacım
Çoğunlukla mutsuz, umutsuz, sıkılmış hissediyorum.
Neden?
Yaşadığım hayattan pek memnun değilim kendimi eksik ve değersiz olduğumu düşünüyorum sevilmeyeceğimi de
Sevgiyi hak ettiğine inanıyor musun?
Demek istediğim benim sevdiğim olmuyor evleneceğim biri çıkmıyor hayat arkadaşım çıkmıyor belki daha doğmamıştır 😪
Keyfim yok pek çok bunaldım
Bazı şeyler güç olmasın diye geç olur. Elbet bir gün karşına çıkacaktır o insan. Yeter ki sen dua et ve sabırla bekle. 😇
Bazen böyle yaşamak bile zor geliyor insana çok üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi elimde değil çok takıyorum kolay değilki
Bende seninle aynı durumdayım. Eskiden çok stres yapardım, kaygılanırdım, mutsuzdum. Ama şimdi akışına bıraktım ve rahatladım. Üzülmek, düşünmek ya da dert edinmek bir çözüm değil. Bir faydası da yok. İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama ben ne zaman ki Allah'a yöneldim, O'na sığındım o zaman kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Allah'a güvenmek, O'na dayanmak ve sabırla beklemek... Bunu yaptığın zaman ne kaygı kalıyor ne sıkıntı.
Geri kaldın diyen bile oluyor öyle deyince kendimi kötü hissediyorum
İnsanların ne söylediğini umursama. Vardır senin de bir nasibin elbet. Umutlu ol.
Genel olarak iyi ya sizin
Gayet sağlıklı hissediyorum şükür. 😇
İyi o zaman. Hayat nasıl gidiyor 🤗
Yıkık
Neden?
İyi sayılmaz
Neden?
Çok neden var
Peki iyi olmak için ne yapıyorsun?
Elimden bir şey gelmiyor
İnançlı bir insan mısın?
Evet
Öyleyse Allah'a sığındığın zaman, kalbinle her şeyinle O'na yöneldiğin zaman, dünyayı bir kenara bırakıp O'nun rızasını ve sevgisini kazanmayı kendine dert edindiğin zaman omuzlarındaki yük kalkacak, yüreğin ferahlayacak ve önünde hiç beklemediğin kapılar açılacak. Belki şu an kendine dert edindiğin birçok şey dert olmaktan çıkacak. Biz insanoğlu ne zaman ki dünyaya dalıyoruz o zaman dertler derya oluyor. Ne zaman ki dönüp Allah'a yöneliyoruz o zaman dertler tuzla buz oluyor. Hayatın işleyişi bu şekilde.
Olmuyor
Neden olmuyor?
Bazen
her zaman vardır
İyi hissediyorum.
Bi geliyi Bi gidiyi
İyi gibi senin
bazen her insan gibi
Ara sıra evet
Şu an nasılsın?
Bıkkınım
Seni bıktıran şey ne?
Sanırım zamanla biriken damlalar
İnançlı bir insan mısın?🤔
Evet bu bir çözüm mü
Elbette çözüm. İnançlı olmak insanın en büyük şansı. Düşünsene bir odada yalnızsın, gözlerini kapatmışsın ve içinden ne geçiyorsa kelimelere döküyorsun. Canını yakan her neyse dile getiriyorsun. Belki çaresizsin, belki üzgün... Belki her gün ölüyorsun... Sen "Allah'ım ölüyorum" diyorsun, O sana hayat veriyor. Sen "yüreğim daraldı. Bir el sanki kalbimi sıkıyor" diyorsun, O sana ferahlık veriyor. Sen "yalnızım" diyorsun, O "Ben varım" diyor. "Çaresizim" diyorsun, "Çare bende" diyor. Soruyorsun "Neden?" Diye. "Neden bu acıyı çekiyorum." O sana "Bekledim gelmedin. Bana gel, bana dön diye verdim bu acıyı" diyor. Sen gözlerini kapatmış anlatırken, O seni duyuyor ve seni anlıyor. Seni yargılamıyor. Sen ağlayacak bir omuz ararken belki Rabb'im sana nuruyla sarılmak için O'na dönmeni bekliyor.
