İnsanların kötü olduğu beynime kazındığı için kimsenin değeri hak etmediğini düşünüyorum, gram iyi niyet yok içimde kimseye karşı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum bendede var ama öyle düşünmemiz doğru değil nice insanlar var kalpleri temiz kötü duygular beslemeyen saf bir şekilde yalansız bir şekilde senle olmayı isteyen. bende diyordum bu zamanda evlenilecek kız yok sonra birini gördüm bu kız benim hayalimde olan kızdı böyle bir kız varmıydı be deyip konuştum kendi kendime tam bir hanımefendi ve aile kızı sonra baya zaman geçti kıza açıldım işte kısmet olmadı biraz geç davrandım kızda nişanlanmıştı nişanlı olduğunu söyledi oysaki o gün onu gördüğüm o gün onunla konuşsaydım şu an burada bu yazıyı yazmaz amaan her neyse kısmet değilmiş işte amaaa uzatım
015 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar dış görünüşe de önem veren varlıklar ama ben çirkinim mesela
Cevap sahibi+1 yılHiç birşeyi zamana bırakmayın herşeyi zamana bırakın ama hoşlandığınız insanı zamana bırakmayın kaybedersiniz
Soran+1 yılHoşlanmıyorum kimseden
Cevap sahibi+1 yılİşin ilginç tarafı o kız sadece benim gözümde güzeldi onu Türkan şoraya benzetiyordum çevrem bana diyodu başka birini bulamadın mı sana yakışmıyor diye
Soran+1 yılİyi
Cevap sahibi+1 yılÇirkin diyordular
Cevap sahibi+1 yılSana nasihat etmedim anlamlı şeyler söyledim söylediklerimden bişeyler çıkar :)
Soran+1 yılBenim durumum farklı biraz daha
Cevap sahibi+1 yılbi çikolata ye sakinleş😂
Soran+1 yılTahammülüm yok genel olarak insanların değersiz ve kötü olduğunu düşünüyorum ben öyle bulabilirim dünyada hala iyi insan var dedikleri iyi insan kime göre neye göre iyi
Cevap sahibi+1 yılİyi insanlar var o yüzden hala kıyamet kopmuyor
Soran+1 yılBenim travmalarım var geçmişten gelen ve sinirlerim bozuk, evlensem bile geçmişte birilerini üzüp sonra telafi etmemiş midir diye takıntılarım var veya bana yapılanı başkasına yapmış mıdır diye güvenmiyorum kimseye
Soran+1 yılO yüzden kimin ne yaşadığını bilmeden yargılamayın şöyle böyle diye
Cevap sahibi+1 yılSana yapılanı derken cinsel anlamda mı bahsediyorsun?
Soran+1 yılHayır şimdi şu kafadan bi çıkın önce o öyle yaptı diye herkes yapacak değil falan insanların doğası aynıdır ve herkes kötülük barındırır içinde
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Son 10 yıldır ülkemizde gelişen olumsuzluklar sonucu bu duruma bir tek sen sahip değilsin. Tüm ülke psikolojisi bu halde. Eskiden kimin ne olduğu bilinirdi. Annemiz bir yere giderken komşuya emanet ederdi bizi. Şimdi ise akrabaya bile bırakamaz halde insanlar.. yani demem o ki toplum yapısı ve insanlar çok değişti. Güven sorunu yaşaman çok normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ya önceden eşini aldatan insan iş yerinden falan birini bulurmuş ya da yaşadığı mahalleden falan şimdi internet denen şey çıktıktan sonra hiçbir şekilde kimseye güvenilmez oldu anlaşılmıyor yani aldatıp aldatmadığı bile kolay kolay mesajlaşıyor sonra bütün mesajları kanıtları yok ediyor falan güvenmek zor, bir de neymiş asıl benim gibi insanlar dış görünüşe bakıp yargılarmış sevmediğim biriyle evlenip hayatını mahvedeceğime kendi hayatımı mahvedeymişim insanın siniri bozuluyor ne hissettiğini anlamadan konuşmayı çok biliyorlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
aynen :(( aşkda yok zaten evlenmekte mantıksız bence. En iyisi evlenmemek
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlensen bile bir yerden sonra artık onun kahrını çekiyorsun gibi bir yere gidiyor insanı çökertiyor aşk zaten dediğin gibi yok tutku var insanlar dış görünüşü beğeniyor heves duyuyor evlendikten birkaç yıl sonra o da sönüyor çocuk falan da olunca devam ediyorlar işte
+1 yılOlur duyguların yoksa insanların hayatlarını etkileme bence. Mahvedeceksen kendi hayatını mahvet.
