Geldik Bu dünyaya öyle ya da böyle bir şekilde son bulacak bulmasına ama bu son bulacak hayatı da dolu dizgin yaşadım demek için ne yapıyorsunuz

Geldik Bu dünyaya öyle ya da böyle bir şekilde son bulacak bulmasına ama bu son bulacak hayatı da dolu dizgin yaşadım demek için ne yapıyorsunuz

hayatı dolu dizgin yaşamak deyince maalesef insanlar har vurup harman savurmak, hovardalık yapıp ahlaktan uzak yaşamak gibi algılıyor, ya da kendisine ait olmayan fikirleri yapmak sanıyor. Bilakis, kendine bakmak, kişisel zevklerinin olması da hayatı anlamlandırmak demektir. Buna gayret ediyorum.
Hobileriyle vakit geçirmek, gezmek, sevdikleriyle vakit geçirmek gibi gibi. Bunlar yapılabilir. Ama bana soracak olursan, hobilerimden çok uzağım (istediğim için değil yani hobim zaten neden uzak durayım), ilçe dışına daha önce çıkmadım, sevdiklerimin vakit geçirmekten anladığı pek bir şey yok.
"Ben hayatı yaşadım" lafını mutlak manada söyleyeceğimi zannetmiyorum, bu gerçeği kabullendim. Bu hayatı yaşadım derken sıradan bir hayat baz alarak söylenebilir ancak. Bir şey yapmıyorum.
Şansın zirvesinde olmak lazım
Cevap
3Cevap
Bir şey yapmadım hiç.
Ben değil, Allah bişey yapacak artık. Onun kıralına göre, şu noktada hırs yapmayıp oturup beklemem gerekiyomuş :)
Yaşadıkların seni tatmin ediyorsa açık havada, semaverde içtiğin bir çay bile o duyguyu yaşatır insana
Bir şey yapmıyorum
son zamanlarda sadece çalışıyorum 😏
😄Dünyayı gezmediğim kesin
Diyemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?