Kişilik & Karakter Hayatta kimi kendinize örnek alıyorsunuz? kitaplartesadufdegil Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hayatta kimi kendinize örnek alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,7b cevap paylaştı. Kimseyi kendime örnek almam.. kendim olurum sadece 1 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 94% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçükken ailemi örnek alarak büyüdüm şimdide kendi kendimi tanıyarak kendimden örnek alıyorum. 1 1 Yorumla Darkqueen00 9 ay Sonunda doğru olanı yapmışsın Yorumla
LiarProphet Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 713 cevap paylaştı. Sinan Canan ve Oktay Sinanoğlu 1 0 Yorumla
renkli_bukalemun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Memur olan insanlar ama her memur değil 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Warren buffett 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseyi kendime örnek almam.. kendim olurum sadece
Küçükken ailemi örnek alarak büyüdüm şimdide kendi kendimi tanıyarak kendimden örnek alıyorum.
Sonunda doğru olanı yapmışsın
Sinan Canan ve Oktay Sinanoğlu
Örnek aldığım kimse yok.
Memur olan insanlar ama her memur değil
Kimseyi
Atatürk
Kendimi tabiki
Warren buffett