081 Yorumla
Soran+1 yılKendi hayatım daha değerli kendi hayatımı mahvetmem asıl
- +1 yıl
O zaman kimsenin hayatını mahvetme kardeşim.
Soran+1 yılİnsanlar masummuş gibi davranmayın lütfen
- +1 yıl
Sen buradan nasıl duruyorsun peki?
Soran+1 yılİnsanlar her yerde var
- +1 yıl
Sen istedin diye olmayacaklar mı peki bu nasıl bir kafa yapısı
Soran+1 yılŞimdi böyle konuşuyorum bu fikirlerim var diye ben kötü mü oluyorum?
Soran+1 yılBen öyle bir şey mi dedim kafanda kuruyorsun ya insanlar her yerde olduğu için olabilir mi acaba demek istedim ben etrafımda da var birsürü insan mesela
- +1 yıl
Kötü oluyorsun evet. İnsanlar diyorsun genelleme yapıyorsun. Bazı insanlar desen bir şey demem. İyi insanlarda var güzel düşüncesi olanlarda var. Duygusal olanlar zarar vermeyenler de var. Bence hayata olumlu sinyaller gönder sen. Kafandakini de sil at.
Soran+1 yılİnsanların tamamı dış görünüşe önem veriyor ve öyle insanlar birilerini kırmaya çok meyilli insanlardır
Soran+1 yılİnsanların tamamı iyilik de barındırır kötülük de barındırır benim travmalarım var geçmişten gelen ve sinirlerim bozuk, evlensem bile geçmişte birilerini üzüp sonra telafi etmemiş midir diye takıntılarım var veya bana yapılanı başkasına yapmış mıdır diye güvenmiyorum kimseye evlensem bile düşman olma ihtimalim var o derece takıntılıyım
- +1 yıl
Takıntılıysan evlenme bence.
Soran+1 yılKimse değeri hak etmiyor zaten şimdi bu düşüncemle ben de hak etmiyor olurum dimi kdkdk neyse Allah zaten beni çirkin yaratmış benim neyime
- +1 yıl
Ben bunu söylemedim ki düşüncende yanlışlıklar var dostum. Ama sen fena halde ön yargılı insansın anladığım bu. Asıl senin gibi insanlar dış görünüşe bakarak yargılar. Buna emin ol yani.
Soran+1 yılDiğerleri yargılamıyor mu mckfk
Soran+1 yılBenim ne yaşadığımı bilmeden konuşmanız kolay
Soran+1 yılBen kimseyi dış görünüşüyle yargılamıyorum aksine yargılayacak olsam bile dizginliyorum kendimi dikkat ediyorum özellikle yargılamamaya hassas olduğum konu olduğu için bilip bilmeden konuşma yani
- +1 yıl
Ya ooooo ne yapıyorsan yap
Soran+1 yılUmrunda değilse niye yazıyorsun o zaman
- +1 yıl
Laf anlatmaya çalışıyorum anlamayana ne yapabilirim?
Soran+1 yılSen de beni anlamadın?
Soran+1 yılBu nasıl bir kafa yapısı falan dedin sonra onun açiklamasını yapınca onunla ilgili bir şey de demedin kckxkfjjf ama neden sen bilincindesin ben değilim kfkfk neyse ya
- +1 yıl
Ben seni gayet iyi anladım saçmalıyorsun
Soran+1 yılBenim travmalarım var
Soran+1 yılAnlamışmış Allahım ya kfkfk bana bu nasıl bir kafa yapısı sen istemiyorsun diye olmayacaklar mı insanlar dedin onun açiklamasını yapınca da ben ne diyorsam o saçmalıyorsun olaylarına girdin halbuki o manada demedim senin etrafında mı dönüyor dünya pardon?
- +1 yıl
Travmalar atlatılır ama sen kendini kapatmışsın. Benimde travmalarım var herkesin bir travması kavgası var. Bu hayat böyle ister sev ister sevme. İçinde iyi insanlarıda barındırıyor kötüleri de ben iyi insanım. Ben eğer kimseye bulaşmıyorsam kötülük yapmıyorsam masumca düşünüyorsam kimsenin malında mülkünde gözüm yoksa ibadetlerimi yerinde samimi şekilde yapıyorsam helal yolda kazanıyorsam kötülük yapmayıp zarar vermiyorsam ben iyi insanımdır kendimce.
