Evet, sana klişe bir soru soruyorum. Acılarına, sorunlarına rağmen o güzel gülümsemeni insanlara gösteriyor musun? : )

Evet, sana klişe bir soru soruyorum. Acılarına, sorunlarına rağmen o güzel gülümsemeni insanlara gösteriyor musun? : )
Hayır maalesef.. her şeye rağmen gülemiyorum zaten her şeye rağmen gülebiliyorum diyen de yalan söylüyordur bana kalırsa. çünkü insanın canını sıkan gerçekten mutsuz eden bir şey varken gülemez.
Duygularımı amacından şaşırmamak önceliğim. Ağlamam gerekirken gülmem. Gülersem ruhum acı çeker. Bu nedenle geceleri herkesten uzaklaşmayı severim. Uyumadan 10 dakikalık gece duruşumu sergiliyorum. O gün ne hissettiysem o an dışa vuruyorum. 10 dakika yeterli geliyor gelmese de zaten yatağa başımı koyduğum an uyuyorum. Onunla iyileşiyorum. Çok da dramatik olmayayım ben genelde gülerim. İnsanları ruhumda gülümseyerek ve bayram şekeri dağıtarak misafir ederim. 🐥
Bir şeylerin daha da farkına vardım ve uygulamaya geçtim.
Bazı güzel insanların : ) dediklerini aklıma kazımaya çalışıyorum. 🌸
Devamının gelmesi için biraz kendi kabuğuma çekilerek (ki şu an en doğrusu bu kesinlikle) uğraşıyorum.
Güzel kalplim, teşekkür ederim rapunzelim. Hepimizin hayatında güzel şeyler olsun. 🌸💖
Evet gülüyorum.☺️☺️Yaratan ağlatmasın. Hayat bu acı tatlısıyla bir bütün olarak yaşanıp gidilecek bir süreç. Acılar da hayatımızda geri dönüşü olmayan kötü etkiler yer etmedikçe yer edinmesi gereken yaşanmışlıklar olması gerektiğini düşünüyorum. Olumsuzluklardan olumlu taraflar çıkardıkça kötü deneyimlerde çekilir gider biter🌺
Acılarımı kahkahayla kapatıyorum bunu insanlara değil kendim için yapıyorum 💫
İyiyim aşkım 😘 hiç denk gelemiyoruz sen nasılsın
Kendine cici bak kız 🥰
Tenkkk yuuu 🥰
Cevap
23Cevap
Her zamann. Ama buruk ama dolu dolu... Bırakalım da bizden çalamadıkları şeyler de kalsın. :))
Herşeye rağmen gülemesemde , etrafıma surat yapmamaya çalışıyorum en azından. Çünkü etrafta asık suratla dolaşıp herkesin gününü de mahvetmeye gerek yok. Hayatta her zaman ümit var olmak lazım. İyi günlerin bittiği gibi kötü günlerde son buluyor.
Ya aslında bende söyle bi kanı oluştu ne zaman gülsem kötü bir şey olacak gibi.. Çok mutlu olunca derdin kederin olmadığı, kahkahalarla mutluluğun tadına varıyorsun ve hop sonrasında ağlıyorsun.. Bunu kaç kez yaşadım ve ne zaman çok mutlu olduğumu hissetsem diyorum biraz sakin yine ağlama. Ben sanmıyorum öyle insanların olduğunu olanlarda herşeye rağmen değil sadece bencildir
Her şeye rağmen gülen insan duygusal karmaşıklık yaşıyordur
Her olayın duygusal tepkisi farklıdır. Yani bir insan olumsuz bir şey yaşadığında gülebiliyorsa, olumlu şey yaşadığında gülebiliyorsa, istemediği bir şey gerçekleştiğinde gülebiliyorsa, başına bir iş geldiğinde gülebiliyorsa hala büyük sıkıntı. İleride bu kronik algı bozukluğu oluşturur. Bana göre tabi..
Üzülmek gerekiyorsa üzülmeli, ağlamak gerekiyorsa ağlamalı.
Rica ederim ✨
Önceden öyleydi saklardım duygularımı acılarımı öfkemi vs vs. Güçlü olucam , güçlü durucam , aman kimse bilmesin diye belli etmez , mutlu umursamaz görünürdüm. Ama bıraktım.. Derin duygusal biriyim , en başta insanım ya. Güçlü kadın pozları kesmekten vazgeçtim. Duygularımı göstererek dibine kadar yaşayarak şu an daha güçlü ve cesur hissediyorum 😌
Ben gülmenin ve mutlu olmanın yolunu hep buldum, bulurum. Her zaman eğlenebilecek bir insanım. Bulunduğum konumu değiştiremiyorsam, enerjisini değiştiririm.
Evet kimseye hissetmiyorum üzüntümü ama içim kan ağlıyor bazen
Her zaman gülüyor ve gösteriyorum. Ciddiye almam gereken şeyler azaldı..
@Seinjerlin her zaman sırıtanlar alık diyolar
Yok, ben o tarz değilim. Yine üzüldüğüm kızdığım şeyler oluyor ama artık mantık daha da devreye giriyor bir yerde.
Orada da alık olmuyorsun. Alıklık çok başka bir şey. :)
Gülüyorum. O olmazsa zaten yaşamanın anlamı kalmıyor
Elbetteki. Geçmişi değiştirme imkanın var mı? 5 yıl sonrasını geç ertesi sabahı öngorebilir misin?
Gül ki enerjini yükselt, çevrene pozitif enerji ver ve hayata mutlu bak.
Her şeye rağmen gülüşlerimizi saklar ve bundan sakınırsak, bu dünya daha da anlamsızlaşır. Zulüm olur.
hayır üzüldüğüm, kırıldığım zamanlar gülemiyorum 🥺
Hayat bildiği gibi gelsin. Ben yine Çicek açacağım... 🌸
Her zaman her koşulda. En güçlü silahım ve en güçlü ilacım gülümsemek 🙃
Palyaço gibi hem gülüyoruz hem güldürüyoruz hatta 😀
Hey jaman diğil ama güymeyi çuk çeviyoyum çende güymeyi ihmal etme cinim benimm
Hayır çünkü bu ülkenin kızları eli yüzü düzgün erkekleri sevmiyor sert mizaçlı olmayanları
En çok güldüğüm zaman herşeyi düşünüp çözüm bulamayıp kabullenip güldüğüm andır
Ben de çok şey yaşadım ama evet gülüyorum hayta sabaha kadar güldürecek bi arkadaşım olsun isterdim hep
Soru klişe değil bu arada çok anlamlı soru hayat devam ediyor çünkü
Tabiki evet çünkü insanların dertleri kendine yeter bazen bi gülümseme insana çok iyi geliyor ve bazen ellerinde olmadan onlarda gülümsüyorlar
Ağlanacak halimize gülüyoruz mecburen
Evet her zaman
Hayır kötü zamanlarda nasıl güleyim
Elbette ne yapalım ağlayalımmı
Her zaman öyle olmasa da çoğu zaman okuyor
Gülerim gerekirse ağlarken gülerim
Mutlu olmaya çalışıyorum.
Hem de nasıl eğlenmeyi biliyorum şükür
Gülerek maskeliyorum normalde
Eeeevet o yüzden yaşıyorum zaten.
Kendi sakalarima guluyorum aklima geliyor
hayır bu ara o kadar keyifli değilim