Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Hayır ilgim azalmaz.. ben zaten beni mutlu edeceği ya da bana faydası olacağı için bir şeyi başarmak elde etmek isterim bu olduktan sonra da sadece huzurlu bir şekilde zevkini sürerim.. sıkılmam.
Sadece benim mi eskisi gibi hevesim kalmıyor lan, ne bu yorumlar. 😄 canım pahasına savaşırım elde etmek için her neyse istediğim şey, elde ettikten sonra eskisi gibi cazip gelmez. Nankörlük budur. 😂
2 aydır falan afro maşa istiyordum, birkaç gün önce aldım kargo geldi kutusuyla beraber aldım kaldırdım dolaba. Çünkü neden? Artık elde ettim anlamı kalmadı. Sıkılınca gider yaparım saçımı başımı artık. 😂
Çok fazla istediğim şeyler olmak için bayağı bayağı bi geciktiriyorsa olduktan sonra ilgi tükenmesi gibi değil heves kaçması gibi bir şeyler oluyor yahut ben geçkin gönüllüyüm bilmiyorum Fazla sıkılganım onu biliyorum. Gerçekten hissedip hissetmediğimden emin olmadan bir şeyler söylüyorum sonra kurtulamıyorum kendilerinden falan 🤦🏻♀️
Aslında öyle tüketici bir yapım yok. Ama insanın doğasında var böyle bir yaklaşım: Çok istemediği, yokluğunu hissetmediği ve kolay elde ettiği şeylerin tatmin duygusu 12 saat bile sürmüyor artık ki ben eşyalardan bahsediyorum. Günümüzde insan insana yapıyor bu muameleyi. Birbirimizi de tüketiyoruz.
maymun iştahlı oluyor öyle insanlar 😄 ben de biraz insan konusunda değil ama eğitim konusunda maymun iştahlı olabilirim. ama bir eğitime başlayınca bana ve hedeflerime uygun olmadığını kesfedersem egitimi birakabilirim, bundan doğal bir şey olamaz. önüme bakarım..
Hayır, tam tersine değer bilirim 5-10 yıllık çantalarım, giysilerim var her gören daha dün aldım sanıyor her zaman temiz titiz kullanırım, bir şeye sahip olduktan sonra şükür eder kıymetini bilirim.
Bir saat aldığım zaman veya başka bir şey hevesin geçene kadar kullanıyorum. Sıkılınca kenara bırakıyorum sonra tekrar neşe ile giyiyorum ilk günkü gibi mutlu oluyorum.
Elde ettiğim şeye göre değişiyor ama genelde anlık heves ile aldığım, elde ettiğim şeylerden sıkılıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elde edince kim ne derse desin her şey bir süre sonra normalleşir, hep varmış gibi olur ve sıradanlaşır. O yüzden karşı cinsin sizi elde edilmesi gereken biri gibi görmesinin önüne geçin, çok zoru oynamayın.