Soran+1 yılKusursuz insan yoktur bunu da unutma ben kendime hiçbir zaman ben iyiyim demem
- +1 yıl
Kusursuzum demedim kendimce dedim. Her insanın bir kusuru vardır.
Soran+1 yılBelki sen de bir insanda travma bıraktın nereden belli bunu bilemezsin ki ama sen bilsen bile o kafasında kurmuş bana ne ben iyiyim defolup gitsin ve bu durumda iyi insan olursun neyse nfnfj böyle düşünecek birisin gibi hissettim sadece
- +1 yıl
Hayata bakış açını değiştirmen dileğiyle.
- +1 yıl
Değiştirmen*
Soran+1 yılBen seninle ilgili fikrimi söyledim genel insanlarla ilgili değil onda da sadece buradaki konuşmalardan vardım bu yargıya yoksa tanımıyorum etmiyorum benim fikrimin gözünde önemi de olmayabilir
- +1 yıl
Fikrine kapılma fazla. Hoş değil çünkü.
Soran+1 yılSen de karşı tarafı dinlemeden senin fikirlerin dünya gerçeklerini belirliyormuş gibi konuşma açıklama yapıyorum ben ne dersem o modundasın.
- +1 yıl
Olması gerekeni konuştum ben.
Soran+1 yılPeki şimdi ben orada insanlar her yerde var derken insanların benim isteğimle olmayacaklarını mı demek istedim?
Soran+1 yılAsıl benim gibi insanlar dış görünüşle yargılarmış tanımadan konuşuyorsun
- +1 yıl
Tamam arkadaşım bildiğin yolda git en iyisi.
Soran+1 yılHala anlamıyor ya
Soran+1 yılTamam dünya senin etrafında dönüyor
- +1 yıl
Neyi anlamıyorum ne alaka dünyanın benim etrafımda dönmesi saçmalama bence.
- +1 yıl
Uzatmıyorum iste bildiğin yolda git diyorum ne diyeyim daha?
Soran+1 yılYa en üstteki mesajda demek istediğim şeyi yanlış anlıyorsun sonra kendimi açıklayınca yine sen doğru oluyorsun bu sinir bozucu anlamaya çalışmıyorsun
- +1 yıl
Arkadaşım anlıyorum. Hani uzatmıyorum uzatmamak için tamam diyorum değil mi?
Soran+1 yılBenim haklı olduğum hiçbir taraf yok mu şimdi burada buna sen mi karar veriyorsun?
- +1 yıl
Haklısın. Haşa.
Soran+1 yılAsıl sana demek gerek bunu. D
Soran+1 yılAnlamaya çalışmadan konuşan sensin haklı olma ihtimalim yokmuş gibi
- +1 yıl
Nerden cevap verdim ki ben bu soruna. Tamam arkadaşım anlamadım ben haklısın özür dilerim.
Soran+1 yılDünya senin etrafında dönmüyorsa etrafında dönüyormuş gibi davranma ayrıca ben iyiyim kendimce dedin ya peygamberimiz her gün tövbe edermiş ve o bir peygambe
- +1 yıl
İyice saptırdın sen konuyu uzatmasak mı?
Soran+1 yılSinirlerimi bozdun zaten iyice tamam
- +1 yıl
Tamam hadi hayatta başarılar dilerim sana
Soran+1 yılTeşekkürler umarım beni bu fikirlerden kurtaracak biri çıkar da karşıma cidden mutlu olabilirim yoksa böyle insanlar delirtecek beni senin de benimle ilgili fikirlerim hoş değildi kötüsün falan dedin ya
- +1 yıl
Sen beni anladığına emin değilsin asıl. Neyse gönlünce olsun.
Soran+1 yılBen eminim demedim ki, ama sen de anlamadın tam olarak
- +1 yıl
Ben anladım demek istediklerini gayet net şekilde. Burada da senin içinde söyledim. karamsar olmana gerek yok iyilerde var ya neyse ne işte anlamayana zorla anlatamam.
Soran+1 yılAnlatma o zaman iyi olan da dört dörtlük iyi değil
- +1 yıl
Tamam.
Soran+1 yılBenim sadece güvenim yok ileride kocam olacak adam o travmalarımı başkasına yaşatmış olursa değer bile vermem o ite
- +1 yıl
Farkındaysan mesaj kısmında konuşmuyoruz. Tamam dedim işte uzatmasak mı?
Soran+1 yılZaten önemsemiyorsun bile karşı tarafın laflarını sen neyse iyi sabahlar
- +1 yıl
Sen öyle san. İyi sabahlar güle güle.
