Kişilik & Karakter Hayatınızdaki gerçek nedir? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sanal alem boş-gerçek hayatlarınız yok... gerçeğiniz ölümü mü beklemek? ordan oraya savrulmak mı? Hayatınızdaki gerçek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayatımda ki tek gerçek benim 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayatındaki gerçek olan tek şey güvendiğin insanların yanında olması ve bu insanlarla halen yaşamın iyi bir yöne doğru evrilebilmesi 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir gün hayatımın son bulacak olması. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tek gerçeğim anneyim 🌸 1 0 Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gerçdğimiz bizi kendimize getirmeye çalışıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatımda ki tek gerçek benim
Hayatındaki gerçek olan tek şey güvendiğin insanların yanında olması ve bu insanlarla halen yaşamın iyi bir yöne doğru evrilebilmesi
Bir gün hayatımın son bulacak olması.
Tek gerçeğim anneyim 🌸
Gerçdğimiz bizi kendimize getirmeye çalışıyor
Yok akış neyse onu yaşamak
Hiç mutlu olamayacağım gerçeği
Hayatım yok aşırı iğrenç