Hayatın kendi avuçlarının içinde,
Sen müsaade ettiğin kadar yüzebilirler gönül denizinde...

Hayatın kendi avuçlarının içinde,
Sen müsaade ettiğin kadar yüzebilirler gönül denizinde...

Kendime değer veriyor ve kendimi önemsiyorum. Artık mantık ve duygu arasında kaldığım her adımda o an ne istiyorum soruyorum. Yapmak istemediğim hiç birseyi yapmıyor. Yapmak istediğim herşeyi yapıyorum.
Vicdanıma, ruhuma, benliğime saygısızlık yapmadan. Kendimi sarıp sarmalıyorum. İçimdeki çocuğa sarılıyorum. Ona şefkat gösteriyorum. Bir zamanlar görmezden geldiğim için özür diliyorum. Hatalarımla doğrularımla onu ben olduğum için kucaklıyorum.
Sevdiğim şeylere yöneliyorum. Kendimi suçlamıyorum.
Farkındalık için bir adım geri gidip hayatına bakması gerekiyormuş insanın. Zor oldu ama bu bakış açısına ulaştığım için mutluyum. Herkesin istediği gibi biri olmaya çalışırken kendimi hiç bulamamışım.
Kendimi bulduğumdaysa bunu şikayet edenlere beni aşağı çekmelerine izin vermiyorum artık. Daha ne kadar nefes alacağım ki. Bunu babamın mezarındayken düşündüm. Bir tarafı mezarlık karşısında hemen Balat var. Hayat akıyor telaşlar telaşalar. Bir bakıyorsun diğer tarafta bu insanlarda bunları yaşadı. Neleri eksik kaldı. Ne götürdüler oraya? Hangi heveslerini yaptılar ya da hangilerini yapamadılar. Ölümü hatırlamak biraz insanı kendine getiriyor.
Kendine değer vermek kendini sevmekle başlar kendini olduğu gibi görmek hiç bir şey yapmaya gerek yok insan içindeki insanı üzmesin yeter
Cevap
2Cevap
Evet kendime her zaman değer veriyorum ve kendimi seviyorum
Mesela fedakarlık kendine birşeyler aldırmak güzel şeyler tabiki veriyorum herşeyi kendi kendime konuşuyorum kendimle gurur duyuyorum değer veriyorum tabiki
Kendime değer veriyorum çünkü hayatımın başrolü benim.. isteklerimi gerçekleştirmek için elimden geleni ardıma koymadan anı yaşarım..
Kendime deger veriyorum kendimi seviyorum kendimi beğeniyorum araştırıyorum bunlara okuyorumu da ekleyecegim inşallah yakında.
Gerekli değeri vermediğim için pek bir şey yapmıyorum
Gece yapboz yapacağım mesela. Beyin antremanı.
Değer veremedim
Evet veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?