Soran+1 yılNeyimi önemsedin önemsenecek insan değilsin dersin şimdi nfjfjfj
- +1 yıl
Cevap kısmında konuşuyoruz sürekli farkında mısın
Soran+1 yılFarkındayım
Soran+1 yılNeyse kafama takınca da olan sadece bana oluyor başka kimseye olmuyor beni üzen insanlara bir şey olmayınca bana niye olsun ki kendime bunu yapmamalıyım
- +1 yıl
Neyse ben senin önemsenmeyecek bir insan olduğunu düşünmüyorum sadece yanlış düşünüyorsun dedim. Hayatta iyi insanlarda var. Tanırsın seversin sevmezsin sen bilirsin. Bu kadar hemen kestirip atma sadece bazı şeyleri anında. Neyse uzatmayalım.
Soran+1 yılDış görünüşümden dolayı sevilmeyeceğimi düşünüyorum
- +1 yıl
Dış görünüşten sevmeyen insan hiç sevmesin.
Soran+1 yılSen bakmıyor musun dış görünüşe
Soran+1 yılBeğenmediği biri çıksa kimse istemez bu böyledir
- +1 yıl
Öyle bir gayem olmadı benim.
- +1 yıl
Hayatıma insan olmuyorum ben şu an için.
- +1 yıl
Almıyorum*
Soran+1 yılBence herkes bakıyor ama neyse duygusal olarak bir şey hissedemezsin beğenmeyince
- +1 yıl
Ya Allah aşkına kendinle barışık olsana merak ettim seni göster bakalım.
Soran+1 yılSenin isteğinle mi göstereceğim
- +1 yıl
Kendi isteğinle.
Soran+1 yılYorum yapmayacaksan olur yorum istemiyorum
- +1 yıl
Yorum yapmam tamam.
+1 yılbunu düzeltmeye çalış
kendin yapamıyorsan psikoloğa gidebilirsin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBesleme zaten boş ver beslesen de erkekler hiçbir şey haketmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen başta iyi niyetli olsam bile sonradan herkese sinir olmaya başlıyorum bakalım nolacak adfh
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenme🤷♂️zorlaynmı var
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse bir şey hak etmiyor zaten
Kişilik & Karakter konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bence ön yargılarını biraz abartıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTravmalarım var geçmişten gelen sinirlerim bozuk çok
Soran+1 yılAnlamaz insanlar hala iyi insanlar da var derler anca o da kime göre neye göre iyi
+1 yılbende aynı. güvensizlik var.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim travmalarım var geçmişten gelen ve sinirlerim bozuk, evlensem bile geçmişte birilerini üzüp sonra telafi etmemiş midir diye takıntılarım var veya bana yapılanı başkasına yapmış mıdır diye güvenmiyorum kimseye evlensem bile düşman olma ihtimalim var o derece takıntılıyım
- +1 yıl
yükselen ya da güneşin başak mı :D
Soran+1 yılYok Oğlak burcum
- +1 yıl
yine toprak grubu :D hiç şaşırmadım
+1 yılzamanla güvenirsin o sevgiye dönüşür
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmem ben travmalarım var geçmişten gelen ve sinirlerim bozuk, evlensem bile geçmişte birilerini üzüp sonra telafi etmemiş midir diye takıntılarım var veya bana yapılanı başkasına yapmış mıdır diye güvenmiyorum kimseye
+1 yılEvlenme mecbur musun evlilik ilr bozdunuz kafayi
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur değilim zaten kimse bir şey hak etmiyor bir ömrümü ona adayacağım kadar değerli bir insan olamaz o değeri hak etmez kimse
- +1 yıl
Bende diyorum ki o zaman bu kafa yapısından çık, günlük yaşamına devam et , ne burada sitem ediyorsun
+1 yılBu kafayla evlenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim neyi hak ediyor ki zaten şimdi asıl ben böyle düşünüyorum diye ben bir şey hak etmiyor olurum jfjfjjf neyse
+1 yılNeden ki
04 Yorumla
Soran+1 yılTravmalarım var geçmişten gelen ve sinirlerim bozuk, evlensem bile geçmişte birilerini üzüp sonra telafi etmemiş midir diye takıntılarım var veya bana yapılanı başkasına yapmış mıdır diye güvenmiyorum kimseye
- +1 yıl
Takma kafana
Soran+1 yılTakılacak kadar var ama insanlar kötü mahlukatlar
- +1 yıl
Aynn bence de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlenirsem evleneceğim insana olumlu duygular besleyemiyorum, ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler