“İnsanları harekete geçirmek için iki manivela vardır... Menfaat ve korku.”

“İnsanları harekete geçirmek için iki manivela vardır... Menfaat ve korku.”
Tabiki baya sene sonra o olay bana yaşatılmaya çalışıldı ben engel oldum eskisi gibi olmadı çünkü sezdim tuzağı o zaman tuzağa düşmüştüm çok korkmuştum dua ettim hep kurtardılar kendim kurtuldum baya sene sonra yine kurtuldum bu kez o şekilde olmadı yukarı çıkmadım bile tacizler edemedi zorla sahip olamadı korkutamadı hedefine ulaşamadı bu kez önceden evet korkuttu baya bir taciz etti yine o yüzden yine denedi korktuğum için tacizler etti hep kurtardılar sonra ben kurtuldum baya sene sonra ben kurtuldum o zaman sessizdim baya kötü durumdaydım ama geçen sene öyle değildim daha değişim oldu haliyle zaten muhattap olmuyordum sarılmadım sohbet etmedim hep mesafeliydim
Hayır yüzleşmem çünkü benimkisi insanlık dışı, inan birinin yüzümü yemesi hiç istemem yamyalık beni ürkütüyor en çokta ben hayattayken bunu deneyimlemek hiç istemiyorum.
Bu korkuyla karşılaşacağını sanmıyorum. Yamyamlık pek yaygın bir şey değil.
Umarım hiç deneyimlemezsin.
Bunu biliyorum ama hani bir ihtimal ne olacağı belli mi olur çıkıyor öyle manyaklar geçen öyle haber okudum iyice tetiklendi.
Bu ihtimal çok düşük ama yine de dikkatli ol ve fazla etkisinde kalmamaya çalış.
Bunu tetikleyecek şeylerden uzak kalmaya özen göster.
En büyük korkumla yüzleşmedim hem hangi aklı başında insan en büyük korkusuyla yüzleşmek istesin ki
Cevap
1Cevap
Benim en büyük korkum yok
Hayır çünkü korkulari düşündükçe kendine çekiyorsun neyi çok sever isen onunla sinaniyorsun bu yüzden korkularımı ve aşırı sevme iç güdümünu törpüluyorum
En büyük korkumla yüzleşiyorum bu aralar. Hiç iyi değilim ondan belki de.
Hayır. Belki biraz daha yaş almam gerek halledebilmem için. Şimdilik ondan kaçıyorum.
Güçlü olmak için yüzleşmek zorunda kaldım
Evet yüzleştim çok kötüydü ama geçti 🥹
yuzlesicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?