Biriken damlalardan bahsetmişsin. Neden o damlaları kendine yük ediyorsun? Neden gözlerini kapatıp damla damla Rabb'ime dökmüyorsun?
Bak beni etkileyen bir şey vardı çocuğun biri her gün tanrıya dua edermiş bisikleti olsun diye ama olmamış sonra gidip çalmış bu sefer tanrıya affetsin diye dua etmiş demem o ki insanız beşeriz her şeyin altında bir yalvarma ya da dua beklememiz doğru değil
Evet ama dualar hayatımızı kolaylaştırır. İnsan neden yaşadığını unutmamalı. Dünyaya daldığı an sıkıntılarda boğulur insan. "Beşer şaşar" şaşar demişler. Hatalarımızla, günahlarımızla varız. Ama hayatta her şeyden önce iyi bir insan olmaya çabalamalıyız. Yanlış şeylerin peşine düştüğümüz zaman o yol diken olup batar ayaklarımıza. Doğrunun peşinden gittiğimiz zaman ise o yol su olup yıkar ayaklarımızı. En azından ben bu şekilde inanıyorum.
İnancına saygı duyuyorum ama bunlar tamamen motive için söylenen sözler iyi insanlara yük olan bir dünya
Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum aslında. Bende çok sancılar çektim. Yalnızlık, acı, mutsuzluk... Kötü zamanlarım oldu. Bir elin yüreğimi sıktığı... Karamsarlığa kapıldığım, strese girip kaygılarda boğulduğu... O kadar dertliydim ki çok gözyaşları döktüm. Ne zaman ki Allah'a yöneldim o zaman iyileştim. O zaman şifa buldum. Kur'an-ı Kerim bir hidayet rehberidir. Onu okuduğun zaman yolunu da buluyorsun. Derdin Allah'ın sevgisini ve rızasını kazanmak olduğu zaman diğer her şey önemini yitiriyor. Allah için çabaladığın zaman yükün hafifliyor. İnşirah suresi en sevdiğim surelerdendir mesela. Yüreğini ferahlatacak olan da belindeki yükünü kaldıracak olan da zorlukla beraber kolaylıklar verecek olan da Allah'tır. Kul bunun bilinciyle yaşadığı zaman hayat daha da kolaylaşıyor. Benim için öyle oldu. Şu an ne kaygım var ne de sıkıntım. Şimdi bu yüzden burdayım. Arşimet suyun kaldırma kuvvetini bulduğunda bunu kendine saklamamış. Onun gibi düşün. Bende bir formül bulmuş gibi hissediyorum kendimi. Bir anahtar bulmuş gibi... Ve bunu kendime saklamak istemiyorum...
Elbette paylaşmak güzeldir katılıyorum ama düşüncelerimiz yaşadıklarımız farklı olabilir ülkemiz de din tamamen başkalarını uyutmak için kullanan bir yöntem
Ben dini sömürülerin farkındayım. İnsanların dinimizi çıkarları için kullandıklarının hatta beyin yıkadıklarının... tarikatlarla insanları cahilliğe sürüklediklerinin... ve dahasının... Ben dini başkarından öğrenmedim. İnancımı kendi içimde buldum. Bu söylediklerimde başkasından duyduklarım değil, kendi içimden geçenler sadece. Hissettiklerim... Ben her gün Kur'an meali okuyorum ve namaz kılıyorum. İbadetlerimi yerine getiriyorum. Ve söylediklerimi de Kur'an-ı Kerim'e dayanarak söylüyorum zaten. Senin inancın ne boyutta bilemiyorum tabi. Tam olarak neye inandığını da. Ama eğer Allah'ın peygamberleri ve kitapları da bu inancının içindeyse bu inancına aykırı hiçbir şey söylemediğimden eminim. 😇
Ben senin için demedim zaten evet bilgilisin kendince öğrenmişsin bu konuda bir itirazım yok
Yaşamadan anlaşılmıyor aslında...😇
Yaşadığımız kadar yaşadık bence fazlası fuzüli 😊
Ne yaşadınız ki bu kadar?
Çok şey hayat her şeyi öğretti
Ne gibi?
Uzun aslında
Anlatmak istiyorsan dinlerim...
Sana ne aw