bir erkek tarafından cocukluk, ergenlik veya yetiskinlikte tecavüze ugrasaydiniz intiharmi ederdiniz yoksa kaldırabilirmiydiniz hayatiniza devammi ederdiniz lutfen dalga gecmeyin empati yapin durust cevap verin?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Küçükken olan ne varsa derin yaralıyor
Su an anne bam ayrılsa umrumda olmaz
peki ben cocuklumda 10 yasindayken benle yasit erkek arkadasima pasif oldum tecavuzle ayni sonuclari hissediorum sence bu olayda tum sorumluluk hata bendemi aileminde hatasi sucu varmidir?
Senle yaşıt mi?
Hayır tabiki intihar çözüm değil bunu yaşamış olan ve destek alan insanlardan biri olmak isterdim
peki ben cocuklumda 10 yasindayken benle yasit erkek arkadasima pasif oldum tecavuzle ayni sonuclari hissediorum sence bu olayda tum sorumluluk hata bendemi aileminde hatasi sucu varmidir?
Suç kimde bilmiyorum ama 10 yaşindaki bi çocukta olamaz bence
ikimizde kendi rizamizla yaptik ancak cok ani oldu genis dusundugumuz zaman ailemde bi hata suc olabilirmi ikimizinde ailesi cahil insanlardi bunuda ekliyim
Olabilir
Senin herhangi bi sucun yok kendini bu durumda asla suclu hissetme. Biliyorum suclayacak ve sorumluluk yukleyecek birini aramak normal ama ailen 10 yasinda bi cocugun boyle igrenc bi sey yapacagini nasil tahmin edebilirdi? Suclayacak birileri varsa o cocugun ailesi ve kendisidir. Boyle yetistirildigi icin. Lutfen kendine yuklenme. Kimse senin herhangi bi sucun olmadigini biliyo
10 yaşinda bi çocukla kastettiğim sensin bu arada yanlış anlaşılmasın
@yaren9703 ailem kultursuz cahil insanlardi babamla anam hergun kavga ederlerdir beni ilkokulda tamamen yanliz ilgisiz basibos biraktiler hicbir egitim vernediler arkadas secimi konusundada bilgi vermediler sucun bendemi ailemdemi oldugunu anlayaniyorum suc ailrmdeyse kendimi rahatlatmak istiom ancak kendimdeysede sucluluk psikolojisi icine giriyorum
Bundan sonrasi icin birini suclayarak yasamaya calismak sadece kacmana ve gercekleri yok salmaya calismak olacak bence. Eger olayi icsel olarak kabul edip bunun varligindan utanmadan ve gecmisteki cocukla barisarak yasarsan kendini bunalima sokmazsin. Bu boyle soyledigim gibi basit olmadigin farkindayim. Yapabilecegin en dogru ve tek sey psikolojik destek almak. Sana cok iyi gelecek ve kendini ozgur hissedeceksin eminim. Lutfen kendini de aileni de suclamaya calisma
@yaren9703 Şu an bu olayi kaldiramiyorum ancak intihar edecek kadarda cesur ve guclu yurekli degilim psikolog tam olarak tedavi edemez biraz iylestirir ancak sanirim ömur boyu yarim sakat kirik bir insan adam olarak kalarak yasayacagim cunku bir turlu yenemiyorum psikologunda %100 tedavi edebilecegini sanmiorum intihar edersemde musluman oldugum icin cehenneme gidecegimi dusunuom kafam karisik :D ancak ciddiyim
Sacmalama psikologlar cok onemli ve yardim edebilecek yetkili kisiler. Bu sekilde dusunursen bi yere varamazsin zaten. Ayrica kendine boyle yakistirmalarda bulunmak seni daha kotu etkiler ve dogru degiller. Neden boyle dusunuyosun? Cocukken yasadigin bi olay sebebiyle bu sekilde yasamayi hak etmiyosun. Kendini sevmeye calisirsan her sey duzelecektir
yaşamadan bilinmez ki
psikolojik destek almalısın
sen benim cocuklumdaki olayi yasasaydin napardin?
unutmaya calısırdım
Böyle bir şeye yaşamadan cevap verilemez ki
Hayır burada bir hata yok geçmişe bir set çekip önüne bakacaksın zaten 10 yaşında diyorsun aklın başında değil ufacık çocuksun ciddiye alınacak bir şey unut ve hayatına devam et
İntihar ederdim
psikologa gitmek hic aklina geldimi ya da psikologun boyle agir ve zor bir olayi tedavi edebilecegine inanmadigin icinmi intihar ederdin yoksa kaldıramadigin icinmi
Kaldiramazdim
yani bu cok agir ve zor olayi kaldiramadigin icin bunyen bedenin ruhun ayakta kalamayacagi icin psikolog ne derse desin boş yapicaktir fayda vermeyecektir seni anliyom her erkek kaldiramaz kaldiranda hayatina sakat kirik yarim olarak devam eder oyle degilmi? psikologa gitse bile %100 tedavi edemez yani sana gore?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!